Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהם דאגו לנקנק אלפי משפחות עם מהלכים תמוהים כמו הגדלת המגבלה על הפריים, הם משחקים אותה דואגים ומנסים לצמצם משכנתאות בסיכון גבוה.

ממש יד אחת מלטפת והשניה סוטרת.

פורסם
בתאריך 22.11.2022 בשעה 11:32, yuvalganim כתב:

רוב חברות ההייטק של היום בכלל לא מרוויחות כסף.

יש לך דוגמאות ספציפיות או הוכחות לזה? או שזה משהו שקראת בדה-מרקר?

• מצחיק 2
פורסם

ובינתיים הנגיד מוכיח שהוא ימשיך להיגרר אחרי ארה"ב .... אם הריבית כאן תהיה מתחת ל-4% בעוד שהיא 5.5% בארה"ב הדולר יסחר מעל 3.65 לדעתי מול השקל ...

image.thumb.png.7773e9bc32a49a6e1c4b5acd0cbb7590.png

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

בינתיים אצלי בשכונה, לפני כמה חודשים 4 חדרים היו משמעותית מעל 3 מיליון לרוב, היום יש כבר זחילה לכיוון ה- 3 מליון + פרסום ראשון מתחת ל-3 מיליון.

פורסם
לפני שעה, yuvalganim כתב:

כבר תיקנו אותי וקיבלתי - המילה הנכונה הייתה סטארט אפים.

אגב דה מרקר נחשב חירטוט? שאדע רק..

סטארטאפים זה מונח מאוד רחב שכולל בתוכו המון חברות החל מהוואנה לאבס שמפתחים מעבדים ונמכרו לאינטל עד לאובר ליפט ואפילו את מקדונלדס אפשר להחשיב כסטארט-אפ.

מה שאתה צריך להבין שרווח זה הדבר האחרון כביכול שמעניין סטארט-אפ, התפקיד של סטארט-אפ הוא לצבור נכסים ולכבוש נתח שוק אם בדרך לשם הוא מדמם כסף ולא מרוויח זה לא אומר שהוא רע או יתמוטט ברגע שיסגרו את הברז.

ברגע שסוגרים את הברז הם פשוט מצמצמים את ההשקעה בצמיחה ונשארים עם נתח השוק והלקוחות שהם כבשו.

פורסם

מתחילים לראות ירידות. האם זה יהיה לתקופה קצרה ואז טיסה למעלה, כמו בתחילת הקורונה, שיהיה תקופה של שנה שנתיים של ירידות? נחיה ונראה.

בינתיים מי שיש לו כסף יכול לנסות למצוא מוכרים לחוצים.

אני עוקב אחרי כמה בתים באיזור שלי ביד 2, עם תוסף שמראה היסטורית מחירים.

צריך להסתכל על תאריך הפינוי. מי שכותב גמיש, או לא כותב בכלל, זה מישהו שזרק חכה ומחכה לקונה. אלו לא מורידים ואפילו מעלים מחיר.

אלו שכתבו תאריך פינוי ספציפי, של פחות משנה, הם כאלו שכבר התחייבו על נכס אחר והם כבר מורידים מחיר כל שבוע שבועיים בכמה מאות אלפים. הבעיה שהמחירים עדיין גבוהים (בשבילי לפחות).

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, G. P. Magnus כתב:

ובינתיים הנגיד מוכיח שהוא ימשיך להיגרר אחרי ארה"ב .... אם הריבית כאן תהיה מתחת ל-4% בעוד שהיא 5.5% בארה"ב הדולר יסחר מעל 3.65 לדעתי מול השקל ...

image.thumb.png.7773e9bc32a49a6e1c4b5acd0cbb7590.png

בנק ישראל יושב על מאגר עצום של דולרים, אז הם כנראה כבר מתכננים על  מכירה לאורך זמן.

פורסם (נערך)

לכל אלה  שכבר "רואים שהמחירים יורדים"

הייתי היום בפגישה לגבי מיניפנטאוז במרכז

המחיר שהציעו לי בכלל יותר גבוה מהפרסום.

הסבירו לי שהדירה שפורסמה לא רלוונטית.. סבבה

בדקתי לגבי הוזלה במחיר, הסברתי לו את הגישה שלי ושלדעתי המחירים על דירות יקרות רק ירדו,

הוא אמר לי תודה רבה ופתח לי את הדלת לצאת

אם היה יודע להתנהג הייתי מנסה להגיע איתו לאיזה הבנה, אבל גם אם היה רודף אחרי ונותן לי חצי מליון הנחה לא הייתי קונה דרכו.

אחר כך אנשים לא מבינים למה דופקים להם קסדה לראש ושוברים להם את הפנים. מזל שאני אדם שלו ומאופק.

אז לכל אלה שכבר מספרים לנו שהמחירים יורדים

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
פורסם

אחלה.

אבל הדוגמא הפרטית שלך לא רלבנטית.

קודם כל אתה בנישה של יוקרה, מיני פנטהאוז זה משהו נדיר בפרויקט אז בוודאי שיתגמשו פחות.

חוצמזה, מי אמר שימכור?

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אני בכלל לא מבין למה אתה טורח להגיב

הרי מבחינתך הקבלנים כבר פושטים רגל ותכף דירות בנתניה ימכרו במליון שח

אז פשוט תלך ותקנה לפני שנקדים אותך 

התגובות מיותרות וההסברים שאתה נותן פה תמיד חסרי בסיס וכמובן מנותקים מהמציאות כי יש כאן אנשים שבאמת מחפשים לקנות ועוברים בין קבלנים ורואים את התגובות בפועל.

אין גמישות ויש אפס מאמץ

אני שם בצד את האיש מכירות הסמרטוט הזה שצריך להגיד בירכת הגומל שזה אני ולא לקוח אחר שבדיוק הבנק סרב לתת לו משכנתא ובא עצבני לשם. 

הקבלנים ממש לא מתחננים ללקוחות, לא רודפים אחרי לקוחות, לא עושים מבצעים שלא היו בעבר ולא  מוכרים דירות במחירים זולים. ההפך, המחיר בפועל יותר יקר ממה שפורסם

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

הסבירו לי שהדירה שפורסמה לא רלוונטית.. סבבה

טריק ידוע של מתווכים / אנשי מכירות של קבלן. זהה לשיווק של "החל מ-X" כאשר X זאת דירה שלא משנה מתי תתקשר כבר נמכרה (למקורב).

אצלי באזור יש כמה מתווכים כאלה, ויש גם קורלציה גבוהה בינם ובין שני דברים:

1. הם אגרסיביים עם כל מי שמתקשר (מי אתה, כמה כסף יש לך וכו');
2. המחירים שלהם לא קשורים למציאות אפילו בסביבה המשוגעת הזאת.

יש אחד ספציפי אצלנו באזור ש"מוכר" דירות "יוקרה" ... הבעיה שהוא "מוכר" אותן במשך שנים ואף אחד לא קונה. הוא פרסם דירת 4 חדרים במקום באמת אחלה לפני כשנה (עוד לפני ההאטה) סביב 5.2. אחרי כעשרה חודשים (לפני כחודשיים) המחיר ירד ל-"רק" 4.9 ... אממה ש-4.9 זה מחיר שהיה מוגזם בערך בחצי מיליון גם לפני ההאטה (בין אם יש או אין). בפייסבוק אנשים אפילו כבר לא מגיבים לפרסומים שלו והוא מפרסם אותה כל יומיים בערך.

אותו מתווך הוא בעל "בלעדיות" לפרוייקט תמ"א קרוב מאוד אלי, גם במחירים שהם סביב 15-20% מעל ההזיה. שכנה שלי התקשרה להתעניין בדירה לפני כ-8-9 חודשים. הוא היה גס רוח ואמר לה שיש לו עוד 2 מתעניינים בדירה וש"כדאי לה למהר" ... אממה הגברת גרה בשכונה הזאת 40 שנה ומכירה את המחירים לא רע, והיא אמרה לאיש "תתקשר אלי כשהדירה תהיה 20% פחות". הדביל התקשר אליה לפני חודש להציע לה את הדירה באותו המחיר. היא צחקה לו בפרצוף וניתקה.

מצד שני יש מתווכים אחלה, פשוט למי שמחפש באזור מסוים, כדאי להכיר את הנפשות הפועלות ובמידה ורואים פרסום של דירה טובה אבל יודעים שהמתווך חרא, לוקח סדיוק 10 דקות לאתר את הפרטים של הבעלים ולדבר איתם ישירות.

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
טעות כתיב

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
Just now, G. P. Magnus כתב:
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

טריק ידוע של מתווכים / אנשי מכירות של קבלן. זהה לשיווק של "החל מ-X" כאשר X זאת דירה שלא משנה מתי תתקשר כבר נמכרה (למקורב).

לא באתי בעקבות פרסום של דירת 3 חדרים בקומה 1 ודרשתי פנטאוז בקומה 20

אבל לא משנה, השורה התחתונה היא שהקבלנים ממש לא בלחץ וממש לא נלחמים פה על כל לקוח

ושוב במקרה הקיצוני הזה האיש מכירות הזה פשוט בושה, מאמין שאיש מכירות נורמלי היה מנסה לשכנע אותי ולהתאמץ קצת יותר אבל עדיין, אף אחד לא מתחנן

לפני 2 דקות, G. P. Magnus כתב:

מצד שני יש מתווכים אחלה, פשוט למי שמחפש באזור מסוים, כדאי להכיר את הנפשות הפועלות ובמידה ורואים פרסום של דירה טובה אבל יודעים שהמתווך חרא, לוקח סדיוק 10 דקות לאתר את הפרטים של הבעלים ולדבר איתם ישירות.

אבל אני מדבר על קבלן ולא על מתווך

עזוב מתווך וחברות פרטיות.

מנסים לדבר כאן על קבלנים שלחוצים ומתים למכור

זה לא המצב.

• תוכן חדש...