Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40 ק"מ לעבודה . בשמיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
40ק"מ זה כלום,אני מכיר אנשים שנוסעים חיפה-הרצליה\ת"א כל יום במשך שנים..

אבל,כדאי שזה יהיה ברכב מהעבודה\ליסינג\סידור אחר - כי לרכב פרטי זה המון ק"מ (80ק"מ ליום,כפול 22יום לחודש,כפול 12 חודשים בשנה,יוצא מעל 20KM,רק עבודה - איפה המסביב?)

בקיצור - כדאי שיהיה ממש שווה.

שכחת להכפיל הכל ב-2 כי זה לכל כיוון. כלומר משהו כמו 50KKM בשנה. פסיכי לגמרי, אין ספק.

ולעניין הפוסט המקורי, כמו שאמרו זה ממש ממש אישי. לגבי - זה זמן גבולי לטעמי, והייתי משדל לנהוג פחות זמן ביום. לו זה היה 40 ק"מ, חצי שעה לכיוון היה לי סביר. אבל 40 ק"מ, 50 דקות לכיוון - לא כיף. יצא לי לעבוד בעבודה שהייתה כ-100 ק"מ לכיוון וכשעה-שעה וחצי לכיוון. זה היה שוחק מידי לאורך זמן.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים אני יוצא מעבודה ב4 הביתה וגם אשתי יוצאת ב4. לי יש 97 קילומטר, לה 8. הרבה פעמים אנחנו מגיעים ביחד. לא המרחק קובע, אלא זמן.

פורסם

8 קמ לוקח כמו 97? What?

גם אם אני מדמיין את מרכז תל אביב לא רואה איך 8 קילומטר לוקח כל כך הרבה זמן.

על איזה אזור מדובר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יוצא מיפו לעבודה יש לי לקוח ברמת החיל ולקוח באשדוד(7 וחצי קילומטר מול 60 לכל כיוון) - לאשדוד לוקח לי פחות זמן להגיע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי צריך לסוע לקריית גת, נסיעה של ~40 קמ, לקח בערך 40 דקות על כביש 6, בערך אותו זמן חזרה, בשעות הלחץ כמובן.

בדר"כ אני נוסע לאזור ת"א/ר"ג, לא משנה באיזה שעה אני יוצא מהבית, מרחק של 25 קמ, אני מתחיל עם WAZE על 50 דקות, סוגר למעלה משעה, לעיתים גם שעה ורבע

אם יש לי מזל רע ונתקעתי באזור טיפלה מרוחק יותר, דוגמת הרצליה אחרי 15:00, שעה וחצי נסיעה הביתה.

פורסם

אבא שלי היה נוסע מחיפה לעכו על בסיס יומי, סדר גודל של 30-35 ק"מ לכל כיוון, משך למעלה מ-40 שנה. באיזה שלב הסתדר ל-car pool כך שנהג כ-3 פעמים בשבוע (השיתוף לא פעל 100% מהזמן). להביא בחשבון שזה התחיל בשנות ה-60 כאשר כביש חיפה עכו היה חד מסלולי, והרכב היה פיאט 600, כך שכל כיוון ארך למעלה משעה.

אני מכיר אנשים שגרים במרכז או בדרום ונותנים שירות בכל הארץ - למשל מישהו שגר בעוטף עזה והיה מגיע לחיפה 3-4 פעמים בשבוע, לפעמים המשיך עד נהריה או צפת. נהג 40,000 ק"מ בשנה רגועה, ופי 1.5 בעמוסה. כך גם אנשים שגרים בחיפה ונצרת ומגיעים לירושלים וב"ש לפחות פעמיים בשבוע. לא שמעתי אותם מקטרים יותר מדי, כאשר קיבלו את התפקיד ידעו בדיוק למה נכנסים.

הישראלים מפונקים, רוצים שהכל יהיה מתחת לבית. זה אפשרי כאשר אתה בעל המכולת בכניסה לבניין בו אתה גר, אחרת אין ברירה. בעולם יוממות (commuting) של עשרות ק"מ ביום אינה דבר חריג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האנשים בארץ חסרי פרופורציות.

מתכוננים לנסיעה של 3 שעות לאילת כמו טיסה למאדים.

אשתי עובדת 45 ק"מ מהבית ונוסעת הלוך חזור כל יום.

מזלנו שזה רכב מהחברה עם כל המשתמע מכך ולכן ההוצאות היחידות זה לקנות בקבוק מים לדרך, אבל זה ממש לא מטורף.

פורסם

בשלושת החודשים האחרונים אני עושה כ-70 ק"מ לכל כיוון (מעלה אדומים-פ"ת),נכנסתי לזה בידיעה כי מדובר בתפקיד שרציתי,כיף זה לא,אפילו די סיוט.

חשבתי להחליף רכב,לרכב שיותר מתאים למשימה ,אבל גם ב-S-CLASS כיף גדול זה לא יהיה,אני יוצא כל יום סביבות 6 מהבית ובמקרה הטוב אם כל הכוכבים מסתדרים ב-7 אני נוחת במשרד (לצאת יותר מאוחר,אין טעם,עדיף להשאר בבית) ובערב שעה וחצי בחזור נחשב ליום לא רע :-(.

פתרון:מחפש דירה לפחות במחצית הדרך

פורסם

אני נוסע 60 ק"מ לכל כיוון מחיפה ל"חור" בגליל, נגד העומס (50 דקות בבוקר, 55-60 אחה"צ). לא נורא אבל בהחלט הייתי שמח לקצר את הזמנים.

כמו כל נהג סביר, אם הייתי נוסע את אותו הזמן רק בפקקים, כנראה שהייתי פורש כבר מזמן מהעבודה הזאת (או עובר דירה).

לענייננו, אם הוא לא לחוץ והעבודה היא לא הזדמנות יוצאת דופן, קשה לשפוט את החבר לרעה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני נוסע יותר מ200 ק"מ ביום לעבודה (הלוך חזור), הכל שאלה של יש לו עבודה אחרת? והאם המשכורת שווה את זה?

יכולתי לעבוד יותר קרוב לביתי אבל המשכורת הייתה יורדת בהתאם ואז השאיפה היא שעות נוספות להעלות את השכר, אז שוב אתה באותה סירה.

אולי בהמשך שהילדים יגדלו ונצטרך פחות למחיה נתפנק במרחק ממקום העבודה.

פורסם

אני נוסע כ 60 ק"מ לכל כיוון לעבודה כל יום , אין מה לעשות לפעמים מה שיש באזור שלך פשוט לא מספיק טוב.

והמשכורת לא תמיד משקפת את זה , העניין הוא שיש שיקולים נוספים כגון תפקיד , אפשרויות קידום עתידיות וכו...

2017 Type R

• תוכן חדש...