Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה לאחר שכל הבלאגן ייגמר, הם באמת יצטרכו לעשות כמה שינויים שמקרים כאלה לא יחזרו.

אני רק מקווה שב2024 איוונקה תרוץ לנשיאות, אני בטוח שהרבה ממנהיגי העולם ישמחו גם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מי אמר שהמעטפות שנספרו הגיעו עם חותמת 3 בנובמבר? אולי ספרו בטעות מעטפות עם חותמת 4 בנובמבר? מספיק למצוא כמה אלפי מעטפות פסולות וטראמפ לוקח את האלקטורים. 

הכל מסתכם בכך שדמוקרטים העמידו מועמד פח ובאופן כללי לא הצליחו לייצר התלהבות עובדה שהם לא הצליחו לעשות מהפך בסנאט ואפילו איבדו מושבים בבית הנבחרים. 

לפני 2 דקות, hwgeek כתב:

כניראה לאחר שכל הבלאגן ייגמר, הם באמת יצטרכו לעשות כמה שינויים שמקרים כאלה לא יחזרו.

לא ישנו כלום. הפגמים בשיטה משרתים את שני הצדדים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, SchnitzelLova כתב:

^^^^^^ בדיוק

כמו שביבי לא משנה כלום עם הקלפיות, גם הם לא ישנו כלום.

שיטת הבחירות שלהם שבורה לגמרי לדעתי, אמרתי את זה גם לפני 4 שנים. אבל בסדר, כול עוד הם בסדר עם זה, ואף אחד לא מנסה לשנות שיהיה להם לבריאות.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 18 דקות, SchnitzelLova כתב:

למה אתה חושב? גם הפעם וגם לפני 4 שנים, הדמוקרטים מובילים בהובלה נאה מאוד ברוב הקולות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני שעה, SchnitzelLova כתב:

כמה שנהנתי ממדיניות החוץ של טראמפ הבן אדם הזה צריך לעוף לעזאזל מהבית הלבן וכמה שיותר מהר. 

כי... אתה מעדיף לסבול ממדיניות החוץ של הבית הלבן?

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, pooh-bear כתב:

קצת עצוב שזו הבעיה שלך עם הדמוקרטים... מה הקשר ל"נאורות"? דואר זה מיושן וקלפי זה מודרני? קלפי בזמן מגיפה עם כמה עשרות אנשים שטרחו ללכת לעצרת של טראמפ שבוע לפני אבל לא טרחו לשים מסיכות זה מודרני?

אין לי בעיה עם הדמוקרטים. אני גם לא חסיד טראמפ. אני לא אמריקאי ולא גר בארצות הברית, אני כן חושש שהמדיניות חוץ הכושלת שלהם תעשה נזק לישראל(יכול להיות שלא...). וגם לצערי מטראמפ אני לפחות יודע למה לצפות לאומת ביידן שנראה כמו קנייבסקי גירסת ארה''ב. 

לפני שעה, SchnitzelLova כתב:

מה לגבי חולים? נכים? זקנים? אנשים חסרי רכב? אין להם זכות להצביע? 

אשאל אותך שאלה אחרת למה לעמוד בתור בקלפי בזמן מגפה ? איפה החוכמה והחדשנות כאן? 

עובדתית נראה שהשיטה הזו גורמת לבעיות. 

פורסם
לפני 11 דקות, Giant_TA כתב:

בכל שיטה תמיד יהיה מי שיתלונן על זיופים.

גם כשיהיו לנו ציפים במח ונצביע ב5g מהבית, עדיין יטענו שיש זיופים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

עובדתית? לפי אילו עובדות? העובדה שטראמפ עלול להפסיד?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

גם כשיהיו לנו ציפים במח

במצב הזה כבר עדיף לקפל הכל, אתה לא חושב?

אתה סומך על מתכנת שפתאום לא יגרום לאיזה seg fault באיזה תרחיש משמעותי כמו נהיגה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, falou כתב:

כי... אתה מעדיף לסבול ממדיניות החוץ של הבית הלבן?

כן, כי אני חי על כדור הארץ ולא מתחשק לי נשיא שמכחיש שינוי אקלים, לועג לחולני קורונה, מזלזל ברופאים ומדענים ומערער את יסודות הדמוקרטיה האמריקאית רק כי הוא מפחד שה-IRS ושאר נושיו יכניסו לו ת'צינור וירסקו את התדמית "המצליחנית" שהוא בנה ב-30 שנה. 

לפני 3 שעות, Giant_TA כתב:

גורמת לבעיות רק בראש של טראמפ. אם השיטה הייתה עובדת לטובתו הוא לא היה מצייץ על "זיופים בדואר". (שאין) אם יהיה מהפך באריזונה בזכות הצבעה בדואר הוא גם יטען שמדובר "בקולות לא חוקיים" שצריך לזרוק? תחושת בטן שלי אומרת שלא.  

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק נקודה - רוב ההצבעות בדואר הן לא! בשילשול מעטפה לתיבת דואר רגילה אלא לתיבות מאובטחות מיוחדות לבחירות שרוקנו אותם במועדים מיוחדים והחתימו ישר.

טראמפ בעיקר מחרטט בכל העניין של הדואר ... 

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות שפוטין הולך לפרוש?

https://www.nzherald.co.nz/world/russian-president-vladimir-putin-to-resign-amid-parkinsons-concerns-reports-claim/DVQAUV73ZNQRGT6RZWKG76XYOU/

אמ;לק

קיימות שמועות שפוטין הולך לפרוש מתפקידו בתחילת 2021 עקב חשד לפרקינסון

בקרמלין מסרבים להתייחס להודעה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...