Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר 718

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נחשפה הבוקסטר החדשה(מתיחת פנים?).

תוצג לראשונה לציבור בתערוכת ז'נבה במרץ.

כרגע בוקסטר רגילה מגיעה עם מנוע 4 צילנדרים טורבו עם 296 כ"ס ו4.7 למאה עם תיבת PDK ומהירות מירבית של 275.

בוקסטר S עם מנוע 2.5 טורבו במקום ה3.4 הישן עם 345 כ"ס ו4.2 למאה קמש.

כמובן שהגרסה הבסיסית מגיעה עם גיר ידני.

מעבר לכך נעשו שיפורים לשאר המכלולים עם עדכון תוכנה לגיר בין השאר ואופציה לשלדת ספורט אקטיבית עם הנמכה של 20 מ"מ בS ו10 ברגילה.

מקור השם הוא ממכונית מרוץ של פורשה משנות ה50 וה60 שניצחה בכמה מרוצים.

Porsche-718_Boxster-2017-800-05.jpgPorsche-718_Boxster-2017-800-0a.jpgPorsche-718_Boxster-2017-800-01.jpg

*קרדיטים לנט קאר שואו, טופ גיר ואוטוקאר.

פורסם

נראית מדהים. לא הייתי מתנגד להחליף את המיאטה בכלה הזו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם (נערך)

עיצובים של פורשה מאז ומתמיד היו לטעמי די שמרניים ונאמנים למקור אבל זאת - וואו, כמה שהיא יפה!

עריכה אחרונה על ידי Kreios
פורסם

אלו הספקי BHP. לפי הספק אירופי מקובל הן מפיקות 300/350 כ"ס.

המהרות המירבית היא 275/285 קמ"ש בהתאמה.

משקל הבוקסטר 718 הוא 1335 ק"ג DIN. דגם S כבד ב-20 ק"ג, כך גם תיבת PDK.

אממה? 718 קיימאן עם אותם מנועים תהיה יותר זולה.

איפה אראלה כשצריכים אותה, קיבינימאט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כפי שבוודאי ניחשתם, 718 היא מתיחת פנים לבוקסטר/קיימאן, עם מעט קוסמטיקה, שינויים קלים בתא הנוסעים ושינוי אדיר ביחידת ההנעה, עם המעבר למנועי 4 ציל'(בוקסר, כמובן) כצו האופנה.

ההשוואה לבוקסטר 2015 מתבקשת: 2.7 ל', 6 ציל' בוקסר אטמו', 6700 סל"ד/265 כ"ס, 280 נ"מ בין 4500-6500 סל"ד, 5.8 ש' למאה ו-264 קמ"ש מירביים. צריכת הדלק הרשמית הממוצעת: 8.4 ל' ל-100 ק"מ.

ההתייחסות היא לגרסאות בסיסיות וידניות. מעניין לציין, כי על אף הקטנת נפחו וגדלו הפיזי של המנוע, משקל המכונית עלה ב-5 ק"ג, כנראה בגלל משקל השבלול והצנרת המתלווה לו.

718 בוקסטר מפיקה 300 כ"ס ב-6500 סל"ד ממנוע 2 ליטר, 4 ציל' בוקסר מוגדש טורבו, עם מומנט של 380 נ"מ בין 1950-4500סל"ד, 5.1 ש' ו-275 קמ"ש. צריכת הדלק הרשמית ממוצעת: 7.4 ל'.

פורסם

מזכיר לי שפעם ג'רמי קלרקסון בחן את הפרשה 911 החדשה ובסוף המבחן הוא אמר שהוא התבלבל וזה היה הדגם הישן והוא לא שם לב.

לא עושה לי את זה מכוניות שנראות אותו דבר 50 שנה.

מנוע חדש 4 צילינדר טורבו זה כבר מעניין.

אייל

פורסם

חבל שבארץ לנהוג בדבר כזה כרוך במשמעויות רחבות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

16.2.2016.

זכרו את התאריך הזה, בו תשוב אלפין רנו לחיים עם A120 החדשה.

יש לי הרגשה שהצרפתיה המצודדת הולכת לעשות חיים לא קלים ל-718 - ובעלות זולה משמעותית.

פורסם

עוד בשנות ה-80 ותחילת ה-90 האלפין GTA הציעה ביצועים ברמת 911 ולעיתים אף יותר במחיר נמוך.

אבל זה לא הלך אז, אני לא בטוח שהפעם זה יהיה שונה.

ואני אומר את זה בתור מישהו שמאוד אוהב את אלפין

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
עוד בשנות ה-80 ותחילת ה-90 האלפין GTA הציעה ביצועים ברמת 911 ולעיתים אף יותר במחיר נמוך.

אבל זה לא הלך אז, אני לא בטוח שהפעם זה יהיה שונה.

ואני אומר את זה בתור מישהו שמאוד אוהב את אלפין

התקופה ההיא היתה תקופת שגשוג לכל מי שעסק בשוק ההון והיאפים קנו פורשה כמו גרעינים.

לאלפין לא היה מספיק "ייחוס" לאותם יאפים וגם איכות החומרים/בניה שלה לא התקרבה לרמה של פורשה בסיסית.

השוק היום שונה ויש כיום מקום לשחקן נוסף, שלא צמח יש מאין.

התחזית שלי; אם קיימאן 718 תתחיל מאזור ה-50K יורו, האלפין תציע ביצועים דומים ב-40K, מחיר לא רחוק מגולף R ופוקוס RS.

פורסם
אז עכשיו בעצם זו אימפרזה STI עם מנוע מרכזי?

למה ללכת רחוק? פולקסווגן/פורשה 914...

ללא קשר, אם סובארו היו משתילים סוף סוף את מנוע ה-STI ב-BRZ...:evil:

• תוכן חדש...