Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הגיע הזמן להשתדרג, אני מחפש המלצה לג'יפון לפי הדרישות הבאות:

1. מנוע בנזין (חסכוני יחסית) מעל 110 כ"ס.

2. תיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית או רובוטית כפולת מצמדים (כלומר לא רובוטי עם מצמד אחד).

3. מאובזר, בטיחותי ואמין ככל הניתן.

4. עדיפות לכפתור התנעה ללא מפתח ולבלם יד חשמלי (לא ידית). באילו מכוניות יש, אם בכלל? כמו כן מראות שמתקפלות עם הנעילה זה מעולה (רק לאחרונה אוטובוס הוריד לי מראה, רחוב בעייתי) וניווט על המולטימדיה חשוב מאוד (גם בהתקנה מקומית זה טוב).

5. התקציב לא קריטי, אבל כמו כל עם ישראל אשמח לרכוש את הרכב הזול יותר או את הרכב שנותן תמורה טובה למחירו.

חשבתי על מספר אופציות: סקודה יטי, פיג'ו 2008, פיאט 500X, אופל מוקה, ניסאן ג'וק, קיה ספורטאז', סיאט אתקה, רנו קפצ'ור וכו' - האם יש לכם המלצה על רכב ספציפי מתוך הנ"ל? האם יש לכם המלצה לרכב אחר שלא נמצא ברשימה? יש המון מכוניות והלכתי לאיבוד.

לגבי לוחיות הרישוי החדשות של 8 ספרות - מתי הן יוצאות ואם בקרוב האם כדאי להמתין עם זה? כלומר, האם רכב עם לוחית 8 ספרות יהיה שווה יותר מרכב עם 7 ספרות סטייל סוף שנות השבעים?

שאלה נוספת:

הרכב שימכר לטובת הרכב החדש הוא סקודה פאביה שנת 2008 דגם ספורט, יד ראשונה עם 108K ק"מ שמור ותקין לחלוטין - למישהו יש מחירון זמין שיכול לבדוק לי כמה הוא שווה היום? כמו כן, האם כדאי למכור היום לבד (במצב השוק של היום) או למכור בטרייד אין? כמה לדעתכם אקבל עליו ביחס למחירון?

המון תודה,

גיא.

פורסם

לגבי טרייד זה כול אחד ולפי מצב הרכב והיבואן,ברנו למשל נותנים מחירון,במיצובישי הורידו לי כ 4-5 אלף על הפנדה שגם הייתה יד 1 ללא תיקונים,אצלך אני זוכר היה תיקון פחחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה את הסוזוקי ויטארה.

ואז הולך לעשות סיבוב בסוכנויות כדי להרגיש קצת את הרכבים ולראות מה נפסל כבר באולם, את השאר קח לנסיעת מבחן ותחליט.

אולי הייתי מוותר על ספורטאז', אטקה, קדג'אר מראש, אם אין צורך בגודל כזה של רכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגבי הפיג'ו - שכרתי רכב כזה בגרמניה בשבוע שעבר (דיזל עם גיר ידני) ונסעתי איתו מעל 700 ק"מ.

קודם כל - זה רק אני או שהחלק העליון של ההגה מסתיר את לוח השעונים? (אם כי לא קריטי בכלל).

המנוע מרעיש - האם הבנזין שקט יותר? (הגיר לא רלוונטי ונעזוב אותו).

כפתור דלת מטען מבחוץ נלחץ רק בכוח (אולי תקלה ברכב הספציפי?)

באוטובאן לא עובר 160 קמ"ש (קצת פחות קריטי פה...).

כמה עולה הדגם הכי פשוט של ה- 2008 (מחיר ריאלי אחרי הנחה) וכמה אחריות יש?

בגרמניה היה לי ניווט במולטימדיה (באנגלית) - האם כאן הרכב מגיע עם הניווט הזה?

פורסם

אני חושב שה2008 הפחות מאובזר זה סביב ה110K,אחריות 3 שנים מלאות ועוד אפשרות לאחריות שנה רביעית חלקית בתשלום של 1000ש"ח.

ב308 וב 508 אין ניווט מקורי,אני מאמין שגם ב2008 אין.

פורסם

אני מוכר סקודה ייטי 2015 אלאגנס

אין מראות חשמליות, אין הנעה בלי מפתח, אין בלם חניה בכפתור, אין מולטימדיה מובנית במערכת של סקודה ושרציתי להחליף מערכת הייתה בעיה עם החיישנים ההקפיים והחניה האוטומטית.

הייטי עם מנוע 1.2 יתן לך 105 כ"ס טורבו שזה בהחלט מספיק האוטו לא מרגיש כבד

והייטי.עם 1.4 יתן לך 115 כ"ס שההבדל קטן מאוד(ניסיתי רכב של חבר)

הסקודה קטנה לי לכן אני עובר לאאוטלנדר במיוחד בשביל הבגאז' אז אם אתה מחפש איכסון....

פורסם

הניווט המקורי מגיע רק באמצעות הפלאג של פיג'ו(פיג'ו קונקט) ונותן ניווט של מישלין - לא נתמך בישראל.

יש אפשרות להתקין על המערכת המקורית דרך היבואן דונגל אנדרואיד עם וויז ופנגו מובנים - שמופעל מתוך המערכת המקורית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תוסיף לרשימה קיה נירו ויונדאי טוסון. נירו חסכונית מאוד, טוסון אלטרנטיבה מענינת לספורטז' (יש גם פחות כאלה על הכביש).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש פחות טוסון אבל הפער לא מהותי, הוא יקר מהספורטאז' וחסר את אבזור הבטיחות המקורי שיש בקיה.

מבין הג'יפונים הקטנים הפיאט 500X הוא מותק של אוטו אבל נופל בסעיף התמורה למחיר, בדוק עד כמה גמישים באולם התצוגה של פיאט, בנצרת השירות מעולה.

המוקה גם רכב חביב, במבצע הנוכחי מגיע מאובזר מאוד ב-120K. צריך לקחת בחשבון במתיחת הפנים שלו בדרך ויתכן ותציע אבזור בטיחות מקורי. מה שכן הנוכחי נאה יותר לטעמי.

מבין הגדולים האטקה נראה מעניין אבל העיצוב קצת אנמי. נירו גם כן מסקרן ויכול לחסוך לא מעט בעלויות הדלק.

פורסם (נערך)

אני הייתי מכוון לסיאט אטקה,רכב בינוני מנוע קטן וחסכוני...או ה500X.

שניהם קשיחים בנסיעה,אך זמינים וזריזים.

רק שהפיאט היא חד מצמד ולא שני מצמדים,אבל נוסע די דינאמי וכיפי.

אלה שני הפייבוריטים שלי,נראה לי האטקה קצת יותר אבל עדיין לא נהגתי בו.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

ל 500X גיר רובוטי דו מצמדי TCT כמו בג'ולייטה ולא כפי שכתבת. הוא אפילו מתנהג טוב יותר והססני קצת פחות מהמקבילה הוואגית ( לפחות זו שבאוקטביה שאני מכיר ).

פורסם

אני הייתי ממליץ לקחת את הסוזוקי ויטרה רכב אמין וזריז ותואם לרוב הדרישות שלך.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

רנו קדג'אר ברמת גימור Zen יענה לכל הדרישות שלך (ואם תקח את הדיזל הוא גם יהיה חסכוני מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...