Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים יישמתי ציפוי אופטי קוט, מאז אני שוטף עם onr ירוק והרכב נראה מעולה עם ברק מדהים. לכלוכים שנדבקים לרכב זזים עם נגיעת אצבע.

מישהו אמר לי שלצורך הגברת ההגנה מומלץ ליישם גם אוטם (מדובר על pl של מנזרנה) מעל הציפוי (הציפוי הישן של אופטיקוט), ואם בא לי על תוספת ברק, אז גם ווקס מעל האוטם.

מה אתם אומרים על זה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אוברקיל ודיי חבל על הכסף, לך על קוויק דיטיילר נוזלי כל שבוע שבועיים לאחר שטיפה יהיה זול יותר ויתן תוצאה טובה יותר.

כל אוטם או ווקס שתשים על דוחה כימיקלים חזק כגון האופטיקוט פשוט לא יחזיק (שבוע שבועיים בלחץ)

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה!

עוד מישהו?

פורסם

נאמר עשרות פעמים, מעל ציפוי אופטי קואט (כל הווריאציות עד gloss coat) לא ניתן ליישם דבר.

הציפוי דוחה אוטמים וסילנטים.

מיותר.

מה שגם, מיותר.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה.

האמת שממש לא חסר ברק לרכב, הוא מבריק כמו רכב תצוגה

פורסם

כל הקטע עם אופטי קואט הוא שלא צריך לעשות כלום, רק onr

ומקסימום פלסטלינה פעם ב

זהו.

חכה לחורף, שתנקה את הרכב בשניה ושום לכלוך או בוץ לא ידבק.

האמת חומר מדהים חבל שאי אפשר להשיג אותו יותר

• תוכן חדש...