Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מייבש צורך הרבה חשמל.

וחוץ מזה אין כמו לתלות ולהוריד כביסה כשממש מתחשק לך ללכת לישון, או למצוא יצירת אמנות מלשלשת יונים על החולצה הכי טובה שלך דווקא ביום של ראיון עבודה.

עם מייבש אין את כל הכיף הזה.

במדינה חמה כמו שלנו לא צריך מייבש.

ענין האטבים הוא נושא כאוב (אם נהיה דרמטיים) וגם לי פעם הייתה אובססיה וחיפשתי. לדעתי יש חומר בגוגל על המלצות לאטבים שמחזיקים מעמד, לא זוכר כבר.

אני זוכר שאיביי היה יקר יחסית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

וברצינות - מאז שהכרתי את אשתי אנחנו גרים בדירות בהן מתקן התליה מרוחק ממכונת הכביסה, שלא לדבר על כך שתליית והסרת הכביסה גוזלת זמן, השמש גורמת לדהייה ובבוקר הכביסה לחה, מה שמצריך השארת הכביסה תלויה לעוד כמה שעות. לעומת זאת העברת הכביסה למיבש אורכת כדקה, ההוצאה עוד זמן דומה ולא תלויים במזג האויר. כמובן שפעם בשבוע צריך לנקות את הפילטר.

מתקן הכביסה משמש רק למעילים, שמיכות ופריטים דומים וכן לכבידה עדינה במיוחד (נדירה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה עושה בחורף משפחה בלי מייבש? 3 ימים גשם = טונות של כביסה מלוכלכת, אין חולצה לשיעור ספורט ( כי חייבת להיות בצבע מסויים). וגם כאשר אין גשם, לפעמים לוקח יומיים עד שהבגדים מתייבשים. במייבש זה שעתיים. אז אפשר בקיץ פחות להשתמש במייבש ( רק למקרים דחופים) אבל בחורף המכשיר הזה נחוץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מאמין באטבי כביסה, קודם כל נאמר שכבר לא מייצרים אותם כמו פעם.

נראה ששכרו את טובי המהנדסים רק כדי לתכנן את האטב למספר בודד של שימושים ואז הוא נשבר מהתייבשות או שהוא מסיר כתם חלודה על הבגד, או שסתם משאיר סימן לחיצה.

בכל אופן אני כבר לא מאמין באטבי כביסה ולא בזמן שכל הדבר הזה גוזל ממני. אני חוסך למייבש!.

Gn'f'R

פורסם

~

בימים היפים של הפורום (כשגברים היו גברים ואשפוז התלוצץ עם שמר) היו מציעים לו לעצב בסולידוורקס אטב יעודי עם מפתח ומקדם קפיץ במידה הרצויה, ואז ללכת להדפיס איזה מאה כאלה במדפסת תלת-מימד ולמכור לחברי הפורום.

היום מציעים לו לקנות מייבש... הולך ופוחת הדור.

פורסם

מנסיון שלי רק אטבים מעץ מזדקנים יפה בעוד שאלו העשויים מפלסטיק נשברים לי ביד בעודם צעירים ויפים.

פורסם

שיהיו בריאים!

לתלות כביסה זה כל כך שנות ה 80' של המאה הקודמת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
במדינה חמה כמו שלנו לא צריך מייבש.

ענין האטבים הוא נושא כאוב (אם נהיה דרמטיים) וגם לי פעם הייתה אובססיה וחיפשתי. לדעתי יש חומר בגוגל על המלצות לאטבים שמחזיקים מעמד, לא זוכר כבר.

אני זוכר שאיביי היה יקר יחסית.

אמרו אנשים שאין להם ילדים.

שורה תחתונה - לתלות כביסה???? לתלות דובון? ברור שהאטב יתקלקל, אתה יודע כמה שוקל דובון? דוב בוגר שוקל 750 ק"ג.

ביום שהמייבש התקלקל, הזמנתי חדש עם משלוח מהיר.

סלח לי על שאיני צוחק.

עוד מעט יש לי נכדים.

^^^

אז זה בעיית זיכרון

ולא רק האטבים זבל, גם המייבשים של היום זה לא המייבשים של פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גברים אמיתיים לא משתמשים באטבים אלא משתמשים בג'פקות 8)

אני לא באמת חושב שיש אטבים איכותיים היום כולם נשברים לפעמים גם מפני שאני מנסה לתלות איתם

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסיתם אטבי ברזל כמו בקישור שצירפתי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקדח ותשים ניטים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...