Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב חדש/ליסינג פרטי/תפעולי.

אני נוסע 250 ק"מ ביום 3 ימים בשבוע.

רוב הנסיעה על כביש 6 וכביש 443.

נסיעה מפרדס חנה לירושלים וחזור.

אז מחפש רכב משפחתי חסכוני על כביש בין ערוני.

וחשוב גם להגיד שאני גבוה אז לא יכול להכנס לרכבי מיני למינייהם.

אשמח להמלצות,

תודה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

יכול להמליץ לך על 301 1.2 חסכונית, די אמינה, נוחה ומרווחת, וזולה לקניה ואחזקה, בנוסף יש לך בקרת שיוט שמתאימה בעיקר לנוסעים בבינעירוני.

מה הגובה שלך? צריך לבדוק אם הרכב יתאים לך, אני 1.80 מ', בשבילי הרכב נוח ,מרווח ודי מתאים, אך ההגה מתכוונן רק לגובה, כך שבשלב מסוים הוא יתחיל להיות לא ממש נוח לגבוהים.

פורסם

תודה, אני 2 מטר.

יכול להמליץ לך על 301 1.2 חסכונית, די אמינה, נוחה ומרווחת, וזולה לקניה ואחזקה, בנוסף יש לך בקרת שיוט שמתאימה בעיקר לנוסעים בבינעירוני.

מה הגובה שלך? צריך לבדוק אם הרכב יתאים לך, אני 1.80 מ', בשבילי הרכב נוח ,מרווח ודי מתאים, אך ההגה מתכוונן רק לגובה, כך שבשלב מסוים הוא יתחיל להיות לא ממש נוח לגבוהים.

פורסם (נערך)

זה 40K בשנה לנסיעות רק לעבודה, ממליץ לך בחום על רכב דיזל.

הוא גם יחסוך לך הרבה מאוד כסף בדלק וגם יהיה שווה משהו אחרי מס' שנים.

מה התקציב?

עריכה אחרונה על ידי vitek15
פורסם

לא ציינת תקציב. בכל אופן, יש מגוון רכבים מרווחים וחסכוניים: טויוטה אוריס סטיישן היברידית (אם כי אני לא בטוח שמתאימה לאנשים גבוהים,בגלל הגג הנמוך ובגלל בסיס גלגלים 2.6 שהוא קצר יחסית למשפחתיות), קיה נירו, טויוטה פריוס או פריוס פלוס, טויוטה CHR, יונדאי איוניק, (ייתן ושכחתי איזה דגם נוסף..) - רכבים אלו יהיו נוחים,שקטים וחסכוניים. כמובן שאתה צריך לעבור בין סוכנויות ולשבת בכל רכב.

אופציה אחרת היא רכב דיזל, גם פה יש לא מעט דגמים, וצריך לבדוק מי מהם אמין בטווח הארוך. לקיה יש דגמי דיזל שנחשבים אמינים, גם לסקודה ופולסוואגן.

אולי כדאי שתגדיר תקציב, כמה אנשים אמורים להיות ברכב במצב מלא, ועוד העדפות.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

צודק, אך אם תבדוק למה ולא תחליט רק ממספר הכוכבים תוכל לראות שבבטיחות לשימוש נהג יחיד וכביש מהיר, הרכב יהיה כמעט זהה לרכבים אחרים עם 4 כוכבי בטיחות וחלק עם 5.

2 הכוכבים שהוא אבד זה בעיקר בגלל שהוא גרוע בדריסת הולכי רגע, וגם באבזור בטיחות, אין וילונות צדדיים ומערכות בטיחות מתקדמות, כמו התראה במעבר בין נתיבים, אך יש הרבה מערכות בסיסיות.

שוב הכל עניין של סדר עדיפות, בכל מקרה עדיף שפותש יעשה נסיעת מבחן, לא בטוח שיהיה לו נוח בגובה כזה.

פורסם

1. ה-301 עם מנוע 1.2 לא נמכרת יותר כחדשה או בליסינג.

2. בנסועה שלך ליסינג פרטי הוא (כנראה) לא אפשרות כי הנסועה גבוהה מ-30K בשנה.

3. ליסינג תפעולי יהיה לא זול בגלל הנסועה הגבוהה.

4. ממליץ יונדאי איוניק (אולי באשראי מליסינג 0 ק"מ או בליסינג תפעולי) גם חסכונית מאד, וגם מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית.

5. גם פלואנס דיזל יכולה להיות אופציה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גבוה (כמוך) ורחב ומתנייד בפלואנס דיזל כבר שנה וחצי, חסכוני ונוח, אבל לאחר נהיגה אגרסיבית ועם השנים הוא מתחיל להראות סימני עיפות (בעיקר בגיר וברעש),

בנהיגה עדינה אחלה רכב חסכוני להדהים ונוח.

פורסם

עד מחירון של 140,000

זה 40K בשנה לנסיעות רק לעבודה, ממליץ לך בחום על רכב דיזל.

הוא גם יחסוך לך הרבה מאוד כסף בדלק וגם יהיה שווה משהו אחרי מס' שנים.

מה התקציב?

פורסם

אם קצת יותר קטנות באות בחשבון אז רנו קפצ'ור או קליאו סטיישן בגרסאות הדיזל יהיו חסכוניות וגם ישאירו עודף מהתקציב.

באגף הדיזלים אפשר גם לבדוק את קיה סיד סטיישן או פורטה בגרסאות הדיזל. למרות שמדובר בשני דגמים וותיקים יחסים הם עדיין מציעים תמורה טובה יחסית, בעיקר בעיסקאות 0 ק"מ.

בהיברידיות כדאי לבדוק את יונדאי איוניק שהציעו כאן וגם את קיה נירו, לטעמי מציעות חבילה עדיפה על האוריס של טויוטה.

פורסם

לדעתי אולי תבדוק את הקיה נירו שהיא רכב קרוסאובר יחסית חדש שעדיין לא היה בארץ, אבל ממה שהתרשמתי בגל כתבות שקראתי לאחרונה, מדובר על רכב ששווה לפחות בדיקה בנסיעת מבחן עליו.

• תוכן חדש...