Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אצלי כשנתיים, ומאז ומתמיד המזגן שלו עבד חלש.

לא כל כך הפריע לי כי לרוב אני מעדיף לנסוע עם חלונות פתוחים, אבל בכל זאת בעקבות הימים האחרונים החלטתי לשפוך קצת כסף על שיפוץ מערכת המיזוג.

לא היה לי שמץ של מושג שהכל מתחיל ונגמר בפילטר, לא חשבתי לרגע ששם הבעיה.. כל מיני מוסכניקים הנפיצו לי אלף ואחת סיבות למה המזגן עובד על הפנים, ואף אחד מהם לא זרק את המילה "פילטר".

50 ש"ח, והמזגן עובד כמו חדש:lol:

unnamed (1).jpg

פורסם

הזכרת לי את שני הג'ימנים שהיו לי בעבר, הוצאתי מבית הפילטר כמות זוהמה שאין כמותה

החלטה תמוהה מצד היבואן לשווק את הרכב בכל שנותיו ללא פילטר מזגן והשמטה שלו משגרת הטיפולים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

החלפתי בעבר את הפילטר אחרי כמה שנים שלא נגעתי בו אבל הוא ממש לא נראה ככה [emoji15]

איך נכנס כל כך הרבה עלים ודברים גדולים??

פורסם

זה חלק שגרתי.

אין דבר כזה פילטר שלא מחליפים,אצלי בפיאסטה כל שנתיים מחליפים,אני אפילו הייתי מקצר בשנה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מחליף פילטר מזגן כל שנה במאי-יוני ואז הוא במיטבו בחודשי הקיץ

כמו שאמרת 50 שח ו5 דקות עבודה ואתה מסודר. 80 שח אם מתפנקים בוולאו

פורסם

שאלה -

כל העלים שבתמונה - זה יצא מהפילטר שיושב ליד השימשה הקדמית ומושך אוויר מבחוץ?

או מהפילטר שנמצא בתוך הרכב ומושך אוויר מפנים הרכב? (נראה לי פחות סביר)

פורסם
שאלה -

כל העלים שבתמונה - זה יצא מהפילטר שיושב ליד השימשה הקדמית ומושך אוויר מבחוץ?

או מהפילטר שנמצא בתוך הרכב ומושך אוויר מפנים הרכב? (נראה לי פחות סביר)

לגבי הפילטר שליד השמשה אין לי שמץ, לא חושב שיש לי שם פילטר

זה הפילטר הפנימי שנמצא אצלי מתחת לתא כפפות

פורסם

שזה בדיוק אותו פילטר.... יש רק אחד , ובחלק מהרכבים האויר סירקולציה מבפנים עובר באותו הפילטר, באחרים הפילטור רק לאויר מבחוץ.

יש הגיון לסנן אויר לפני כניסתו לרכב , אין הגיון לסנן אויר שכבר בתוך הרכב, זה מסנן לחלקיקי אבק גדולים, עלים וכו' לא מסנן מיקרוני של חדר נקי :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תמיד מחליפים. לי רצו לקחת 180 ש"ח כמובן שאמרתי לא תודה, קניתי את החלק ב30 ש"ח וחיברתי לבד. הבונוס שקיבלתי מהמוסך היה טביעת גריז בצורת כף יד על תא הכפפות כך שלפחות אני יודע שאכן בדקו אותו :/

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא מבין באמת אנשים שמחליפים פעם במיליון שנה ואז בשוק איך הפילטר נראה...

30-50 שקל לפילטר סיני (באמת שרק מחמירים יקנו פילטרים מקוריים למזגן שעולים מאות שקלים לפעמים) פעם בשנה זה כלום.

פורסם

במסגרת יישור הקו שעשיתי לרכב שלי מיד לאחר הקניה החלפתי פילטר מזגן, מה שאצלך זה כלום לעומת כמות העלים והחול שהיו אצלי.

אבל הבעלים הקודם החנה את הרכב קבוע מתחת לעץ שנשרו ממנו עלים כל השנה.

יאמר לזכות מכון הבדיקה שהם אמרו לי שהמזגן חלש כנראה בגלל הפילטר.

העלים האלה מגיעים מהפתחים שמתחת לוישרים ומצטברים באיזור הפילטר, כנראה שיש רכבים שפשוט מצטבר יותר.

פורסם

בקורולה 08' שברשותנו 4 שנים לא זכור לי שהפילטר מזגן הוחלף בזמן הזה, למרות זאת המזגן מקפיא ועובד כמו חדש.

בכל זאת אבדוק אותו לקראת הקיץ.

• תוכן חדש...