Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואז מה? לא מצליח למנות שופט עליון אחד? (טראמפ מינה שלושה)

ביבי הוא מומחה בדיבורים ובאסטרטגיה איך לא לעשות כלום, נראה לי שהוא בונה תוכניות מורכבות עם הרבה חלקים נעים, איך שומרים על הסטטוס קוו (לא רק במובן הדתי אלא בכלל)

ואני בכלל לא בטוח שביבי יודע לדבר (ולהפעיל) את ה-Average Joe כמו טראמפ

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואני בכלל לא בטוח שביבי יודע לדבר (ולהפעיל) את ה-Average Joe כמו טראמפ

לך תסתכל איך ביבי נאם בחתימת הסכם עם האמירויות ואיך טראמפ.

זה משפיל בשביל טראמפ.

אני עם שניצל, ביבי היה אונס את שניהם.

ואם היה חוצפן היה מכניס את יאירי לאיזה תפקיד ממשלתי, פה אין לו אומץ, אבל אנחנו יכולים לראות שארהב פחות אכפת להם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

תראה, עם כמה שאני לא סובל את נתניהו אין ספק שהאיש גאון בניהול מערכת בחירות, כולל המערכה שבין המערכות. מבריק עד כדי כך שגם שכשהוא עושה דברים כשצריכים להרתיח את הקהל (מיליון כאן ושניים שם, או מהלכים שעלולים לסכן את הביטחון) הבוחרים שלו נשארים נאמנים.

כנראה שאילו הלך להיות המחליף של אפשטיין (זה שהיה מיעץ למועמדים, כולל לנתניהו עצמו) הוא היה מגמד גם אותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

לך תסתכל איך ביבי נאם בחתימת הסכם עם האמירויות ואיך טראמפ.

זה משפיל בשביל טראמפ.

אני עם שניצל, ביבי היה אונס את שניהם.

אין ספק שביבי נואם בחסד עליון, אבל לדעתי זה לא מה שמפעיל את Average Joe, אחרת טראמפ היה מפסיד ברגע שאובמה מלווה את ביידן.

טראמפ מדבר לאיזה משהו חבוי / מוסתר / לא מובן באדם הממוצע, שלא יודעים לשים עליו את האצבע, עובדתית בגלל זה הסקרים פיספסו כל כך בהרבה ב-2016, זה מה שהסוקרים בעצמם אומרים (ואז הם טוענים שהם פיענחו את זה ולכן לא יפספסו הפעם, לוקח בערבון מוגבל את זה).

אבל זה ברור שאם המשחק הוא גולף בין ביידן לביבי, טראמפ עולה על המגרש עם סוס ומשחק פולו.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

ואם היה חוצפן היה מכניס את יאירי לאיזה תפקיד ממשלתי, פה אין לו אומץ, אבל אנחנו יכולים לראות שארהב פחות אכפת להם.

פה כל מינוי זה ועדת איתור עם כל מיני פקידים שממליצים על חברים שלהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אין ספק שביבי נואם בחסד עליון, אבל לדעתי זה לא מה שמפעיל את Average Joe, אחרת טראמפ היה מפסיד ברגע שאובמה מלווה את ביידן.

טראמפ מדבר לאיזה משהו חבוי / מוסתר / לא מובן באדם הממוצע, שלא יודעים לשים עליו את האצבע, עובדתית בגלל זה הסקרים פיספסו כל כך בהרבה ב-2016, זה מה שהסוקרים בעצמם אומרים (ואז הם טוענים שהם פיענחו את זה ולכן לא יפספסו הפעם, לוקח בערבון מוגבל את זה).

אבל זה ברור שאם המשחק הוא גולף בין ביידן לביבי, טראמפ עולה על המגרש עם סוס ומשחק פולו.

ביבי יודע לשחק במשחק הזה נהדר לא פחות טוב מטראמפ, אבל להבדיל מטראמפ לביבי יש ראש על הכתפיים ורואים את זה נהדר. 

פורסם

ביבי הוא הרבה יותר מנואם. הוא יודע ללחוץ על כל הכפתורים הנכונים של ה-average Jossi. זה שצורת הדיבור שלו שונה מז ושל טראמפ אולי רק מעצימה את היכולת הזו. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, SchnitzelLova כתב:

ביבי יודע לשחק במשחק הזה נהדר לא פחות טוב מטראמפ, אבל להבדיל מטראמפ לביבי יש ראש על הכתפיים ורואים את זה נהדר. 

לפני 37 דקות, sperial כתב:

ביבי הוא הרבה יותר מנואם. הוא יודע ללחוץ על כל הכפתורים הנכונים של ה-average Jossi. זה שצורת הדיבור שלו שונה מז ושל טראמפ אולי רק מעצימה את היכולת הזו. 

ביבי יודע לדבר ליוסי הממוצע, אני לא בטוח שהוא יודע לדבר ל-Average Joe, ואני לגמרי לא בטוח שהוא יודע לעשות את זה טוב מטראמפ

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

והוא גם לא צריך לדבר אליו. בדיוק כפי שלא צריך לדבר לאנגלי או ליפאני הממוצע. בסופו של דבר צריך לדעת לדבר לקהל היעד שלך.

פורסם (נערך)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עם כל הכבוד ליכולת המיסטית שאנשים מייחסים פה לטראמפ, אני מוכן להמר שביידן לוקח בצורה חד משמעית.

הסקרים מראים הפרש הרבה יותר גדול ממה שהיה ב2016, וזה עוד אחרי שרוב הסוקרים שיקללו פנימה הטיה טראמפית, כחלק מלקחי 2016.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

והוא גם לא צריך לדבר אליו. בדיוק כפי שלא צריך לדבר לאנגלי או ליפאני הממוצע. בסופו של דבר צריך לדעת לדבר לקהל היעד שלך.

הכוונה הייתה במצב ההיפוטתי (לחלוטין כי הוא לא נולד בארה"ב) שבו ביבי מתמודד מול ביידן וטראמפ על קולות האמריקאים.

במצב כזה הוא כמובן צריך לדבר ל-Average Joe ולא ליוסי הממוצע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

עם כל הכבוד ליכולת המיסטית שאנשים מייחסים פה לטראמפ, אני מוכן להמר שביידן לוקח בצורה חד משמעית.

הסקרים מראים הפרש הרבה יותר גדול ממה שהיה ב2016, וזה עוד אחרי שרוב הסוקרים שיקללו פנימה הטיה טראמפית, כחלק מלקחי 2016.

לפי הסקרים בישראל ביבי מפסיד קרוב ל-20 שנה, אך בפעם האחרונה שבדקתי הוא עדיין ראש ממשלה. נכון מדינה אחרת שיטה אחרת, אבל גם הפעם יש סיכוי לא רע בכלל שהסקרים טועים. 

בכל מקרה לא משנה מי יבחר שום דבר טוב לא יצא מזה. אם טראמפ יזכה בקדנציה נוספת הוא יאבד כל רסן ב-4 השנים הבאות מאחר וחרב הבחירות כבר לא תהיה מונפת מעל ראשו. מצד שני ביידן הוא סוס מת. בובה על חוט. בפועל קמלה האריס תשלוט מאחורי הקלעים ואין לי מושג לגביה. 

בכל הקשור לקורונה לא טראמפ ולא ביידן יכולים לעשות משהו כי אין חיסון ואין תרופה. טראמפ החליט לזרוק ***, פתח את הכלכלה, מבטיח שהחיסון בדרך ובהצלחה לכולם. ביידן יכול או לאמץ את הגישה של טראמפ או עוד הפעם לנעול את הכלכלה האמריקאית בשביל להוריד את התחלואה, אבל אם הוא יבחר בדרך הזאת זה יהיה וידוא הריגה לכלכלה האמריקאית. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם
לפני 13 שעות, SchnitzelLova כתב:

לפי הסקרים בישראל ביבי מפסיד קרוב ל-20 שנה, אך בפעם האחרונה שבדקתי הוא עדיין ראש ממשלה. נכון מדינה אחרת שיטה אחרת, אבל גם הפעם יש סיכוי לא רע בכלל שהסקרים טועים. 

נכון שהתפקיד הראשוני של סקרים זה לתת מושג לגבי מה שהולך בכלל הציבור.

אבל סקרים מוזמנים (כלומר סקר מטעם הליכוד למשל) יש לו גם תפקיד משני, להראות למזמין שלו איפה צריך לתת יותר דגש ואיפה פחות.

עכשיו אם אתה נניח מפלגת שמאל, מזמין סקר כדי לדעת איפה לתת דגשים ומה להסתיר, הסוקר נותן לך את כל האמת בפרצוף ואומר לך שאין לך סיכוי, אתה לא תזמין אותו יותר, כי סוקר אחר ידאג לייפות את המציאות קצת כדי לרצות אותך.

ואז אתה מקבל הטייה מובנית בסקר, וזה מסביר לך למה הסקרים בארץ או שממש מחמיאים לביבי (מטעם הליכוד) או מראים על ממשלת שמאל (מטעם התקשורת או מפלגות שמאל).

אם התקשורת הייתה נייטרלית (ואני לא בטוח שיש דבר כזה בכלל) אולי היה טעם לדבר על סקרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שניצל זה לא מדויק, לא בכל מערכת בחירות נבאו שביבי יפסיד. עכשיו נותנים לו יותר מנדטים מכל מפלגה אחרת.

לגבי היכולות הרטוריות שלו - אני באמת חושב שכולנו תקועים באיזה סרט ומייחסים לו יכולות על שאין לו בכל תחום. אני לא מזלזל בו. הוא הצליח להפוך רבע מהמצביעים לשפוטים ומעריצים שלו, והכניע את הליכוד. הוא גם יודע לרדת על עיתונאים שלא יכולים לענות לו ולזרוק עוקצנויות בשקל וחצי. לא זוכר מתי הוא היה באיזה דיבייט, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הוא ממש התעמת עם פוליטיקאים לא מגמגים שיכולים להשתיק אותו (בטוח שליברמן יכול. בטוח שברק יכול. די בטוח שגם אשכנזי ואייזנקוט ועוד כמה יכולים). וכל הנאומים שלו נשמעים אותו דבר, עם אותה הבעת הפנים, אותו החיוך הזחוח (שהוא לא מצליח למחוק מהפנים שלו גם כשהוא אומר לבעלי עסקים קטנים ללכת לחפש, בזמן שהוא פותח בתי כנסת).

הייתי מתייחס אליו כנואם גדול לא אם היה מלציח מול קהל שבוי, שמלכתחילה מאדיר אותו, ולא כשכל פלוץ שהוא תוקע יש לו אינסוף ארז תדמורים שיפיצו את זה לעם, יסבירו איזה פלוץ גאוני זה ואיך אם זה היה פלוץ של סמולנים בוגדים העולם היה נגמר. הייתי מתייחס אליו כנואם גדול אם פעם אחת היה משכנע אותי, או מישהו אחר. בנושא כלשהו. 

כמובן, כשאחריו נואמים אנשים כמו יולי אדלשטיין או ישראל כץ, אז הוא נשמע יותר ממה שהוא. לא יודע אם זה ספציפית הישג גדול מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא שמעת את אייזנקוט או אשכנזי נואמים נכון?

יש להם יכולות נאום של צנון, אצל אשכנזי בזמנו זה היה נחשב כמעלה בתור רמטכ"ל, הרמטכ"ל שלא מדבר אלא עושה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...