Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נוודה אדומה, וביידן לוקח את ויסקונסין, הוא יעמוד על 248, הוא צריך עוד 22, זה מצמצם משמעותית את המסלולים האפשריים.

מישיגן, ג'ורג'יה או צפון קרוליינה, הוא חייב לקחת 2 מ-3, או את פנסילבניה ואלסקה.

אבל לא נראה לי שנוודה תהיה אדומה, היא לא הייתה אדומה כבר 3 בחירות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, SchnitzelLova כתב:

מאוד קרוב, אבל במילווקי חיים הרבה יהודים. יש עוד תקווה לטראמפ. 

הקול היהודי האמריקאי דווקא הולך היסטורית לדמוקרטים. בבחירות האחרונות 71% הלכו להילארי, ורק 24% לטראמפ. יכול להיות כמובן שזה ישתנה, אבל קשה להאמין שבהרבה...

פורסם

עדכון במישיגן ל-87% מהקולות, ביידן מצמצם את הפער בצורה משמעותית, עכשיו זה 49.9% מול 48.5%, נותרו לספירה שם 688K קולות, טראמפ צריך מתוכם 45%, ביידן 55%.

16 אלקטורים במדינה הזו כן?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יאפ 16. זורמים קולות מדטרויט ושאר הערים הגדולות ושם לביידן יש יתרון מהותי.  

בקיצור טראמפ צריך 2 מתוך 3 ממדינות חגורת החלודה. כנ"ל ביידן. 

המדינות האלה יכריעו את הבחירות. עכשיו נותר רק להמתין. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם (נערך)

זו הייתה שאלה רטורית 🤣

אם ביידן ייקח את נוודה ויסקונסין ומישיגן זה יהיה ניצחון מובטח

גם בהערכה שלי בדף הקודם זה היה המסלול שנתתי לו הכי הרבה סיכוי

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה שמעניין הוא שמעשית יכול להווצר פה מצב של תיקו: אם ביידן לוקח את נבאדה וויסקונסין, בהן הוא כרגע מוביל, ובנוסף מצליח לקחת גם את צפון קרולינה (שם כרגע המירוץ עדיין צמוד, אם כי לטובת טראמפ), וטראמפ לוקח את כל השאר (מדינות בהן כרגע הוא מוביל).

פורסם (נערך)

אני חי בשביל זה. הכנתי הרבה שניצלים. הולך להיות נובמבר לוהט. 

נראה שטראמפ איבד את ויסקונסין. הפער גדל ל-20 אלף קולות לטובתו של ביידן. עכשיו צריך לחכות לתוצאות ממישיגן. אם טראמפ מפסיד שם זה הסוף.

פורסם (נערך)

גם מישיגן מצמצת את הפער משמעותית.

כרגע במישיגן טראמפ מוביל ב-12K קולות בלבד, ונשארו עוד 530K קולות לספירה

בנבדה הבנתי שעצרו את הספירה עד מחר.

אם יש תיקו מוחלט (269 לכל מועמד) זה יהיה מעניין, הנשיא נבחר ע"י House of Representatives (שם הדמוקרטים יהיו ברוב כנראה כמו לפני הבחירות הללו) וביידן ייבחר, סגן הנשיא נבחר ע"י הסנאט (שם הרפובליקנים יהיו רוב כנראה כמו לפני הבחירות הללו), בהתחשב במצבו של ביידן יש מצב שנקבל את ביידן נשיא ופנס סגן שלו, מוזר לגמרי.

אם ביידן מנצח במישיגן וויסקונסין, הוא מרחק 6 אלקטורים מניצחון, זה אומר שטראמפ חייב לקחת את כל שאר המדינות, ג'ורג'יה, פנסילבניה, צפון קרוליינה, אלסקה, וגם לקחת את נוודה שבה הוא כרגע בפיגור של 7.5K קולות

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

נראה אם טראמפ מספיק גבר להודות בתבוסה או שהוא יפתח את תיבת פנדורה ויגרור את ארצות הברית לתהפוכות.

פורסם

אם זה יהיה צמוד לדעתי הוא יילך לביהמ"ש העליון ויחפור על כל מחוז

לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אם יש תיקו מוחלט (269 לכל מועמד) זה יהיה מעניין, הנשיא נבחר ע"י House of Representatives (שם הדמוקרטים יהיו ברוב כנראה כמו לפני הבחירות הללו) וביידן ייבחר, סגן הנשיא נבחר ע"י הסנאט (שם הרפובליקנים יהיו רוב כנראה כמו לפני הבחירות הללו), בהתחשב במצבו של ביידן יש מצב שנקבל את ביידן נשיא ופנס סגן שלו, מוזר לגמרי.

אגב מוסיף שכרגע בית הנבחרים עומד על 188-181 לטובת הדמוקרטים, אבל זה לא סגור, אז ייתכן מצב שבו הבית יהיה של הרפובליקנים ותיקו יביא את טראמפ-פנס

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הקשבתי לשידור בNBC ביוטוב, עלתה השאלה שם(בהקשר לטענות של טראמפ) האם המעטפות מסומנות שאפשר יהיה לדעת אם שולשלו לתיבה לפני סגירת ההצבעה והכתב ענה שכניראה לא /לא בטוח?, אבל הטענה שלו שזה לא ריאלי ביגלל שהדואר איטי ולא יספיק להביא את החבילות לספירה בימים הקרובים!

האם זה באמת המצב שם? איך באמת מוודאים שהמעטפות בדואר שיגיעו לספירה בהמשך השבוע אכן הוכנסו לתיבה לפני סגירת ההצבעה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אי אפשר וזה יהיה הטיעון של טראמפ בבית המשפט אם הבחירות יתגלגלו לבית המשפט. 

אבל תראה כנראה שזה לא יגיע לשם מאחר והמירוץ בג'ורג'יה מאוד קרוב (מאוד) וגם צפון קרולינה. עכשיו זורמים קולות מהערים הגדולות שנוטות באופן מובהק לכיון של דמוקרטים. אם טראמפ מפסיד באחד מהמדינות האלה חבל על הזמן שלו. 

• תוכן חדש...