Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי בסוכנות רכבים של "ענק הרכב" בראשון, קיבלתי הצעה + מימון עד 100%

+ הם נותנים אחריות של שנה על גיר מנוע ושלדה.

וכל מה שנותר לי עכשיו זה רק להחליט, ופה אני צריך אתכם :)

- האם מישהו שמע על הסוכנות?

- האם בכלל כדאי לרכוש רכב משומש מסוכנות רכבים?

אם יש סוכנויות מוכרות שידועים בשירות טוב ואמינים, אשמח לקבל הצעות.

תודה רבה.

פורסם

לא מומלץ. אין מציאות אצל סוחרי רכבים.

עדיף לקנות מפרטי, ואם לא מפרטי אז ממגרש של יבואן עם אבא ואמא כמו כלמוביל טריד אין , לובינסקיטרייד או משהו בסגנון.

גם שם תקבל מימון ואחריות אמיתית לרכב שאתה מתכוון לקנות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא מומלץ. אין מציאות אצל סוחרי רכבים.

עדיף לקנות מפרטי, ואם לא מפרטי אז ממגרש של יבואן עם אבא ואמא כמו כלמוביל טריד אין , לובינסקיטרייד או משהו בסגנון.

גם שם תקבל מימון ואחריות אמיתית לרכב שאתה מתכוון לקנות.

אז אתה מציע לבדוק ב- כלמוביל, לובינסקיטרייד?

יש עוד מגרשים של יבואנים שאתה ממליץ אולי לבדוק אצלהם?

(אני לא מכיר בכלל)

פורסם

האמת שבכלמוביל בפתח תקווה היו הוגנים ושקופים עם חבר שלי לכל אורך התהליך וגם אחריו.

למרות שהפצרתי בו לא לקנות פיג׳ו 3008 לא היה לו כסף למשהו אחר, בינתיים במסגרת האחריות כבר הוציאו על הרכב תיקונים בסכום של 5 ספרות. הכל במוסך המרכזי עם קבלות ותיעוד.

כל פעם שיש משהו הוא שולח לי הודעת ווטסאפ שמשבחת את אופן הטיפול שהוא זוכה לו.

אפילו במסירה , הרכב לא סיים השבחה בזמן והוא קיבל רכב השכרה אאוטלנדר על חשבון הטרייד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא מכיר את המגרש אבל עדיף כמו שנאמר לקנות במקומות כמו אלבר, אלדן כי הרכבים שבסוכניות או אצל סוחרים אלה הרכבים שבעלי המגרשים הגדולים העדיפו לא לשבור עליהם תראש

פורסם

אני רכשתי לפני כשנתיים מענק הרכב מאזדה 2 ולא ניתקלתי בשום בעיות.

זה לא משנה מאיפה אתה קונה. קח את הרכב לבדיקה של מכון מטעמך ובבדוק את הרכב

פורסם (נערך)

אם-כבר, עזוב מגרשים פרטיים ולך על המגרשים הגדולים.

כלל זהב זה שאין אמון באף סוחר או סוכן רכבים. כל מה שאומרים תגיד כן, סבבה, ותבדוק בעצמך.

כמעט בכל מגרש שתקח רכב מליסינג יגידו שזה היה ליסינג נהג יחיד, תבקש מסמך שמוכיח זאת, ותכווח שלרוב אין להם מסמך כזה - הבדיקה לפני קניה שלהם לא שווה כלום. גורנישט. להתעלם ממנה כאילו לא הייתה ולקחת את הרכב למכון בדיקה (לא זה שהם ממליצים לך עליו) על חשבונך, כדי לקבל מושג מה באמת יש לרכב.

גם במגרשים גדולים, הסוכן מכירות לאו דווקא יודע מה עבר על הרכב או מה ההסטוריה שלו, הבטחות וסיסמאות באוויר לא שוות כלום, מה שמובטח לך בעל פה על ידי הסוחר, צריך להיות כתוב בחוזה, לא כתוב ? לא קיים.

אחריות שמציעים ומתגאים בה, לא תמיד שווה הרבה, ותווכח שגם במגרשים גדולים של יבואנים, יכולים לשלוח אותך למוסך של חאפר שלא יצליח לפתור את הבעיה ויגיד לך "זה מה אני יכול לעשות". בקיצור שה"אחריות" הזו, לא תיהיה מה שיחליט אם כן או לא על רכישה ספציפית.

אם אתה קונה רכב מאותו דגם שהיבואן (שבבעלותו המגרש) מייבא, שים לב שהם בכיף יכולים לארגן לך טיפולים ותיקונים בתוך העסקה, כתלות במיקוח, מה שלך יעלה הרבה יותר, כשהכסף כבר יועבר אליהם, תתפלא איך מיקוח קטן יכול לארגן לך שהמגרש יבצע עבורך טיימינג או טסט שעוד מעט מגיע זמנו, ללא עלות, העיקר קח את הרכב.

כל העצות הנ"ל מתייחסות דווקא לקנייה ממגרשים של יבואנים גדולים, מניסיון אישי , פי כמה וכמה למגרשים פרטיים.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תוכן חדש...