Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב סופר מיני עד 45 אלף

-שנתון כמה שיותר גבוהה

-רק אוטומט

-חסכוני כמה שאפשר

-אמינות גבוהה

- טיפולים כמה שיותר זולים

הרכב הולך לעשות נסיעות רגילות בעיר ואולי פעם פעמיים בשבוע אשדוד תל אביב

עריכה אחרונה על ידי ronen88
פורסם

סוזוקי ספלאש תענה על הדרישות שלך,מיצובישי ספייס סטאר קרובה לתקציב,ומציעה תא מטען ואיבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סוזוקי ספלאש תענה על הדרישות שלך,מיצובישי ספייס סטאר קרובה לתקציב,ומציעה תא מטען ואיבזור טוב יותר.

ומה אם I20 שנת 2011?

פורסם

מאזדה 2 2011- מנוע חזק שלא צורך הרבה דלק ואמינות גבוהה. רק לשים ! יש לקנות את גרסת ה-dynamic ולא ה-active כי באקטיב יש רק 2 כ"א לעומת 6 בדינאמיק ויש גם הבדל קטן באבזור לטובת הדינאמיק- פנסי ערפל, שליטה ממהגה ובקרת אקלים.

פורסם

היונדאי והמזדה לא עונות להגדרה חיסכוני כמה שאפשר ושנתון כמה שיותר גבוהה כפי שציינת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היונדאי והמזדה לא עונות להגדרה חיסכוני כמה שאפשר ושנתון כמה שיותר גבוהה כפי שציינת.

אני מעדיף רכב בגודל של ה I20 אני גם בחור גדול

והיא ממש קורצת לי

פורסם

הרכב נחשב לאמין,יחסית מאובזר כבר ברמת גימור הבסיסית לעומת המזדה ששם כמו שנאמר צריך לחפש רק את הדינמיק.

המנוע עצמו חלש משל המזדה.

• תוכן חדש...