Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי אוטוקרטיה שיודעת לטפח ולקדם פקידים יעילים עדיפה על דמוקרטיה. עזוב זה פילוסופי מידי בשבילי. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם

עדיפה למי?

בהנחה שאתה לא פקיד (ואתה בערך ההפך מדרישות המקצוע לפקיד), עדיף לך שלא, במדינה כזו אתה כמעט עבד עם אפיק קידום אפס, לא אפסי, אפס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כן, בתנאי שאתה לא גר בדיוק איפה שהתוואי של הכביש הזה עובר.

אחרת אתה מגיע הביתה ומוצא על הדלת פתק שאתה צריך להתפנות עוד שבועיים והנה הכתובת החדשה שלך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא מבין איך ביכלל האמריקאים מסכימים שהמפלגה הדמוקרטית בחרה באדם בשלבים מוקדמים של דמנציה, רק על זה היו צריכים לעשות בלאגן שיקבלו מועמד ראוי שילחם עבורם(לפחות שיראה כמישהו שיכול),

מי שיצא לו להכיר אדם חולה בדמנציה ישים לב מהר מאוד שגם ביידן בכיוון הזה.

זה פשוט עצוב לדעתי שמנצלים אדם חולה ככה, גם אם ייבחר הוא יהיה רק בובה שאסור להעמיס מידי עליו, בטח לא בסדר יום העמוס של נשיא המעצמה הגדולה בעולם, הוא פשוט יהיה הפרצוף שיראו בטלויזיה ולא יותר.

נ.ב: מה באמת יקרה במצב כזה? הם פשוט משביעים את הסגנית שלו וממשיכים כרגיל או זה יכול ליהדרדר לבחירות מוקדמות?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

המפלגה הזאת על סף פשיטת רגל. ב-2016 הם נתקעו עם הילרי וב-2020 עם ביידן. תוסיף לזה עשרות מיליוני אמריקאים שמעדיפים לטמון את הראש בחול מאשר להתמודד עם המציאות. ממש בגדי המלך החדשים גרסה שנת 2020. 

אני ממש לא אומר שטראמפ מועמד טוב. ממש, ממש, ממש לא, אבל הוא לפחות מתפקד מבחינה קוגניטיבית. ביידן הוא סוס מת. תסתכל סרטונים ביוטיוב כיצד ביידן דיבר ב-2016 וכיצד הוא מדבר היום. הבן אדם הזה נמצא בשלבים מתקדמים של אלצהיימר/דמנציה. 

פורסם (נערך)

את זה ראיתי בצפייה קצרה, סבא שלי ז"ל היה חולה דמנציה, ממש אחד לאחד ראיתי איך ביידן בכיוון הזה, אני פשוט לא מצליח להאמין איך מצב כזה קורה והאמריקאים טומנים את ראשם בחול ומסכימים לדבר כזה, בחיי לחדר כושר אי אפשר להיכנס בלי טופס הצהרת בריאות ולנשיאות המעצמה הגדולה בעולם אפשר לרוץ עם דמנציה- מטורף!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

זה לגמרי סימפטום של "רק לא טראמפ". שים לב בתקשורת האמריקאית לא מעיזים לצייץ בנושא. דממת אלחוט. 

פורסם
לפני כשעה, SchnitzelLova כתב:

אם הוא יזכה כנראה תפרוץ מלחמת אזרחים לא במובן של 1861 - 1865 שמדינות גייסו צבאות ונלחמו אחד בשני, אבל הולך להיות קרע עמוק מאוד בחברה האמריקאית.

א. שוב פעם, היייוווווווששש

ב. לא יפרוץ כלום, גג קצת מהומות, שזה לא משהו הארהב לא ראתה בשנה האחרונה.

גם קרע כבר יש.

לפני 14 דקות, hwgeek כתב:

רק על זה היו צריכים לעשות בלאגן שיקבלו מועמד ראוי שילחם עבורם

מה, כמו ברני? 

לפני 15 דקות, hwgeek כתב:

מי שיצא לו להכיר אדם חולה בדמנציה ישים לב מהר מאוד שגם ביידן בכיוון הזה.

ואיפה טראמפ?

לפני 12 דקות, SchnitzelLova כתב:

אבל הוא לפחות מתפקד מבחינה קוגניטיבית.

ראית מה הולך לו בטוויטר?

האמת שניצל, גם מיותר קצת לכתוב פה, וגם הסיקור התקשורתי בנושא מעצבן אותי.

לא יקרה מחר כלום, עד שהספירה תיגמר יקח זמן, העיקר כולם רושמים "יום אחד לבחירות בארהב", זה לא עובד ככה. פשוט לא עובד ככה.

ועוד מציינים סקרים, כאילו לא הייתי פה  ב2016.

שיהיו לי בריאים, העיקר שיש על מה לדבר.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 דקות, hwgeek כתב:

נ.ב: מה באמת יקרה במצב כזה? הם פשוט משביעים את הסגנית שלו וממשיכים כרגיל או זה יכול ליהדרדר לבחירות מוקדמות?

מהידע המאוד מצומצם שלי בנושא הסגנית תושבע לנשיאות. כנראה זו האסטרטגיה של הדמוקרטים. המטרה של ביידן היא לפתוח להאריס את הדלת לנשיאות. אני חותם לך שאם הוא נבחר תוך שנה - שנתיים הוא פורש/מת. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

א. שוב פעם, היייוווווווששש

תודה, תודה. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

ב. לא יפרוץ כלום, גג קצת מהומות, שזה לא משהו הארהב לא ראתה בשנה האחרונה.

גם קרע כבר יש.

לא יודע. נחייה ונראה. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

מה, כמו ברני? 

וואלה אני מחבב את הקשיש. הוא בנה את עצמו ב-10 אצבעות ויש לו לא מעט רעיונות שאולי נשמעים רידיקלים לאמריקאים, אבל לכל אדם סביר במערב אירופה הם נכנסים תחת קטגורית basics. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

ואיפה טראמפ?

ראית מה הולך לו בטוויטר?

טראמפ זה טראמפ. הבן אדם טרול קלאסי. 

לפני 1 דקה, David32 כתב:

האמת שניצל, גם מיותר קצת לכתוב פה, וגם הסיקור התקשורתי בנושא מעצבן אותי.

לא יקרה מחר כלום, עד שהספירה תיגמר יקח זמן, העיקר כולם רושמים "יום אחד לבחירות בארהב", זה לא עובד ככה. פשוט לא עובד ככה.

ועוד מציינים סקרים, כאילו לא הייתי פה  ב2016.

שיהיו לי בריאים, העיקר שיש על מה לדבר.

מה שהולך עם ההצבעות בדואר כנראה לא נדע את התוצאות לפני סוף נובמבר. 

פורסם

לפחות לברני יש אנרגיה לחיות ולנוע ולצעוק. לפחות זה.

לפני 6 דקות, SchnitzelLova כתב:

טראמפ זה טראמפ. הבן אדם טרול קלאסי. 

לעעע, הוא גם לא בסדר.

בכלל, הדבר הכי עצוב פה, והאמת גם בשירשור בחירות שלנו, זה שאלה המועמדים שיש. לפחות אצלינו לכאורה יש יותר אופציות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפני 12 דקות, David32 כתב:

ואיפה טראמפ?

אפשר להגיד על ההתנהגות של טראמפ הרבה דברים- אבל חולה דמנציה הוא לא.

אגב, לדעתי אפשר ליראות בבירור שהסביבה של ביידן ממש מנחה אותו איך להיתנהג בשביל להסתיר כמה שיותר את הדמנציה, למשל צורת הליכה, הוא תמיד מנסה לרוץ או לקחת צעדים גדולים עם הרמה מוגזמת של הרגלים, זה בשביל להסתיר את צורת ההליכה שאופיינית לחולי דמציה.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

לפחות אצלינו לכאורה יש יותר אופציות.

כן, אבל השאלה אם הן אופציות יותר טובות.

סתם ככה מלא אופציות גרועות לא עוזר לך בחיים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...