Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוסופט דוחפים לי WIN10 בכח - מה לעשות?

TheOne23
שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי WIN7 ישן וטוב על המחשב, סחבק קם היום בבוקר פותח תמחשב ורואה את ההודעה הבא מתנוססת בגאון:

מיותר לציין שלא אישרתי שום שדרוג של המערכת..

מה אפשר לעשות כדי שאחרי הריסטרט אני לא העלה עם WIN10? :shock:

Win10.JPG

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני אישית לא רואה סיבה לא לשדרג. אם אתה לא אוהב את הממשק החדש אפשר להשתמש בתוסף שמחזיר את הממשק של חלונות 7. חלונות 10 זה העתיד. מיקרוסופט יותר לא תוציא גרסאות חדשות של חלונות אלא תמשיך לשדרג את חלונות 10 בדומה לאפל. בכל מקרה בקרוב מאוד השדרוג יהיה בתשלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטעות שלך הייתה בהודעה הקודמת ששם אישרת את השדרוג.

הדרך הטובה ביותר לפי חוויות הקהל הרחב היא כנראה כן לבצע שאת השדרוג ואז לבצע שנמוך.

ווינדוס 10 לאחר שמבצע עדכן מאפשר לבצע שחזור מלא לאחור, אתה כבר תמצא את זה בקלות במסך לוח הבקרה, מה שכן על הזמן האבוד בשדרוג ובשנמוך איש לא יפצה אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שדרג ותהנה. רק הקדש כמה דקות להגדרות הפרטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתקינים את gwx control panel, ומבטלים שם את כל ההתראות על שדרוג.

או מתקינים מראש Windows 7 Enterprise, שבו אין את השטות הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מחשב ביתיי רגיל, שדרג וזהו. עובד בסדר גמור.

רק אם זה מחשב עבודה/מעבדה שנדרש להריץ כל מיני תוכנות או ציוד יעוד ו/או פחות נפוץ, יכולה להיות בעיה במעבר לWIN 10.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רבותיי, הבחור סוג של "נאנס". מכריחים אותו להתקין משהו שהוא לא רוצה אותו, ואתם ממליצים לו להירגע, לקבל את זה בקלות ולזרום עם זה- ואפילו לא ללכת להתלונן על החדירה הכפוייה.

מצטער, אין לי עצה בשבילך, אני כבר שידרגתי את המחשב שלי ל-10 מרצוני החופשי. אני כן יכול להציע לך לנסות לאתר את ההורגה של החלונות החדש, ולמחוק את הקבצים שלו. כמו כן אני ממליץ לך לנסות לבצע שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר, נניח שבוע אחורה- אחרי המחיקה של הקבצים החדשים.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בתחום אפור של אונס. השבוע שמעתי על הקצנה בנוסח/ממשק של ההודעה שמעודדת לשדרג. נדמה לי שמיקרוסופט מתחו הפעם קצת יותר מידי את הגבול..

תעשה מה שאני עשיתי ממש לאחרונה: תעבור למקינטוש. חבל שלא עשיתי את זה מזמן.

:idea:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצב שתהליך השידרוג התחיל ללא אישור.

זה נכון, אבל אני לא אישרתי ועדיין אני עובר הטרדה כמו שלא עברתי מטובי הספאמרים.. כן אני יודע שניתן להסיר ידנית את העידכון שגורם לכך וכו.. אבל אם אני לא ״מבין במחשבים״ מספיק בשביל לעשות את זה?!

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה נכון, אבל אני לא אישרתי ועדיין אני עובר הטרדה כמו שלא עברתי מטובי הספאמרים.. כן אני יודע שניתן להסיר ידנית את העידכון שגורם לכך וכו.. אבל אם אני לא ״מבין במחשבים״ מספיק בשביל לעשות את זה?!

אם אתה לא מספיק "מבין", אז שדרג ל 10 וזהו, למה לשבור את הראש? ראה בזה עידכון תקופתי של מערכת הפעלה, כמו service pack.

זה עובד לא פחות טוב מ 7, אתה לא נפגע מהשידרוג, אלא להפיך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מספיק "מבין", אז שדרג ל 10 וזהו, למה לשבור את הראש? ראה בזה עידכון תקופתי של מערכת הפעלה, כמו service pack.

זה עובד לא פחות טוב מ 7, אתה לא נפגע מהשידרוג, אלא להפיך.

ניסיתי את הטריק הזה.. חודשים אכלתי קקי עם דרייברים עד שנשברתי וחזרתי ל7..

לא לכל מחשב העידכון הזה מתאים ולישנים שהגיעו במקור עם 7 אני ממש לא ממליץ לעדכן, אם כי יש כאלה ששורדים את זה לא רע. אם הייתי המשתמש הממוצע שרואה בזה עידכון סטנדרטי, הייתי מוציא מאז מאות אם לא אלפי שקלים אצל טכנאים למיניהם..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק מה שכתבתי כאן:

אם זה מחשב ביתיי רגיל, שדרג וזהו. עובד בסדר גמור.

רק אם זה מחשב עבודה/מעבדה שנדרש להריץ כל מיני תוכנות או ציוד יעוד ו/או פחות נפוץ, יכולה להיות בעיה במעבר לWIN 10.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה דווקא הלפטופ האישי שלי בבית, בלי יומרות ובלי דרישות מיוחדות. הוא פשוט ישן (בן 6-7).. לקח לי כמה ימים של מלחמות על מנת למצוא דרייבר תקין לכרטיס מסך (nvidia סטנדרטי) ועוד חודשיים של מסאז׳ לכרטיס רשת האלחוטי בכל הפעלת מחשב, על מנת שיזהה רשתות.. על קורא הכרטיסים וכרטיס הבלותות׳ ויתרתי כבר בהתחלה. בסוף נישברתי וחזרתי ל7 שעבורו המחשב תוכנן.

דווקא על הלפטופ בעבודה התקנתי 10 והוא רץ עליו יותר טוב מה8 שהיגיע איתו.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...