Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.google.co.il/?gws_rd=ssl#q=windows+10+upgrade+without+consent&btnK=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google

אני לא אומר שכל מה שכתוב באינטרנט זה נכון, אבל מתפתחת פה מגמה שאי אפשר להתעלם ממנה.

יש לי כרגע כמה לוגים של כמה מחשבים שבעליהם טענו שעודכנו ללא הסכמה, אם יהיה לי זמן בהמשך השבוע אני אעבור עליהם ואבדוק את העניין לעומק.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה באמת מדאיג. אם לקוח אחד מספר לי משהו כזה, אני לא מאמין ומתעלם. יש המון אנשים שלוחצים על OK בלי לקרוא מה כתוב.

אבל כשיש מספר דיוויחם באותו זמן על אותה תופעה - ב 95% מהמקרים לא מדובר בהמצאה או טעות של לקוחות אלא בבאג אמיתי או תוצאה של שיחרור עידכון מסויים למערכת הפעלה או לתוכנה/אפליקציה או עידכון firmware אוטומטי וכו'.

פורסם

וואו! אתה האדם שהציל אותי מייסורי עם התוכנה הזו!

אגב, בנלפטופ שלי הוא פשוט קבע לי עובדה למתי אני תיכננתי איתו כבר את העדכון והצלתי ברגע האחרון.

מייקרוסופט פשוט מנסים לכפות על אנשים להשתמש בממשק החדש שלהם, הלפטופ שלי כבר בן 5 וגם הוינדוס 7 שהגיע איתו מכביד עליו.

תודה רבה!

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם (נערך)
העדכון לא רץ ללא אישור, במחשב עם win7 שקבלתי לא ממזמן מהעבודה, אני רואה כשבועיים את ההודעה שמבקשת אישור לעדכון ל win10 ואני ממזער אותה מחדש כל פעם.

מה שכן, הבקשה לשדרוג היא כבר על תקן התקרצצות ומופיעה כמעט כל פעם כשאני מדליק את המחשב, מספיקה פעם אחת של חוסר תשומת לב ואישור הבקשה, ויש לכם מערכת הפעלה חדשה גם אם לא התכוונתם לזה.

תתלפלא אבל גם אצלי וגם אצל בת הזוג קרה אותה דבר בדיוק בהפרש של חצי יום אחד מהשני, ושנינו בחיים לא היינו מאשרים ביודעין להתקין WIN10.

הסיכוי ששני מקרים כאלה יקרו במרווח זמן כזה קצר מרמז על תהליך מאולץ של MS להעביר משתמשים לעבור ל10.

היא לחוסר מזלה לא שמה לב להודעה, עשתה רסטרט והאחוזים התחילו לרוץ ל10.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בעוד מספר שנים תאלץ מחוסר ברירה לשדרג את מערכת ההפעלה כיוון שמייקרוסופט יפסיקו את התמיכה ב 7 כמו שהם הפסיקו את התמיכה ב XP לפני זמן מה.

נכון מאד

אם זו לא סיבה מספקת לעבור ללינוקס אז כנראה שאתם נידונים להמשיך לאכול את הח_א שמיקרוסופט כל כך מנסה להאכיל אתכם.

בלינוקס יש תמיכה ופיתוח מתמשך ומתמיד של דרייברים לחומרה חדשה.

פורסם

אני יודע FOR A FACT, שהרבה חברות ענק במשק העולמי רק עכשיו משלימות את המעבר מ-XP ל-7, ואין לאף אחד תוכניות לעבור ל-10 בעתיד הקרוב והבינוני.

אז מי שרוצה לעבור ללינוקס בהחלט יכול, אבל 7 תמשיך להיתמך ע"י מיקרוסופט (ומה זה בכלל אומר?, עידכוני האבטחה הם שטות אחת גדולה שנועדו להדגיש את היתרון בקניית תוכנה מקורית ולא יותר) וע"י יצרני חומרה ותוכנה עוד שנים רבות מאוד, גם XP עדיין נתמכת ע"י מיקרוסופט, אם אתם רוצה להשיג את העידכונים עבור XP, זה אפשרי בהחלט.

ומיקרוסופט לא מאכילה בחרא את כולם, רק את אלו שבחרו לשלם להם כסף.

פורסם
אני אישית לא רואה סיבה לא לשדרג. אם אתה לא אוהב את הממשק החדש אפשר להשתמש בתוסף שמחזיר את הממשק של חלונות 7. חלונות 10 זה העתיד. מיקרוסופט יותר לא תוציא גרסאות חדשות של חלונות אלא תמשיך לשדרג את חלונות 10 בדומה לאפל. בכל מקרה בקרוב מאוד השדרוג יהיה בתשלום.

אל תתן להם להפחיד אותך. זה לא יהיה בתשלום למשך הרבה מאוד זמן. אין להם שום אינטרס שתצטרך לשלם, כי אז לא תשדרג, והם רוצים שתשדרג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני שדרגתי ביום ההשקה. לדעתי אין סיבה לא לשדרג. מיקרוסופט אגרסיבים בשיווק חלונות 10 כי הם רוצים "לנקות שולחן" מכל מערכות ההפעלה הקודמות. WIN 10 תהיה מערכת ההפעלה האחרונה של מיקרוסופט. כלומר לא נראה WIN 11 אלא כל הזמן יצאו שדרוגים ל-WIN10.

פורסם (נערך)

^

תגיד, נולדת אתמול ?

מיקרוסופט רוצים שתשדרג כדי שיוכלו לדחוף לך יותר פרסומות מותאמות, כדי "לאחד" את כל ציוד המחשוב שלך תחת חשבון אחד (הנייד שלך, כל המחשבים שלך), כדי ליצור פרסונה ייחודית שאותה יוכלו למכור במלא כסף בצורה כזאת או אחרת למפרסמים.

אין שום סיבה אחרת שיתנו את זה בחינם.

לנקות שולחן זה לא סיבה מספיק טובה (וגם אם כן, מה האינטרס לתת בחינם ולא לחייב על זה כסף?), תמיכה לאחור הייתה ותמיד תהיה, השוק עדיין מוכר מחשבים עם 7 כי יש לזה דרישה והדרישה לזה לא תעלם בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אל תתן להם להפחיד אותך. זה לא יהיה בתשלום למשך הרבה מאוד זמן. אין להם שום אינטרס שתצטרך לשלם, כי אז לא תשדרג, והם רוצים שתשדרג.

זה כמו מרתפי אלקטרוניקה.

"הכל בהנחות ענק ועד יום שני בלבד! ומיום שלישי עד שבוע הבא בשעה שתיים! ומשעה שלוש ועד סוף השנה!"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני שדרגתי ביום ההשקה. לדעתי אין סיבה לא לשדרג. מיקרוסופט אגרסיבים בשיווק חלונות 10 כי הם רוצים "לנקות שולחן" מכל מערכות ההפעלה הקודמות. WIN 10 תהיה מערכת ההפעלה האחרונה של מיקרוסופט. כלומר לא נראה WIN 11 אלא כל הזמן יצאו שדרוגים ל-WIN10.

איכשהו תמיד יש לי בעיות איתה. אז ברגע שהרכבתי לעצמי מחשב עם i7 ו16 ג'יגה זיכרון, מיד חזרתי לחלונות 7 - כי במחשבים חלשים יותר מורגש ההבדל בביצועים בין 7 ל8-10, ו7 יותר נוח לשימוש, ככה שעכשיו שיש לי את הV8 5.7 Hemi של המחשבים, לא באמת אכפת לי אם רץ עליו 7 או 8, אז שמתי 7.

^

תגיד, נולדת אתמול ?

מיקרוסופט רוצים שתשדרג כדי שיוכלו לדחוף לך יותר פרסומות מותאמות, כדי "לאחד" את כל ציוד המחשוב שלך תחת חשבון אחד (הנייד שלך, כל המחשבים שלך), כדי ליצור פרסונה ייחודית שאותה יוכלו למכור במלא כסף בצורה כזאת או אחרת למפרסמים.

אין שום סיבה אחרת שיתנו את זה בחינם.

אל תריבו, כי שניכם צודקים.

מצד אחד, למייקרוסופט אין עצבים להמשיך לתמוך ( = לזרוק כסף על שעות עבודה של מפתחים, שכל הזמן יוציאו הוטפיקסים ואפדייטים למיניהם) במערכת הפעלה מלפני 7 שנים (יש לזכור שהיא גם צריכה לרוץ על גן חיות חובק עולם של פלטפורמות חומרה, כן?).

מצד שני, גוגל לא נותנים לאף אחד לישון בשקט, ולכן מייקרוסופט רוצה שתהיה גם לה בסיס נתונים של משתמשים, שאותו היא תוכל למכור למרבה במחיר.

הכל מתחיל ונגמר בכסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיקרוסופט אכן לקחה את השדרוג הנדחף שלה לרמה הבאה.

תורידו ותפעילו Never10, אין צורך להתקין. הפעלה פשוטה יותר מהקונטרול פאנל שהוזכר לעיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חשבתי לעצמי לרגע מה היה קורה אם גוגל היו קונים את מיקרוסופט או ההפך. היה נוצר כאן EvilCorp ממש כמו ב Mr Robot.

לעניין התמיכה, אני לא חושב ש "למיקרוסופט אין עצבים להמשיך לתמוך" זה משפט שהוא פתאום עלה להם לראש עכשיו עם ה 10.

זה היה תמיד וזה יהיה תמיד. אין להם ברירה אלא להמשיך לתמוך, מהלך הדחיפה של ה 10 לא יקצר להם את זמן התמיכה ב 7 ולכן לדעתי זה טיעון שהוא לא רלוונטי.

הידעת ש visual basic 6 אשר התיישן כבר לפני עשור וחצי עדיין נתמך במערכות החדשות ? יש קהל משתמשים כל כך נרחב שכל פעם שרוצים להפסיק את התמיכה קמה צעקה ואין להם ברירה אלא להמשיך.

פורסם
אין לי שום בעיה שמייקרוסופט ידעו שאני צופה בפורנו...

אכן WIN 10 עושה Tracking ומשדר לשרתי מייקרוסופט מידע אודות השימוש שלך, בעיקר שאילתות חיפוש, תוכנות שאתה משתמש בהן, זמני שימוש, לפי מחקר שמישה עשה אפילו את מה שאתה כותב בצ'טים.

אם למשל רשמת בצ'ט "חופשה בתאילנד" אז בעוד כמה זמן יתחילו להציג לך פירסומות של בתי מלון בתאילנד. לא יודע אם זה נכון לגבי צ'טים אך לגבי תוצאות חיפוש זה בטוח נכון.

כלומר לא כ"כ איכפת לי שהמידע הזה ישודר, לא שווה מאמץ לחסום אותו כי אני לא רואה איך זה פוגע בי.

1) אתחיל בסוף. אם מישהו משקיע כל כך הרבה מאמצים, זמן, כסף (עלויות פיתוח לעלוקות שמתיישבות לך על המחשב ומקרצצות לך, מתקינות לבד וכדומה) ומי יודע מה עוד, יש לכך סיבה כלשהיא.

אני נוטה להאמין שהסיבה היא נאלחת וניבזית, יותר ממה שאנחנו חושבים.

אחרת לא היו משקיעים כל כך הרבה כסף במאמצים לשכנע אנשים לעבור או להכריח אותם אם הם לא בחרו לעשות כך מרצונם.

משהו רקוב בממלכת בילגייטסמרק.

הם כנראה מתכננים לעשות עלינו קופה איכשהוא. "אם אתה מקבל משהו בחינם, אולי אתה לא המשתמש אלא המוצר".

2) כבר ממזמן שתוצאות החיפוש של גוגל משתנות בהתאם למה שאתה מחפש אקטיבית ברשת. אם תחפש "פורנו גמדים" למשל, אני מנחש שתקבל הרבה פרסומות של ביגוד במידות קטנות.

3) אתה לא רואה איך זה פוגע בך? ידע זה כח.

בוא ונעשה משחק היגיון מודרך.

אתה יושב מול מחשב, ומחפש "משהו" באינטרנט. האינטרנט מבין שאתה צריך "משהו". האינטרנט דוחף לך פרסומות של "משהו", "משהו וחצי" ו"משהו דומה", עבורם מישהו שילם למישהו אחר. המידע שאתה צריך "משהו" עובר לחברות שמייצרות "משהו", הנתונים האישיים שלך (נייד, כתובת) נכנסים לתוך מאגר מידע. אתה מתחיל לקבל SMS של "תרומה לקבר השרלואה מלוד" ו "הזדמנות לתל עפר בפרדס חנה".כמובן, אל תשכח שגם כתובת המייל שלך מועברת לכל מיני גורמים שכאלה.

איפה אתה נפגע מזה? נענה בשאלה: אתה נתת להם רשות לעשות משהו מכל המצויין למעלה? אתה ביקשת לקבל הזדמנויות רכישת חלקת קבר בכרכור ב-SMS? אתה ביקשת שתוצאות החיפוש שלך יתעוותו בהתאם להעדפות שלך?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני יודע FOR A FACT, שהרבה חברות ענק במשק העולמי רק עכשיו משלימות את המעבר מ-XP ל-7, ואין לאף אחד תוכניות לעבור ל-10 בעתיד הקרוב והבינוני.

צודק לגמרי, יותר מכך אני מכיר מספר מקומות שעוד מריצים WIN2000.

אז מי שרוצה לעבור ללינוקס בהחלט יכול, אבל 7 תמשיך להיתמך ע"י מיקרוסופט (ומה זה בכלל אומר?, עידכוני האבטחה הם שטות אחת גדולה שנועדו להדגיש את היתרון בקניית תוכנה מקורית ולא יותר) וע"י יצרני חומרה ותוכנה עוד שנים רבות מאוד, גם XP עדיין נתמכת ע"י מיקרוסופט, אם אתם רוצה להשיג את העידכונים עבור XP, זה אפשרי בהחלט.

מי שרוצה לעבור ללנוקס במחשב הבייתי בהחלט יכול, הבעיה שכל המשק: כל תחנות הקצה של כל פקידה, כל משרד, כל מנהל וכו' הן ווינדווס ואני לא רואה את זה משתנה בעתיד הקרוב או הרחוק.

בשנה שנתיים האחרונות אני רואה שחלק מיצרני החומרה הסירו תמיכה ב XP (וגם בוויסטה) במוצרים החדשים שלהם, הם תומכים מ 7 ומעלה. אולי זה עובד גם על XP אבל במקרה שאתה נתקל בבעיה אין עם מי לדבר כי הדרישה הראשונה היא "החלף מערכת הפעלה לנתמכת לפי המפרט".

כך שאני לא הייתי בונה על תמיכה ב 7 ליותר מידי שנים קדימה. אולי לא ב 3-4 שנים הקרובות אבל מתישהו היא תיפסק.

ברווז - כל מה שרשמת נכון. הריגול, גם לדעתי הוא בעיקר לצורך הקמת מסד נתונים שיאפשר שיווק למפרסמים.

יאללה. גם היום הכל מלא בפירסומות בכל מדיה אפשרית. אז יהיו פירסומת יותר מותאמות למאפיינים האישיים שלי.

בהינתן מצב של עומס פירסומות שלא מותאמות למאפיינים האישיים (אם כי התאמה מסויימת על בסיס נתונים שונים קיימת כבר די הרבה זמן בלי קשר לWIN10), זה לא בהכרח יותר גרוע.

כתובות וטלפונים של רובינו כבר מזמן מסתובבים במאגרי מידע, פשוט עכשיו עוד גוף (מייקרוסופט) נכנס למשחק הזה.

• תוכן חדש...