Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, David32 כתב:

כפרה על ברני. ותראו איך הוא מדבר, לא כמו ילד בן 8 וגם לא כמו חולה דמנציה חסר אנרגיה.

הוא כזה מתוק. מת עליו.

זה הראיון המלא 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם

בעיקר הרבה הרבה בלאגן.

הודיעו רשמית שביידן לקח את מישיגן וויסקונסין מה שמביא אותו ל-264 אלקטורים.

חלק מהמדינות בטוח יגיעו לבתי משפט וספירות חוזרות, אין ספק, זה כבר Work in progress.

מצד שני אומרים שטעות בספירה הביאה לזה שאריזונה שוב פתוחה (11 אלקטורים שכרגע אצל ביידן).

תכינו פופקורן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם צריכים להיות מספיק קטנים כדי שתוכל לקחת כמה ולנשנש במכה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אין כמו בלאגן בחירות בזמן מגפה ומשבר כלכלי החמור מאז 1929. בחיי שנת 2020 מתגלה כשנה מדהימה

פורסם
לפני 3 דקות, SchnitzelLova כתב:

אין כמו בלאגן בחירות בזמן מגפה ומשבר כלכלי החמור בין מאז 1929. בחיי שנת 2020 מתגלה כשנה מדהימה. 

אתה מתאמץ יותר מדי.

בהנחה שאתה מכין את עצמך עדיין להיות אמן פתוי בסמסטר הקרוב - צריך לעבוד קצת על התדמית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני לא מתבייש בתדמית שלי ולמי שלא מתאים לה היא יכולה להמשיך לחיות עם ויברטורים בשידת לילה.

לדעתי שינויים מדיניים/ארגוניים גדולים מתרחשים רק כאשר נסיבות קיצוניות כופות שינוי. אם לא היה את טראמפ ארצות הברית הייתה ממשיכה עוד 10 - 20 - 30 שנה בדרך של לא לכאן ולא לשם. טראמפ כופה reset על המערכת ואם יהיה מספיק חרא אולי אנשים יבינו שצריך שינוי אמיתי ולא חצי קלאץ' כמו שעשו ב-40 השנים האחרונות. 

פורסם
לפני 1 דקה, SchnitzelLova כתב:

אני לא מתבייש בתדמית שלי ולמי שלא מתאים לה היא יכולה להמשיך לחיות עם ויברטורים בשידת לילה.

אתה חושב שיש הרבה נשים בעולם שחיי המין שלהן זה בחירה בינך לבין ויברטורים בשידת הלילה? חבל שויתרת, אבל זו בעיה שלך ולא קשורה לארה"ב כל כך.

בחזרה לנושא - אני לא יודע לאיזה שינוי רדיקלי אתה מצפה. ארה"ב ממשיכה להיות חצויה, כמו מדינות אחרות, כולל אותנו. שינוי (איזה שינוי? מה אתה מציע להם?) יכול להגיע כשיש מאסה קריטית של אנשים שהיא בעדו, או מספיק כח מרוכז אצל קבוצה שיכולה לכפות אותו. לא בטוח שזה המקרה במדינות מערב עייפות וחצויות, עם פערים בכל דבר אפשרי בין קבוצות שונות.

פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

אתה חושב שיש הרבה נשים בעולם שחיי המין שלהן זה בחירה בינך לבין ויברטורים בשידת הלילה? חבל שויתרת, אבל זו בעיה שלך ולא קשורה לארה"ב כל כך.

מספיק לו שימצא אחת כזו 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

בחזרה לנושא - אני לא יודע לאיזה שינוי רדיקלי אתה מצפה. ארה"ב ממשיכה להיות חצויה, כמו מדינות אחרות, כולל אותנו. שינוי (איזה שינוי? מה אתה מציע להם?) יכול להגיע כשיש מאסה קריטית של אנשים שהיא בעדו, או מספיק כח מרוכז אצל קבוצה שיכולה לכפות אותו. לא בטוח שזה המקרה במדינות מערב עייפות וחצויות, עם פערים בכל דבר אפשרי בין קבוצות שונות.

הבלתי נודע הוא חלק מהכיף. אם ימשיכו לעשות מה שעשו ב-30 השנים האחרונות שינוי בטוח לא יהיה. 

יוליוס הקיסר שבר את הקיפאון שהיה ברפובליקה הרומית אחרי שהוא כפה מלחמת אזרחים וערער מהיסוד את האימפריה. אחרי המלחמות התחילה תקופה של שגשוג ופריחה שנמשכה מאות שנים.  (pax romana) 

פורסם (נערך)

האקסל כבר לא רלוונטי, מה נשאר לנו? לחכות לספירה של נוודה? לבתי המשפט?

הוא היה רלוונטי כשמישיגן וויסקונסין היו במירוץ.

עברתי בינתיים ל-Power Point

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 13 דקות, SchnitzelLova כתב:

הבלתי נודע הוא חלק מהכיף. אם ימשיכו לעשות מה שעשו ב-30 השנים האחרונות שינוי בטוח לא יהיה. 

שינוי במה?

יש לך מטרה? אנד גיים? 

• תוכן חדש...