Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שהירידות של טראמפ על מקיין יעלו לו בקדנציה. (איבד את אריזונה)

נראה שוינסקונסין תלויה ב-brown county איפה שנספרו רק 50% מהקולות וטראמפ ומוביל ב-11,000 אלף. 

פורסם

עוד עדכונים:

אלסקה הגיעה לספירת 43% מהקולות, טראמפ עדיין מוביל בהרבה, כדי לנצח שם ביידן צריך 61% מהקולות שנותרו לספירה

מישיגן עם עדכון קטן, טראמפ שומר על יתרון של 214K קולות, ביידן צריך 60% מהקולות שנותרו כדי לנצח שם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מבין שגם פה לא נרגעתם ועוד לא הבנתם שצריך לחכות לסוף, ליאור כבר הוציא פה את המחשבון ומחשב לי סיכויים והסתברויות.

פאקינג צ'יל, חכו ברגוע.

ברור שזה יהיה צמוד, זה גם היה ברור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הוא היה לוקח את הבחירות עם קביים. גם אם הדמוקרטים ינצחו המפלגה הזאת צריכה לעשות בדק בית רציני.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

אני מבין שגם פה לא נרגעתם ועוד לא הבנתם שצריך לחכות לסוף, ליאור כבר הוציא פה את המחשבון ומחשב לי סיכויים והסתברויות.

פאקינג צ'יל, חכו ברגוע.

ברור שזה יהיה צמוד, זה גם היה ברור.

ממש, ממש, ממש לא. כולם היו בטוחים שביידן לוקח ב-landslide כולל את הטקסס ועוד כמה מדינות בדרום. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם

אותם הסקרים שאמרו שהילרי לוקחת ב 95%???

מה הם מעניינים אותי? זה חרטא. זה הוכח כחרטא ב 2016, אז למה להאמין לזה עכשיו...

גם אז כולם היו בטוחים. אם אתה עדיין מקשיב להם אז יש לי חדשות בשבילך...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

ליאור כבר הוציא פה את המחשבון ומחשב לי סיכויים והסתברויות.

ככה אתה מכיר אותי?

פתחתי אקסל, הכנסתי כמה נוסחאות פשוטות (מאוד!) וזורק לשם נתונים, כמה קולות לטראמפ, כמה לביידן וכמה אחוז נספרו, האקסל עושה את השאר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אותם הסקרים שאמרו שהילרי לוקחת ב 95%???

מה הם מעניינים אותי? זה חרטא. זה הוכח כחרטא ב 2016, אז למה להאמין לזה עכשיו...

גם אז כולם היו בטוחים. אם אתה עדיין מקשיב להם אז יש לי חדשות בשבילך...

בשביל לעשות לסקרים וידוא הריגה. 

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ככה אתה מכיר אותי?

פתחתי אקסל, הכנסתי כמה נוסחאות פשוטות (מאוד!) וזורק לשם נתונים, כמה קולות לטראמפ, כמה לביידן וכמה אחוז נספרו, האקסל עושה את השאר

בשורה התחתונה, מי צפוי לנצח נכון לעכשיו?

פורסם (נערך)

כאמור אני לא מתעסק בצפי אלא בנתונים קיימים + סטטיסטיקה ממש ממש בסיסית.

אני יוצא מנקודת הנחה שנוודה (נספרו רק 67% מהקולות, אבל ניצחו שם גם אובמה בשתי הקדנציות וגם הילארי, אז סיכוי סביר שביידן ינצח שם) וויסקונסין (נספרו כבר 95% מהקולות, וזה צמוד מאוד, ביידן מוביל ב-8600 קולות) הולכים לביידן.

אז זה אומר שביידן עם 254 אלקטורים מתוך 270, הוא חייב 16 נוספים לנצח:

מסלולים אפשריים:

אלסקה + צפון קרוליינה, סיכוי נמוך כנראה

אלסקה לא רלוונטית (3 אלקטורים וגם 67% מהקולות בינתיים הלכו לטראמפ), צפון קרוליינה לא מספיקה (15 אלקטורים, והוא צריך 61% מהקולות שנותרו לספירה שם). חייב את שניהם.

פנסילבניה, סיכוי בינוני - חייב 61% מהקולות שנותרו, בינתיים ספרו שם 64% מהקולות, טראמפ מוביל ב-700K קולות בערך, נשארו 3M קולות לספירה, וזו מדינה שבחרה בטראמפ בבחירות 2016.

ג'ורג'יה, סיכוי נמוך, הפרש של 100K קולות, נשארו 300K קולות שלא נספרו, ביידן צריך 67% מהקולות שלא נספרו, וזה במדינה רפובליקנית מובהקת מאז ביל קלינטון.

מישיגן, סיכוי סביר, נספרו 82% מהקולות, טראמפ מוביל ב-200K קולות, כדי לנצח ביידן צריך 60% מהקולות שנותרו, במדינה מתנדנדת, בחרה בטראמפ ב-2016, לפני כן הרבה שנים דמוקרטיים, בוש האב, רייגן וכו'.

המסלול שהכי אפשרי שיתממש להערכתי זה שייקח את נוודה, ויסקונסין ומישיגן.

אם טראמפ לוקח את מישיגן לדעתי הסיכויים של ביידן יורדים משמעותית.

אגב בינתיים בעדכוני אחוזים של מישיגן מ-80 ל-81 ול-82% טראמפ שומר על כוחו שם.

מישיגן עדכנה ל-83% מהספירה, טראמפ קצת השתפר, עכשיו ביידן צריך 61% מהקולות שנותרו

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...