Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נו אז מה מונע מאחד הצדדים להשלים פערים? זה ניראה כאילו יש לך מישהו מבפנים שאומר לך מה ההצעה הגבוהה ביותר בשביל שתדע בידיוק בכמה לעלות, במיוחד שרואים שחלק מהמדינות לוקחות הפסקה בספירה ויחזרו רק ביום חמישי וכו'.
*זה לגבי המדינות שהקרב ממש צמוד.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

רק נבאדה לוקחת הפסקה עד יום חמישי. ויסקונסין, מישיגן, ג'ורג'יה וצפון קרוליינה יתנו תוצאות עד סוף היום. הקאץ' הוא שאם הפער בין טראמפ לביידן יהיה פחות מ-1% (בכל מדינה) טראמפ יוכל לדרוש ספירה חוזרת של הקולות. לכן שום דבר לא סגור. 

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, hwgeek כתב:

הקשבתי לשידור בNBC ביוטוב, עלתה השאלה שם(בהקשר לטענות של טראמפ) האם המעטפות מסומנות שאפשר יהיה לדעת אם שולשלו לתיבה לפני סגירת ההצבעה והכתב ענה שכניראה לא /לא בטוח?, אבל הטענה שלו שזה לא ריאלי ביגלל שהדואר איטי ולא יספיק להביא את החבילות לספירה בימים הקרובים!

האם זה באמת המצב שם? איך באמת מוודאים שהמעטפות בדואר שיגיעו לספירה בהמשך השבוע אכן הוכנסו לתיבה לפני סגירת ההצבעה?

יש שתי אופציות להצבעה מהבית:

1. לשים את המעטפה עם ההצבעה באחת מתיבות ההצבעה היעודיות הקרובות לביתך (ואלה מן הסתם נאספים לפני שהספירה מתחילה).

2. לשלוח את המעטפה בדואר. במקרה כזה, ע״מ שהקול יספר, המעטפה חייבת להגיע ליעדה לפני תאריך מסוים, או לחילופין חותמת הדואר על המעטפה צריכה להיות עד תאריך מסוים (המדיניות, כמו גם תאריך היעד, נקבע בכל מדינה בנפרד). אחרת הקול לא נספר.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)

ומה ימנע שבאורך פלא שק מעטפות יגיע במישלוח סופר דופר אקספרס לפני הדד ליין ?

אחרי הכל מעורבים גורמים בעלי השפעה משני הצדדים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ואיך בדיוק אותם בעלי השפעה ידעו איזו הצבעה יש בכל מעטפה? אתה מבין שמה שאתה מציע דורש פתיחה של מעטפות, ולכן מהווה למעשה זיוף בפועל של תוצאות הבחירות.

אז לשאלתך - אותו דבר שימנע זיוף תוצאות הבחירות. יש יאמרו הגינות בסיסית, יש יאמרו רשויות החוק, ויש יאמרו - כלום.

פורסם (נערך)

אם הבנתי נכון את שאלתו של החנון שלנו, הוא שואל מה מונע מנניח פעיל טראמפ לקחת שק של 100 אלף פתקי הצבעה מוכנים מראש, עטופים כבר במעטפה וסגורים בשקים, ובמידת הצורך להביא את השקים הללו למקום שבו הם נדרשים כדי להטות את התוצאה.

במישיגן ממשיכים לאט לאט לספור, בינתיים נראה שהיחס הוא בערך 1:1, קול של טראמפ מול קול של ביידן, נשאר פער של כ-24K קולות.

עדכון - מהפך כרגע במישיגן, ביידן מוביל ב-10K קולות, הגיעו לספירת 94% מהקולות שם

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אם הבנתי נכון את שאלתו של החנון שלנו, הוא שואל מה מונע מנניח פעיל טראמפ לקחת שק של 100 אלף פתקי הצבעה מוכנים מראש, עטופים כבר במעטפה וסגורים בשקים, ובמידת הצורך להביא את השקים הללו למקום שבו הם נדרשים כדי להטות את התוצאה.

מה זאת אומרת, על כל מעטפה יש ברקוד שמזהה באופן חח״ע את המצביע הספציפי... אין דבר כזה קולות ״כלליים״ מוכנים מראש שאפשר להביא אותם לאן שאתה רוצה.

אגב, אל תבין אותי לא נכון - אני בטוח ששיטת ההצבעה בדואר מביאה איתה לא מעט בעיות של זיופי הצבעה. זוכר את הצבעות המתים של המפלגות החרדיות אצלנו? תחשוב כמה קל לעשות את זה בדואר. או נניח, אתה יכול לגנוב מהתיבות של כל השכנים יפי הנפש הסמולנים/הרדנקס הימניים שלך (מחק את המיותר) את המעטפות שלהם, לסמן ולשלוח. אם חלק מהם לא ילכו להצביע, הרווחת קולות למועמד שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, SchnitzelLova כתב:

אם הפער במדינות האלה יהיה מעל אחוז טראמפ לא יוכל לדרוש ספירה חוזרת של הקולות.

אתה מתכוון לא יוכל לדרוש ספירה חוזרת באופן אוטומטי, דרך בית המשפט בטח יכול לדרוש

לפני 4 דקות, malcishua כתב:

מה זאת אומרת, על כל מעטפה יש ברקוד שמזהה באופן חח״ע את המצביע הספציפי... אין דבר כזה קולות ״כלליים״ מוכנים מראש שאפשר להביא אותם לאן שאתה רוצה.

אגב, אל תבין אותי לא נכון - אני בטוח ששיטת ההצבעה בדואר מביאה איתה לא מעט בעיות של זיופי הצבעה. זוכר את הצבעות המתים של המפלגות החרדיות אצלנו? תחשוב כמה קל לעשות את זה בדואר. או נניח, אתה יכול לגנוב מהתיבות של כל השכנים יפי הנפש הסמולנים/הרדנקס הימניים שלך (מחק את המיותר) את המעטפות שלהם, לסמן ולשלוח. אם חלק מהם לא ילכו להצביע, הרווחת קולות למועמד שלך.

אין לי שמץ של מושג איך עובדת ההצבעה בדואר, ולמען האמת זה מעולם לא עניין אותי, פשוט היה נראה לי שהבנתי את השאלה שלו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 18 דקות, malcishua כתב:

או נניח, אתה יכול לגנוב מהתיבות של כל השכנים יפי הנפש הסמולנים/הרדנקס הימניים שלך (מחק את המיותר) את המעטפות שלהם, לסמן ולשלוח

כן אבל אפשר להתלונן על זה שלא קיבלת מעטפה, וזה אמור להירשם, ובכלל אמורה להיות להם מערכת שתומכת בך בזמן הזה.

אבל כול מערכת הבחירות האמרקאית מוזרה, אז... לך תדע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

צודק, אז במקרים האלה לא הצלחת. אבל כל מי שלא יתלונן / בכלל לא רוצה להצביע - רווח נקי.

אגב, מעניין באמת מה קורה במקרה שמגיעה מעטפה של מישהו שגם הגיע להצביע in person. אם במקרה כזה פוסלים לו את הקול - אז הרווחת חלקית, הצלחת לפסול קול של מישהו (בהנחה שברור לך שהוא מצביע למועמד השני).

פורסם (נערך)

m3x7r3m3 -בידיוק לזה התכוונתי.

באמת מעניין אותי כיצד הם מנסים לימנוע הצבעות לא כשרות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, malcishua כתב:

או נניח, אתה יכול לגנוב מהתיבות של כל השכנים יפי הנפש הסמולנים/הרדנקס הימניים שלך (מחק את המיותר) את המעטפות שלהם, לסמן ולשלוח. אם חלק מהם לא ילכו להצביע, הרווחת קולות למועמד שלך.

בתאוריה כן, אב זו עבירה פדראלית לגנוב דואר, או אפילו לתפוח מכתב לא על שמך.

אתה מבקש את ה Ballot, זה לא סתם מגיע בדואר לכל אחד, ולשכן שלך אין שום דרך לדעת זאת.

פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

אני לא מבןי ככ מה טראמפ מנסה לעשות.

לעצור את ספירת הקולות?

ברני חזה והסביר את זה מראש:

No worries 8)

• תוכן חדש...