Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעברו לנשנש פופקורן מול הסרט שנקרא בחירות נשיאות ארה"ב 2020

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

תעברו לנשנש פופקורן מול הסרט שנקרא בחירות נשיאות ארה"ב 2020

לא, תודה. יש Kingdom of Heaven.

• מצחיק 1
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

-----------------------------

וואו זה מירוץ צמוד. אם כול מירוצי ה F1 היו כאלה, הייתי צופה בהן דבוק למסך.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מישהו יכול להסביר בדיוק מה הקטע עם המעטפות? 

יש באמת משהו מוזר שזה נראה כאילו רוב הקולות האחרונים(רוב מוחץ) זה קולות לביידן.

לפחות מספירת הקולות שיצא לי לעשות בארץ כמזכיר קלפי בסביבות החמש פעמים, אף פעם לא היה מצב שבסוף יש סטפה של קולות למועמד x...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

מישהו יכול להסביר בדיוק מה הקטע עם המעטפות? 

יש באמת משהו מוזר שזה נראה כאילו רוב הקולות האחרונים(רוב מוחץ) זה קולות לביידן.

לפחות מספירת הקולות שיצא לי לעשות בארץ כמזכיר קלפי בסביבות החמש פעמים, אף פעם לא היה מצב שבסוף יש סטפה של קולות למועמד x...

היסטורית מסיבה לא ברורה דמוקרטים מעדיפים להצביע בדואר ורפובליקנים מעדיפים להצביע בקלפי. 

תחילה סופרים את הקולות בקלפי ורק אחר כך עוברים לספור את הקולות שהגיעו בדואר. לכן תחילה נראה כאילו טראמפ לוקח את הבחירות, אבל אחרי שסיימו לספור את הקולות שהגיעו בדואר התקבלה תוצאה שונה. 

טראמפ טוען שכל קול שמגיע בדואר הוא קול מזויף, אבל זה קשקוש מוחלט. ראשית, אתה צריך מספר SSN (מספר תעודת זהות) ופתק בחירות עם ברקוד. אחר כך צריך למלא את הטופס כנדרש ולחתום עליו. החתימה על הטופס עוברת הצלבה מול מאגר מידע מדינתי ואם החתימה לא מתאימה הטופס נפסל. 

הסיכוי שהייתה קונספירציה מתואמת וחובקת ארה"ב לתת את הנשיאות לביידן שואפת לאפס, אבל זה לא מפריע לטראמפ לטעון שגנבו ממנו את הנשיאות. הוא הפיץ את השטויות האלה בבחירות 2016, אבל אז הוא זכה וסתם את הפה שלו ל-4 שנים. 

פורסם

ביידן אמר לקהל שלו להצביע בכול דרך שהיא. לא ביטל את ההצבעה בדואר כמשהו שהוא רמאות נגדו, ואמר שכול אחד יעשה מה שיגרום לא להרגיש בטוח בזמן המגפה.

טראמפ טען שהמעטפות בדואר זה כדי לרמות, ניסה בכוח לגרום לשיבושים, ואמר לקהל שלו להצביע בקלפי.

עכשיו מתפלאים איך יכול להיות שמעט רפובליקנים בעד טראפ הצביעו בדואר, אחרי שהוא כול הזמן ירד על הדואר.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מצחיק שבאריזונה הפער מצטמצם לטובת טראמפ דווקא בזכות הקולות שהגיעו בדואר.

קולות בדואר לטובת טראמפ = מערכת עובדת.

קולות בדואר לטובת ביידן = זיופים, רמאות, דמוקרטים נוכלים  

כמה שנהנתי ממדיניות החוץ של טראמפ הבן אדם הזה צריך לעוף לעזאזל מהבית הלבן וכמה שיותר מהר. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, SchnitzelLova כתב:

טראמפ טוען שכל קול שמגיע בדואר הוא קול מזויף, אבל זה קשקוש מוחלט. ראשית, אתה צריך מספר SSN (מספר תעודת זהות) ופתק בחירות עם ברקוד. אחר כך צריך למלא את הטופס כנדרש ולחתום עליו. החתימה על הטופס עוברת הצלבה מול מאגר מידע מדינתי ואם החתימה לא מתאימה הטופס נפסל. 

מה לגבי האפשרות שאכן המעטפה כשרה למהדרין אבל הייתי עצלן ולא הלכתי לשלשל לתיבה לפני סגירת הקלפיות, לאחר כ24 שעות שראיתי שהמועמד שלי כמעט ומנצח ויש פער של רק כמה מאות או כמה אלפים בודדים של  קולות- חשבתי לעצמי מה יש לי להפסיד, בדרך למקדונלס אעצור ליד התיבה ואשלשל את המעטפה שלי, אולי יזרק או אולי ייספר  כי יש מדינות שביכלל לא מסמנים את התאריך/שעה על המעטפה בדואר.

האם הקולות הללו כשרים ? איך יכולים להבטיח שלא ניספרו קולות כאלה כאשר באחד המדינות המכריעות אמרו שאין ביכלל חתימה של תאריך/שעה מהדואר?

לדעתי זה ממש דפוק ובעייתי שיש מדינות שלא בודקים את התאריך/שעה של המעטפה בכדי לימנוע מצב של שליחה לאחר סגירת הקלפיות במצב שיש כמעט תיקו בהפרש של אלפים בודדים בזמן שמאריכים את הדד ליין עד מתי מותר לקבל שקי דואר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, Giant_TA כתב:

תודה על ההסברים. קצת מצחיק שהדמוקרטים ה-״נאורים״ מצביעים בשיטות מיושנות של קונסרבטיבים...

מה לגבי חולים? נכים? זקנים? אנשים חסרי רכב? אין להם זכות להצביע? 

אשאל אותך שאלה אחרת למה לעמוד בתור בקלפי בזמן מגפה ? איפה החוכמה והחדשנות כאן? 

לפני 36 דקות, hwgeek כתב:

מה לגבי האפשרות שאכן המעטפה כשרה למהדרין אבל הייתי עצלן ולא הלכתי לשלשל לתיבה לפני סגירת הקלפיות, לאחר כ24 שעות שראיתי שהמועמד שלי כמעט ומנצח ויש פער של רק כמה מאות או כמה אלפים בודדים של  קולות- חשבתי לעצמי מה יש לי להפסיד, בדרך למקדונלס אעצור ליד התיבה ואשלשל את המעטפה שלי, אולי יזרק או אולי ייספר  כי יש מדינות שביכלל לא מסמנים את התאריך/שעה על המעטפה בדואר.

האם הקולות הללו כשרים ? איך יכולים להבטיח שלא ניספרו קולות כאלה כאשר באחד המדינות המכריעות אמרו שאין ביכלל חתימה של תאריך/שעה מהדואר?

לדעתי זה ממש דפוק ובעייתי שיש מדינות שלא בודקים את התאריך/שעה של המעטפה בכדי לימנוע מצב של שליחה לאחר סגירת הקלפיות במצב שיש כמעט תיקו בהפרש של אלפים בודדים בזמן שמאריכים את הדד ליין עד מתי מותר לקבל שקי דואר.

קודם כל אתה לא יכול לקחת סתם מעטפה ולזרוק פתק. אתה צריך טופס מיוחד שאתה מקבל רק אחרי הודעה מראש שאינך תגיע לקלפי. הטופס נקרא absentee ballot וקריטריונים לקבלת הטופס משתנים ממדינה למדינה. שנית, המעטפות צריכות להגיע עד ה-3 בנובמבר (עם חותמת של הדואר) ויש מדינות שמאפשרות לקבל מעטפות אחרי ה-3 בנובמבר כל עוד יש חותמת של הדואר שהמעטפה נשלחה ב-3 בנובמבר. 

אז אתה מבין הסיכוי שפתאום כמה אלפים התעוררו, לקחו דף, כתבו עליו ביידן ושלחו בדואר בעצם לא קיים. 

פורסם
לפני 40 דקות, Giant_TA כתב:

תודה על ההסברים. קצת מצחיק שהדמוקרטים ה-״נאורים״ מצביעים בשיטות מיושנות של קונסרבטיבים...

קורע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני לא מכיר איך זה עובד שם, אני פשוט שואל לאחר שמידי פעם יוצע לי להקשיב לשידורים חיים של אחד הערוצים ביוטוב ששם דיברו על אחת המדינות(שכחתי את השם) שלא מסמנים את המעטפות עם התאריך והשעה והן יכולות להיתקבל לאחר ה3 בנובמבר, לכן אני שואל.

ואני מדבר על אנשים שיש להם כבר מעטפה מוכנה להצבעה אבל פשוט החליטו לבסוף לא לישלוח אותו מסיבות שלהם, מה מונע אותם מלהצביע לאחר המועד ? כי הדד ליין לקבלת השקים הוארך.

ברוב המדינות כן שמעתי שאומרים ששם יספרו רק מה שחתום לפי הדואר שנישלח בזמן.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

צודק. הפערים כל כך קטנים שיש לטראמפ סיכוי לא רע בכלל לזכות בבחירות דרך בתי המשפט. 

בסופו של דבר דמוקרטים אשמים. אם הם לא היו מעמידים מועמד כל כך פח כמו ביידן הם לא היו מוצאים את עצמם בסיטואציה הזאת. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 36 דקות, Giant_TA כתב:

קצת עצוב שזו הבעיה שלך עם הדמוקרטים... מה הקשר ל"נאורות"? דואר זה מיושן וקלפי זה מודרני? קלפי בזמן מגיפה עם כמה עשרות אנשים שטרחו ללכת לעצרת של טראמפ שבוע לפני אבל לא טרחו לשים מסיכות זה מודרני?

לפני 39 דקות, hwgeek כתב:

אני ממש לא בטוח שזו השיטה, למיטב ידיעתי בפנסליבניה חייבים חותמת של הדואר עד לתאריך הבחירות, ואני חושב שבשאר המדינות בכלל לא מקבלים הצבעות שהגיעו בדואר אחרי יום הבחירות.

אבל גם אם כן (אני ממש לא מומחה לשיטת הבחירות האמריקאית): אז זה לא תקין רק אם מי שאתה לא בעדו מנצח? זו השיטה. אם רוצים לשנות אותה, צריך לשנות אותה לפני הבחירות, לא להתלונן נגדה אח"כ.

בכלל, כל השיטה שם מוזרה לגמרי, הרי אפשר היה פשוט לספור את רוב הקולות וזוהו, בלי כל סיפור האלקטורים המטופש הזה. התוצאה במקרה הזה הרבה יותר ברורה והרבה יותר הוגנת. אבל זו השיטה, ועד שלא משנים אותה מספיק זמן לפני הבחירות, לא לקבל את התוצאות יומיים אחרי הבחירות כי התוצאה לא משקפת את מה שאתה רוצה זו סתם התקרבנות טראמפיסטית קלאסית.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...