Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין להחליף את נוזל הקירור ברכב, סיויק 2005. לפי היצרן - פרוצדורה של פעם ב10 שנים.

מעבר לפתיחה של הבורג ברדיאטור, מה צריך עוד לפתוח כדי להוציא את הנוזל ממקומות אחרים?

יש לדוגמה את הסרטון הזה:

ששם הוא פותח את בורג הריקון של הרדיאטור + מפרק את המיכל כדי להוציא משם עוד נוזל "כלוא".

1. האם אחרי 2 הנקודות הנ"ל יש עוד מקומות שצריך להגיע אליהם כדי לשחרר מים? לדוגמה - יש מים בצינורות קירור של המנוע?

2. יש דגשים נוספים\סיכונים שכדאי לשים לב אליהם? קראתי שלפעמים נכנס אוויר למערכת וגורם לבעיות.

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

לאחר קריאה של חומר בנושא כולל הקישור שבהודעה הקודמת ראיתי שממליצים עם ההחלפה גם לנקות את מערכת הקירור.

השאלות:

1. האם תמיד בהחלפת נוזל כדאי גם לנקות. אצלי ברכב נוזל הקירור בצבע דומה למקורי, כלומר- לא מלוכלך או חום. הקירור של הרכב עובד מצוין ויחסית הרכב לא נסע הרבה (75K) . אני רוצה להחליף נוזל רק בגלל הוראות יצרן.

2. באיזה חומר כדאי לנקות? הבנתי שלהעביר צינור מים זה לא בריא לכל המכלול. האם מים מזוקקים יכולים להתאים או שצריך להשתמש בחומר מיוחד לניקוי?

תודה.

פורסם

אישית לא הייתי מסתכן בפתיחת ברגים על הבלוק או ברדיאטור עצמו.

לפי דעתי ונסיוני לפתוח צינור רדיאטור תחתון(יש בנד בורג אחד או לחיצה). ואחר כך לפרק צינור תחתון של מיכל עודפים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
  • תוכן חדש...