Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה אני שומע רעש כמו חריקה בלחיצה על הגז (כאילו משהו מתכתי משתפשף והרכב "צורח"). זה לא קורה תמיד, ובעיקר כשהמנוע קר.

עד לפני כמה חודשים זה היה נדיר אבל זה כבר קורה בתדירות יותר ויותר גבוהה.

יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות? אני לא רוצה לגלות שהזנחתי בעיה קטנה שהפכה לגדולה.

תודה.

פורסם

נשמע כמו רצועת אביזרים כמו שמאור אמר.

או הרצועה עצמה או אחד מהמכלולים שלא מסתובב כמו שצריך,בניהם גם המותחן או הפולי

פורסם
פורסם

עדכון: בדקתי את מצב הרצועה, עדיין לא הבנתי איך בודקים את מצב המתיחה שלה, היא יבשה לגמרי אבל לא מתפוררת, האם זה תקין?

20160726_194641.jpg

פורסם (נערך)

איך הצד הפנימי של הצועה? לא נראה שהיא עם סדקים, מתי הוחלפה הרצועה?

הייתי מחליף את הרצועה שמילא דורשת החלפה כנראה.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
עדכון: בדקתי את מצב הרצועה, עדיין לא הבנתי איך בודקים את מצב המתיחה שלה?

הסברתי בקישור שצירפתי.

ההסבר הזה לא כ"כ ישים ללא הכלי היעודי, אבל זה מה שהיצרן דורש:

רצועה משומשת אמורה לשקוע כ 1 ס"מ, כשמפעילים לחץ של 10 קילו במרכז הענף שבין פולי מנוע לפולי אלטרנטור.

כאמור ללא הכלי היעוד אתה לא יכול להפעיל לחץ מדוד של 10 קילו.

בכל מקרה תנסה להחליף רצועה. פעולה סופר פשוטה בדגם הזה. הסברתי את כל התהליך בקישור.

פורסם

לסובב אותה במרכז הענף הארוך ביותר.

גם זו לא מדידה מדוייקת כי כוח שאני מפעיל שונה מכוח שאתה מפעיל. ובנוסף יצרן לא מתייחס בספר המקורי לבדיקה כזאת, אלא רק לבדיקה של שקיעה תחת משקל מדוד.

• תוכן חדש...