Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

יכול להיות שפוטין הולך לפרוש?

https://www.nzherald.co.nz/world/russian-president-vladimir-putin-to-resign-amid-parkinsons-concerns-reports-claim/DVQAUV73ZNQRGT6RZWKG76XYOU/

אמ;לק

קיימות שמועות שפוטין הולך לפרוש מתפקידו בתחילת 2021 עקב חשד לפרקינסון

בקרמלין מסרבים להתייחס להודעה

2020 לא מפסיקה להפתיע.. זה שהוא פורש לא אומר שKGB לא ימשיך לשלוט שם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, Liviur כתב:

רק נקודה - רוב ההצבעות בדואר הן לא! בשילשול מעטפה לתיבת דואר רגילה אלא לתיבות מאובטחות מיוחדות לבחירות שרוקנו אותם במועדים מיוחדים והחתימו ישר.

טראמפ בעיקר מחרטט בכל העניין של הדואר ... 

חבל שאתה מקלקל קונספירציות נחמדות, עם העובדות המעצבנות שלך.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Liviur כתב:

רק נקודה - רוב ההצבעות בדואר הן לא! בשילשול מעטפה לתיבת דואר רגילה אלא לתיבות מאובטחות מיוחדות לבחירות שרוקנו אותם במועדים מיוחדים והחתימו ישר.

איך אתה יודע איזה חלק מההצבעות נעשה דרך התיבות המאובטחות ואיזה ע״י שליחה דרך הדואר? לא הצלחתי למצוא אף מקור אמין בנושא.

פורסם

מה שנאסף מתיבות מאובטחות נאסף בנפרד.

בהוראות שנשלחו לבתים מצוין במפורש ואף מזהירים מלשלוח את זה בדואר רגיל במפורש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ברור שנאסף בנפרד. ואפילו אם מזהירים, האופציה לשלוח בדואר רגיל עדיין קיימת. השאלה היא כמה מההצבעות הולכות בסופו של דבר לתיבות המאובטחות וכמה נשלחות בדואר רגיל. אתה כתבת שרובן הולכות לתיבות המאובטחות, שאלתי אם יש לך אסמכתא לכך. ההרגשה שלי היא שאולי דווקא ההיפך נכון, כי הרבה יותר קל לזרוק מעטפה בתיבת הדואר הקרובה לביתך מאשר לברר איפה התיבה המאובטחת ולהגיע לשם במיוחד. אבל באמת שאין לי מושג מה נכון.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

2020 לא מפסיקה להפתיע.. זה שהוא פורש לא אומר שKGB לא ימשיך לשלוט שם..

זה ברור, רוסיה וסין אלה מדינות מסוג שתמיד יהיה שם שלטון טוטליטרי או סמי-טוטליטרי, זה עובד הכי טוב בשבילם. אם לא יהיה צאר, הם יכתירו כזה.

אותי מעניין אם ההודעה על פרישה צפויה של פוטין זה אמיתי או פייק ניוז.

עריכה:

אני רואה את ההודעה הזאת גם במקורות מידע רציניים יותר:

https://nypost.com/2020/11/05/vladimir-putin-planning-to-step-down-next-year-report/

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לדעתי הוא פשוט ימשיך לשלוט מאחורי הקלעים מבלי שהעולם יצלם כל תנועה שלו בתור חולה פרקינסון.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

https://www.breitbart.com/politics/2020/11/07/georgia-counties-using-same-software-as-michigan-counties-also-encounter-glitch/
כמה כבר אפשר לאכול עוד שניצלים? יש לכם המלצה למשהו אחר לשבוע הזה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בתאריך 6.11.2020 בשעה 13:55, Gosser1860 כתב:

במצב הזה כבר עדיף לקפל הכל, אתה לא חושב?

אתה סומך על מתכנת שפתאום לא יגרום לאיזה seg fault באיזה תרחיש משמעותי כמו נהיגה?

בדיוק בשביל זה המציאו את  ISO 26262 לא סומכים על מתכנתים גם בדברים פחות קריטיים (ובצדק).

לפני 21 שעות, vadim6385 כתב:

יכול להיות שפוטין הולך לפרוש?

פוטין יפרוש? 🤣 🤣🤣

בדיוק כמו שסטאלין פרש.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

ביידן ניצח

חזל"ש

https://www.ynet.co.il/news/article/Sy7hjafYw#autoplay

בהתייחסות לכותרת השירשור, כמה שטראמפ ייצור, אבל בסופו של דבר הוא היה טוב לישראל (ואני ממש לא מת עליו)

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רק מפחד מסיבוב 2 של האביב הערבי :-(.

פורסם
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

ביידן ניצח

חזל"ש

https://www.ynet.co.il/news/article/Sy7hjafYw#autoplay

בהתייחסות לכותרת השירשור, כמה שטראמפ ייצור, אבל בסופו של דבר הוא היה טוב לישראל (ואני ממש לא מת עליו)

את זה אפשר יהיה להגיד רק אולי עוד 4 שנים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפחות הסיפוח ירד מהפרק. די חלאס. אני רואה את סמוטריץ' פה מנגח את מירי רגב על החרא שהיא עושה כשרת התחבורה ואומר שכשהחיים עצמם מעניינים את האחים היהודים, הם יכולים לתרום לכולנו. זה יכול להיות גם עדיף לנו.

מעניין אגב אם מי שמניח שמי ששולט בארץ זו הפרקליטות שבתוך פרקליטות חושב משהו דומה על הנעשה בארה"ב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...