Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

אם הנושא מתאים יותר לפורום המשפטי, אודה למנהלים אם יעבירו למקום המתאים.

אז מעשה שהיה, כך היה. בביקורי האחרון בארץ (לפני כחודש) שכרתי בקל אוטו רכב לתקופת שהיותי בישראל. בדרכי מנתניה לצפון הרכב נתקע באמצע כביש החוף, כ15 ק"מ אחרי הידלקות המנורה. כשהזמנתי גרר, הודעתי לנציגה שברכב קיימת בעיה במד הדלק האלקטרוני, שכן רכב לא אמור להיתקע כעבור מספר קילומטרים כל כך מועט. היא הודיעה שאין מה לדאוג, יגיע גרר ושלום על ישראל. הגרר הגיע וגרר את האוטו לתחנת הדלק הקרובה ( כ3 ק"מ בערך), תודלק ונסעתי לדרכי. כשהגעתי להחזיר את הרכב, נכנסתי לתדלק, ואף על פי שתדלקתי מיכל מלא (אחרי הרבה קפיצות של האקדח, כלומר ממש מלא) המד דלק הראה שחסר עדיין דלק. איך שירדתי לחנייה התת קרקעית, הוא התאפס על עצמו והראה מלא. בעת החזרת הרכב, הודעתי לנציג שלרכב יש בעיה. הוא גם שאל אם נזקקתי לחילוץ( ראה במחשב כנראה), אמרתי שכן והסברתי מה קרה. הוא אמר שהכל בסדר, נתן קבלה, בה הכרטיס חויב רק על ההשכרה, אמר שהכל בסדר, אף אחד לא חייב לשני דבר ובזה נגמר הסיפור. היום, כאמור עבר כבר חודש, מתקשרת לאחי נציגה של קל אוטו, ודורשת ממנו ( הרכב נשכר על שמו, אך אני נרשמתי כנהג) 500ש"ח+מע"מ. היא טוענת שהרכב נבדק במוסך והכל שם בסדר. שאלה לחכמי הפורום: יש להם "קייס"? הרי לא יעלה על הדעת שיזכרו לחייב לאחר כחודש על רכב עם תקלה טכנית שנתקע באמצע הכביש.

נ.ב תובנות ורשמים מהנסיעה האחרונה לארץ, על חווית השכרת רכב וכד' בקרוב, לאחר פתרון הסוגייה.

אגב, אם זה משנה, הרכב היה שברולט ספארק ידנית עם כ1600 ק"מ, עם טקסט על לוח המכוונים (Oil service in 0km).

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם טוענים שהרכב היה תקין כשעלה על גרר והסיבה הייתה שחסר דלק?

תבקש צילום או שאח שלך יבוא לראות את הבדיקה של המוסך. כל רכב שנכנס למוסך מקבל בסוף מן קבלה שרשום מה עשו ומה מצאו. אם רשום רק בדיקה כללית למע. הדלק או למחוונים זה גם בסדר אבל שיוכיחו שהרכב עבר בדיקה במוסך קודם כל.

Miata ND2

פורסם

הסיבה היתה מחסור בדלק, על כך אין וויכוח. הנציגה טענה שבמוסך בעת הטיפול השוטף ( אחרי סיום תקופת ההשכרה) נבדק המד ונמצא תקין. תודה על העצה! נבקש תדפיס.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם (נערך)

שיטת מצליח.

שילמת מצוין לא שילמת,ניסינו.

מחוייבים לתת מיכל מלא,כמו שמחייבים מחיר מופקע על מיכל חצי מלא בהחזרה.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

לא ברור לי איפה הבעיה: מד הדלק היה על אפס, נדלקה המנורה, לקחת סיכון והמשכת ליסוע, נתקעת, הגיע גרר לחלץ אותך ועליו צריך לשלם.

בשום מקום אף אחד לא מתחייב כמה זמן הרכב ימשיך ליסוע לאחר הידלקות הנורה, ו 15 ק"מ נשמע אומנם מעט, אבל סביר לגמרי לרכב עירוני כמו הספארק.

לדעתי קרא לזה שכר לימוד ושלם את הגרר, אני לא חושב שקל אוטו היו לא בסדר.

פורסם

bigmik,

אז אתה אומר שאין להם "קייס" כיוון שלא חייבו לשלם במעמד ההחזרה?

Fazer,

אני נורא מצטער, אבל הדלק לא אמור להגמר לאחר 15 ק"מ אחרי הדלקות המנורה, לא בספארק ולא בקדילאק אסקלייד. נדלקה המנורה ונסעתי כ15 ק"מ, עובדה שנתקעתי 3 ק"מ לפני התחנה. אם תשים לב, עוד דבר שמעיד על תקלה במד הדלק, היא העובדה שלמרות תדלוק "מהלב", מד הדלק לא הראה מלא. ובקשר לאף אחד לא מתחייב, אני ממליץ לך לפתוח את ספר הרכב של רכבך, ותופתע.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם (נערך)

גם אני לא כ״כ מבין על מה התלונה. על פניו, לפי תיאור העניינים, לא נשמע שמד הדלק היה מקולקל.

כפי שנכתב, אתה נסעת לאחר שנדלקה הנורה, הדלק אזל, והזמנת גרר.

במעמד התשלום טענת שהיתה תקלה במד הדלק, החברה שלחה את הרכב לבדיקה ובה נמצא שמד הדלק תקין - מה שלא מפתיע, מכיוון שלא היה משהו בתיאור שלך שבאמת הצביע על תקלה קונקרטית. מכיוון שכך, הוחלט לחייב אותך על עלות הגרר.

עריכה: העובדה שהמד לא הראה מיכל מלא מיד אחרי התדלוק לאו דווקא מצביעה על תקלה. אתה בעצמך אומר שזמן קצר לאחר מכך המד הראה מיכל מלא. לפעמים זה לוקח קצת זמן, במיוחד אם מתדלקים אחרי שהמיכל היה ריק לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
bigmik

אני נורא מצטער, אבל הדלק לא אמור להגמר לאחר 15 ק"מ אחרי הדלקות המנורה, לא בספארק ולא בקדילאק אסקלייד.

אמור או לא אמור זה לא רלוונטי לטעמי מבחינת התנהגותך . נדלקה הנורה - מפעילים וויז ונוסעים לתחנת הדלק הקרובה. אין שום סיבה גם לצאת לכביש החוף עם רכב שדלק בו עומד להיגמר (גם אם לא דולקת נורה). לא יודע מה איתך, אני תמיד דואג לתדלק לפני נסיעות בינעירוניות, גם אם יש לי חצי מיכל. למקרה שאם אצטרך להסתובב באיזור היעד לא אהיה לחוץ בגלל דלק.

מבחינה משפטית אין לי מושג, מצטער.

פורסם

גם לדעתי אין לבוא בטענות כלפי קל אוטו הם פעלו כנדרש.

כמו שהיינו רוצים שיקרה במקרה הפוך , קח אחריות ושלם את מה שאתה חייב.

פורסם

תבקש לראות טופס מבדיקת מוסך. בכל מקרה אני לא חושב שהדרישה שלהם יוצאת דופן או לא במקום. אתה צריך לתכנן נסיעה וחלק מזה נוגע לתדלוק. במיוחד ברכב שאתה לא מכיר. אין ממש סיבה למשוך עד הדלקות הנורה, הרבע מיכל זה אינדיקציה להתחיל לחפש תחנה. מילא הרכב נכבה כשהמד הראה רבע אז הצדק היה איתך. נדלקה נורה, נסעת 15 ק"מ ונראה לי סביר. אאל"ט יש גם קנס שאתה יכול לחטוף מהמשטרה על התקעות בצד הדרך כי נגמר לך הדלק.

אצלי ברכב הנורה נדלקת כשנשאר טווח של פחות מ 20 ק"מ לפי מחשב הדרך. לפעמים 20 , לפעמים 15 ולפעמים 12.

לא מדובר בספארק אלא בטריוס.

אסף

פורסם

אצלי ברכב הנורה נדלקת כשנשאר טווח של פחות מ 20 ק"מ לפי מחשב הדרך. לפעמים 20 , לפעמים 15 ולפעמים 12.

לא מדובר בספארק אלא בטריוס.

אסף

ואם תבדוק, תגלה שגם כשלפי מחשב הדרך נגמר הדלק לחלוטין, האוטו ימשיך עוד הרבה קילומטרים עד שיתקע באמת. רכב שנתקע 15 ק"מ בלבד אחרי הדלקות הנורה (רזרווה של כליטר - ליטר וחצי?) הוא לא תקין.

:turn-l:

• תוכן חדש...