Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30K אוטו ראשון מתרגש עד מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני ממש מתרגש ומבובל ופשוט לא מצליח להיסגר על אוטו מסויים.

אני כבר תקפוה מסתובב כאן בפורום ,בהתחלה רציתי סופר מיני -

גולף שנתון 2008~2010- אבל חלקים יקרים מידי ועוד דברים שלא כזה אהבתי .

סיאז איביזה שנתון 2010 - די אהבתי אבל שמתי לב שזה אוטו לצעירים ואנשים פחות אוהבים אותו ולא הכי נוח אבל מנוע גרמני ואוכל די בסדר

אני כבר לא יודע על איזה רכב ללכת מבחינת ,מהירות ,נוחות, החיזה על הכביש ,טיפולים ,איבזור ,בלאים טבעיים וכ'ו..

אני עדין די רוצה סופר מיני אבל הרוב פשוט מכוניות מכוערות. אני רוצה גיר ידני מנוע 1.6 או 2 ,או לפחות שיהיה מספיק חזק, אני אשמח לעזרה!

עריכה אחרונה על ידי Jays
פורסם

אם אתה לא הכי סגור על ידני ורוצה רכב יחסית חזק וכיפי לנהיגה - מזדה 3 ספיריט 2007-2006 מנוע 2, בהנחה שהוא טופל כפי שצריך ועוד מוציא כמעט 150 סוסים, ייכנס לך בתקציב אם תמצא אחת שמורה.

רכב סבבה לצעירים ויישאר לך עודף ליישור קו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

גולף היא לא סופר מיני היא משפחתית.

נסה להיסגר עם היכולות הכלכליות שלך גם.

יש רכבים יותר ופחות יקרים לאחזקה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לדעתי אתה צריך רגע לקחת צעד אחורה,

כתבת שחשבת על גולף ואחכ עברת לאיביזה- 2 רכבים מקטגוריות שונות.

בתקציב כזה ובהנחה ורכב הוא הכרח קיומי שאמור להיות כמה שפחות יקר לתחזק עדיף לקחת רכב מודרני יותר.

כלומר סופר מיני, או מיני -

בהתאם לשיקולים שלך אתה צריך להחליט.

מה אופי הנסיעה , (עירוני או בין עירוני) מה משך הנסיעה (מרחקים קצרים או ארוכים)

מה החשיבות של המרווח בספסל האחורי, מה החשיבות של תא המטען, הנאה מנהיגה וכו'...

בקטגוריית המיני ובהתאם לתקציב יש לך את הספארק, פיקנטו, הi10 ,הc1 וה107/108

בקטגוריית הסופר מיני הייתי ממליץ על ה208 משנת 2012 רק שים לב שלדגם היו כמה בעיות ילדות בשנתון הזה, הקליאו 1.2 ידנית שקצת חלשה אבל חסכונית ומרווחת,

בראבו שמורה שתשאיר לך עודף ומיקרה שעם גיר ידני יחסית זריזה והחסרונות שלה הם בידוד הרעשים ואיכות הרכבה בינונית.

שים לב שיכולים להיות הפרשים של מאות שקלים בחודש בעליות החזקה ברכבים בין אפילו אותה הקטגורייה!

לכן אתה צריך לבחור רכב שמתאים כמה שיותר בשבילך, ולכן, מומלץ "לעשות שיעורי בית" - כלומר לחפש באינטרנט ובפורום כמה שיותר מידע על האופציות, ולאחר מכן לבחור את המועמדות הסופיות ולחזור להתייעצות.

בהצלחה!

• תוכן חדש...