Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל לבורנט מתחיל יודע שכלי מדידה מתייחס לטמפרטורה ספציפית (וגם בינינו לפעמים הזולים בכלל לא מדויקים).

פורסם

מקרה דומה קרה/קורה גם אצלינו ברנו מגאן, דיברתי היום עם המוסך והם טוענים שהם מילאו בטיפול בדיוק 4.5 ליטר כנדרש אך לנרות זאת המדיד מראה על החצי.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

רק צריך להיזהר שהשמן טרי ומאוד בהיר לפעמים עלולים לקרוא לא נכון המדיד.

בגלל שחצי זה עדיין מעל המינימום אז הייתי נוסע קצת ובודק שוב אחרי שהשמן קצת ישחיר. כדאי לבדוק אחרי שהאוטו עמד קצת זמן שהשמן יורד ופחות מפוזר במנוע.

לגבי דיוק של כלים - סביר שההבדלים לא כאלה גדולים עם שינוי הטמפרטורה, זה לא מעבדה לכימיה שהדיוק נמדד בחלקי-המיליליטר. אלא אם מראש בעצם הכלי שהשתמשו בו ממש לא מדוייק.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איכשהו אף פעם לא חשבתי על זה, אבל אחרי השירשור שלך שמתי לב שישי עוד כמה דגמים, לגביהם יצרן מציין במפרטים כמות שמן "עד חצי מדיד" ולא עד למקסימום.

אני הייתי ממלא עוד 0.5 ליטר שיהיה במקסימום, בטח נשאר אצלך שמן שמלאו בטיפול.

פורסם

נשאר שמן,

חשבתי שבכוונה ציינו כמות של חצי המדיד כי עדיף למלא עד החצי ולא עד המקס'...

אז אוסיף עוד.

פורסם

סתם השערה, אולי בדגמים האלה היצרן חושש ממילוי יתר ולכן ממליץ למלאות עד חצי? (לממלאים ללא כלי קיבול עם כמות מדוייקת).

כי לפעמים בעת המילוי שמסתמכים על המדיד עד שרואים שהגענו למקסימיום בינתיים ניכנס עוד שמן שעושה דרכו למטה ובסוף יוצא ששמנו כ10% יותר מעל המקס-קרה אצלי שככה מילאו לי ובסוף רוקנתי בעצמי וכיום מבקש שימלאו עד חצי ואשלים לבד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...