Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק/הנמכת מובילאיי mobileye

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קיבלתי השבוע רכב חדש בו מותקנת מובילאיי, אין לי בעיה עם המערכת עצמה פשוט לטעמי היא היסטרית מדיי ואשמח לדעת אם יש דרך להנמיך את הווליום של ההתראות שלה (את ההתראות הרגילות הצלחתי להנמיך אבל כשרכב מלפניי דופק ברקס בכביש מהיר אז היא מוציאה ביפ בעוצמה די גדולה שיכולה להקפיץ בכיף את הלב שלי) ולכן האם יש דרך לנתק אותה ?

(שהיא לא קאטר)

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

את הביפ במקרה של התקרבות לרכב לא תוכל לנתק, ההתראה תמיד תצרח.

יש אופציה לכיבוי מוחלט של המכשיר אבל הוא נדלק אוטומטי אחרי כיבוי והדלקת הרכב.

פורסם
את הביפ במקרה של התקרבות לרכב לא תוכל לנתק, ההתראה תמיד תצרח.

יש אופציה לכיבוי מוחלט של המכשיר אבל הוא נדלק אוטומטי אחרי כיבוי והדלקת הרכב.

ווירוס אמיתי

קובי

:-)

פורסם

צריך להיזהר מאוד עם ניתוק מוחלט של המערכת.. הביטוח שלך לוקח בחשבון את קיומה של המערכת ומוריד בהתאם בביטוח(מקועקעת לך המערכת על הרישיון רכב בדירוג בטיחות - אי אפשר לבטל ברמה החוקית) ולכן במקרה של תאונה זה תירוץ בשבילם להתחמק מתשלום.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כל המערכות האלו, בגלל שהחינוך בעולם כל כך גרוע, שאנשים לא מנתקים עצמם מהנייד בזמן נהיגה.

פורסם

למוביל איי יש דרגות כיול שאפשר להוריד ככה שהיא תתן לך להיות נהג יותר פרוע, אני חושב שצריך מוסך שיעשה את זה או מתקין, לא ממש יודע.

פורסם

יש במכשיר הגדרות שאפשר לשחק איתן, בין ההגדרות גם רמת הצליל. דבר ראשון שעשיתי כשעליתי לרכב באת מעמד המסירה זה לסדר את ההגדרות במובילאיי לפי הצרכים שלי ואולי זו הסיבה שאין לי הרבה התרעות שווא והמערכת לא מעצבנת.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...