Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Transporter כתב:

עיר היין זה באשקלון  לא בראשון פעם אחרונה שבדקתי

אתה מדבר על שכונה שנקראת ככה… הייתי בטוח שאתה מדבר על ראשון לציון שהכינוי שלה זה עיר היין.

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

אני לא יודע באיזה מדינה אתה חי

כמעט ולא נשארו להם דירות למכירה

אתה כנראה מסתכל בנתונים של 2009 או של מדינה אחרת

כי אתה מתעקש להציג כאן נתונים לא נכונים, אין לי מושג מה הבסיס לנתונים האלה אבל הוא פשוט סותר כל מציאות

"הקבלנים לא מוכרים"

זה משפט מטופש. הרי הם כן מוכרים. אני הולך לקבלנים בעצמי ורואה מלאי דירות.

אתה ממשיך לשאוג בכל הכוח.

אבל יש נתונים של הלמ"ס על דירות שבידי הקבלנים שטרם נמכרו, זה אפילו עלה פה באשכול, (ספוילר: שיא של כל הזמנים)

אתה מפזר פה דברים לא נכונים ואומר לאחרים שהם שוגים.

אבל עזוב, אתה מפמפם פה נדלן כל השרשור, כנראה יש אינטרס.

אין טעם דיון, הוא גם לא נעים איתך. אני פרשתי

• אהבתי 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

תקרא שוב מה שכתבתי

כתבתי בפירוש שאני ל-א מדבר על תל אביב או רמת גן לצורך השוואה וכמובן גם לא על בית שאן.

אלא על נתניה ראשון יבנה.

אין שם שום ירידה. ההפך.

ןנתתי פה כמה פעמים דוגמא הכי טובה את אשקלון

ממש לא עיר שדירות סטנדרטיות נמכרות ב 4 מליון אבל כן 2 מליון ל4 חדרים

כשלפני שנתיים או שלוש זה היה 850 900 בעיר היין.

אולי 1.1 ל"פראיירים"

ה 2 מליון הזה לא זז ולא  משתנה.

לא לא חבר, תקרא מה אני כתבתי…גם בנתניה/ראשון/יבנה יש איזורים מאוד יקרים, סתם דוגמא תסתכל כמה עולה דירה בעיר ימים בנתניה, שלא נדבר על הפנטאהוז באותו בניין שזה מה שאתה מחפש..

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Jeka88 כתב:

לא לא חבר, תקרא מה אני כתבתי…גם בנתניה/ראשון/יבנה יש איזורים מאוד יקרים, סתם דוגמא תסתכל כמה עולה דירה בעיר ימים בנתניה, שלא נדבר על הפנטאהוז באותו בניין שזה מה שאתה מחפש..

אני עושה את ההשוואות שלי מול דירות חדשות מקבלן.

אם אתה רוצה לקחת דוגמא דירה במרכז העיר בנתניה שקיימת כבר 50 שנה וחצי ממנה שבורה, תהנה. אני לא מחפש את היוצאים מן הכלל ולא מחפש בגוגל כתבות על קבלן שפשט רגל כדי להראות שהנה קורה משהו.

אין ירידת מחירים בדירות חדשות בנתניה

ונתתי דוגמא את אשקלון ואפילו נתיבות, כי אלה ערים הרבה פחות מבוקשות מנתניה. גם שם אין ירידת מחיר בדירות חדשות.

אל תבוא לספר לי שאני מסתכל על פרוייקט של מגדלי יוקרה בנתיבות ושזה השמנת ובגלל זה המחיר לא יורד. יוקרה יש בכיכר המדינה במחיר התחלתי של 10 מליון אם הוא עדיין 10 ולא עלה כבר ל 12. בנתיבות אין שום יוקרה, והמחירים שם רק עולים, גם באשקלון

דירות חדשות מקבלן. לא מסתכל על יד 2, לא עוקב ולא יודע מה קורה שם.

לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

אתה ממשיך לשאוג בכל הכוח.

אבל יש נתונים של הלמ"ס על דירות שבידי הקבלנים שטרם נמכרו, זה אפילו עלה פה באשכול, (ספוילר: שיא של כל הזמנים)

אתה מפזר פה דברים לא נכונים ואומר לאחרים שהם שוגים.

אבל עזוב, אתה מפמפם פה נדלן כל השרשור, כנראה יש אינטרס.

אין טעם דיון, הוא גם לא נעים איתך. אני פרשתי

אתה יכול להמשיך לספר לי על נתונים של הלמ"ס

מי שעובר בין קבלנים ומחפש דירות ורואה מלאי דירות קיים זה אני.

אני לא כתב בחדשות ולא כתב בעיתון ולא מתפרנס מלכתוב כותרות מפוצצות ולקבל לייקים

אתה לעומת זאת לא באמת מסתובב בשטח, אתה זורק פה נתונים וכל כמה הודעות כותב שאתה בכלל לא מתכוון לקנות. אז תעשה טובה. נותנים לך נתוני אמת עדכניים לימים ולשבועות האחרונים, אל תבוא להגיד לי שקבלנים תקועים עם דירות.

אם קבלן מכר את כל הדירות 3 4 5 חדרים ונשארו לו 2-3 פנטאוזים בכל הפרוייקט זה לא נקרא "תקוע"

אין כאן אף נתון שהראה שלפני שנה פנטאוז ברמת גן ב 4.8 מליון נמכר תוך שעה מהרגע שפרסמו אותו.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אני שם בצד את האיש מכירות הסמרטוט הזה שצריך להגיד בירכת הגומל שזה אני ולא לקוח אחר שבדיוק הבנק סרב לתת לו משכנתא ובא עצבני לשם. 

אם מישהו קיבל סירוב משכנתא מה יש לו להפגש עם סוכן מכירות על פנטאהוז?

• מצחיק 2
פורסם

בדצמבר תהיה הגרלת מחיר למשתכן, לדעתם שווה להירשם לנוכח מצב השוק כרגע?

אם אני זוכה בהגרלה כמה זמן יש לי זכות להתחרט ולבטל את הקניה?

פורסם
לפני 20 דקות, Gavrik כתב:

אתה יכול להתחרט עד רגע חתימת החוזה.
התחרטות אחר כך גוררת קנס קטן ולא ממש משמעותי (סדר גודל של אלפים בודדים לפי מה שאני זוכר).

אם תזכה ותשאר לך האופציה זה תמיד טוב, לא עולה לך כסף. ברגע האמת תעשה חושבים ותחליט בהתאם למצב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

"נותנים לך? תיקח. מרביצים לך? תברח" המדינה מחלקת מתנות, אני אגזים ואומר שזה אפילו לא מוסרי לא לנסות (don't hate the player וכו').

על מנת ש"תפסיד"* מחירי הדיור צריכים להתרסק בצורה משמעותית או לחלופין המדד צריך לעלות בצורה משמעותית (אם יש הצמדה).

זכיה לא אומר קניה, זה אומר זכות לבחור דירה בכנס שהקבלן עושה לכל הזוכים, לפי מיקום הזכיה. זה קורה בדכ הרבה אחרי ההגרלה (שנה ומעלה) כי רוב המוחלט של ההגרלות בלי היתר.

*כמובן כל עסקה בנפרד, בהתאם לאזור הזכיה ושאר סייגים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

נו, זו רק עוד הוכחה למה לימודי ליב"ה זה חשוב...

image.thumb.jpeg.60cd02b55597439885eb982a40fbdd16.jpeg

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.76aa9ada6741b652545506771210e930.png

1069991027_MemeKing(1).thumb.png.1fd66e65053a9e898ffc1b640f075ff6.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בישראל אם אין לך דירה יחרבנו עליך.

אם יש לך דירה אתה מלך. המדינה תעשה הכל אבל הכל כדי לשמור עליך.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לכל המתעניינים

אין ספק שהמחירים בירידה והקבלנים בלחץ..

315557063_23852659472550281_8745375811138959304_n.jpg.99828faa96f90226415d12b92e022c53.jpg

לפני 3 שעות, Gosser1860 כתב:

"נותנים לך? תיקח. מרביצים לך? תברח" המדינה מחלקת מתנות, אני אגזים ואומר שזה אפילו לא מוסרי לא לנסות (don't hate the player וכו').

על מנת ש"תפסיד"* מחירי הדיור צריכים להתרסק בצורה משמעותית או לחלופין המדד צריך לעלות בצורה משמעותית (אם יש הצמדה).

זכיה לא אומר קניה, זה אומר זכות לבחור דירה בכנס שהקבלן עושה לכל הזוכים, לפי מיקום הזכיה. זה קורה בדכ הרבה אחרי ההגרלה (שנה ומעלה) כי רוב המוחלט של ההגרלות בלי היתר.

*כמובן כל עסקה בנפרד, בהתאם לאזור הזכיה ושאר סייגים.

כן זה בדיוק העניין

כל מי ש"יכול" הולך ומתחרה

בגלל זה הסיכויים לזכות הם דיי אפסיים

אם היו מתחרים רק אלה שבאמת יכולים לשלם, ההגרלות היו הרבה יותר ענייניות.

בשום תסריט בעולם אי אפשר להתחרות על דירה של 2 מליון עם 100 אלף שקל ביד, אנשים ששומעים שמיזוג עולה 30 אלף ולא מצליחים להרדם בלילה כי אין להם מושג מאיפה יביאו. אז איך תביא כמה מאות אלפים הון עצמי למשכנתא?

למה להתחרות ? תתחרה על דירה בעכו, שם זה ריאלי

אבל בעכו מתחרים אלה שאין להם בכלל כלום, כי בטח יפול עליהם מהשמייים שק עם 100 אלף. אבל נניח שלארגן 100 אלף זה קל.

לא מבין את אלה שמתחרים בידיעה שהם יצטרכו לארגן 300-400 אלף. 

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 1 דקה, Transporter כתב:

כן זה בדיוק העניין

כל מי ש"יכול" הולך ומתחרה

בגלל זה הסיכויים לזכות הם דיי אפסיים

אם היו מתחרים רק אלה שבאמת יכולים לשלם, ההגרלות היו הרבה יותר ענייניות.

בשום תסריט בעולם אי אפשר להתחרות על דירה של 2 מליון עם 100 אלף שקל ביד, אנשים ששומעים שמיזוג עולה 30 אלף ולא מצליחים להרדם בלילה כי אין להם מושג מאיפה יביאו. אז איך תביא כמה מאות אלפים הון עצמי למשכנתא?

למה להתחרות ? תתחרה על דירה בעכו, שם זה ריאלי

אבל בעכו מתחרים אלה שאין להם בכלל כלום, כי בטח יפול עליהם מהשמייים שק עם 100 אלף. אבל נניח שלארגן 100 אלף זה קל.

לא מבין את אלה שמתחרים בידיעה שהם יצטרכו לארגן 300-400 אלף. 

מה אכפת לך שהם מתחרים? כל מי שלא מצליח\רוצה לקנות את מה שהוא זכה בו, מוותר על הזכיה שלו והיא עוברת להבא בתור ברשימת הזוכים. כשזו נגמרת, עוברים לרשימת ״הממתינים״. הדירה הזו לא נעלמת ולא מתאדה. 

• תוכן חדש...