Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנועי הדור הראשון (SOHC)של ה CB750 נחשבים כ Bullet Proof בכל העולם. נחשקים יותר ואמינים יותר ממנועי ה DOHC.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה מסובך כל כך בv max?

יותר נכון מה שןנה הvmax ממנועי וי אחרים?

מנוע חמוד וכיף לעבוד עליו, נכון שאין כל כך גישה, אבל מנוע טוב הבעיה היותר גדולה זה מחיר חלקי חילוף בישראל, מה שגרם לנו לייבא מחול מה שהצריך לשלם מס 57% +משלוח. מלא כסף יצא עדין יותר זול מהארץ.

פורסם (נערך)

מצד אחד אתה רוצה משהו פשוט לאחזקה עם זמינות חלפים ומצד שני אתה לא רוצה טכנולוגיה ובטיחות של שנות ה 70 ובזה אתה פוסל את כל ה ב.מ.וו.

יש לי הרגשה שאתה כבר קצת מבולבל...

הבנתי שב.מ.וו זה לא כוס התה שלך וזה ממש בסדר - כל אחד והסט***ת שלו , אבל כל מה שמדהים וגאוני באופנועי ב.מ.וו זה הפשטות הטכנולוגית שהביאה אותו להיות מיוצר כמעט ללא שינוי עד לאמצע שנות ה90. וכשכבר עברו בב.מוו לייצר אופנועים מתקדמים מאוד עם הזרקת דלק ומחשבי ניהול היתה מחאה ודרישה של לקוחות לחזור אחורה, ואכן ב96 הם הוציאו סשן ייצור נוסף של Gs - שאגב היום מתומחרים בחול בכ 8000-12000 יורו.

מעניין שהטכנולוגיה שנות ה70 הזאת לא מונעת מאלפי חובבים בעולם להמשיך ולרכוב עם הבימרים הישנים לכל חור על פני כדור הארץ, לנצח את מירוץ פריז דקאר 3 פעמים, לזכות באליפות הסופרבייק העולמית (76׳) ועוד עשרות מירוצי כביש עם אופנועים שהם כמעט סטוק As is.

ואגב לא הייתי מבלבל בין פשטות טכנולוגית לבטיחות , או התנהגות - אבל כבר הבנתי שיש כאן סלט מחשבתי ובלבול מונחים..

אני כבר לא מנסה לשכנע אותך ללכת על זה , הסצנה של אופנועי ב.מו.ו זה משהו לאנשים מסוג מסויים שאוהבים ונתפסים לייחוד שלהם (ואחכ לא יכולים לעבור למשהו אחר אבל זה סיפור אחר) ולא כל אחד מתאים לזה- אבל לפחות, אולי, לא תיטעה ותטעה ...

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

שמע, נראה לי שאתה לא כל כך מבין מה זה אופנוע אספנות.

(ואני נזהר בדברי, אין לי כל כוונה להעליב ואשמח לדעת שאני טועה באבחנה).

אתה מחפש ״סוברו״ של אופנועים, משהו שיסע, שיהיה אמין, זול לאחזקה וזול לקניה.

קשה למצוא אופנועי האספנות שעומדים בכל הקריטריונים הנ״ל.

נשמע לי כאילו קורץ לך עניין הנוסטלגיה ובעיקר עלות הביטוח הנמוכה אבל אתה לא כל כך מוכן להפתעות של רכב ישן.

אספנות קונים בד״כ בשל תשוקה לדגם ולהתעסקות וממש לא מסיבות פראקטיות.

כפי שכתבתי קודם. זה אופנוע ישן, גם כשהכל פיקס יש המון הפתעות.

בכל מקרה אני הייתי ממליץ על כל יפני 4 בשורה מתחילת שנות ה 80, יש יחסית הרבה ובמגוון דגמים, נסה למצוא משהו שעונה לך על הצרכים.

פורסם

כמו שכתבתי, אני מוכן לספוג לאחר הקניה כ- 5000-6000 ש"ח עלויות נוספות בממוצע לשנה. זה מה שלטעמי שווה לי ההנאה.

להערכתי אחרי ביטוח ודלק לכמה אלפי ק"מ. זה משאיר 2000+ ש"ח בשנה לבלתמ"ים. אני מקווה שזה מספיק.

יעלה יותר, אבל יהיה מאוד מהנה, נמשיך, יעלה יותר אבל יאכזב יחסית לציפיות, נמכור ונמשיך הלאה.. אולי RZR :-)

לא סוף העולם, לא נזק כלכלי שאי אפשר לעמוד בו. מנסים..

פורסם

הרבה לפני שירדתי מאופנועים, הייתה לי וספה שנת 1969, צבועה כתום בצבעי טמבור. נסעה רק על דלק אדום למי שזוכר....

כל פעם בטסט פחדתי שצבע הפילטר יסגיר את מקור הדלק שלי :-)

אמינות - כן, הנאה - לא. אולי לילדים אם היתה סירה בצד.

פורסם

בהיותי בעל הארלי אני משוחד אבל הארלי נראה לי אחלה בחירה. ים של דגמים שעונים על הדרישות שלך, מלאי בלתי נדלה של חלפים חדשים ומשומשים באיביי ובמקומות אחרים. בכלל אושר של מוצרים משלימים.

שלא לדבר שהם הכי יפים לדעתי :-)

פורסם

הארלי לא עומד בדרישות התקציב.

גם האמינות, למיטב ידעתי היא לא כמו היפנים או הבמוו.

אז נכון שכתבתי שאני מתגעגע לוויברציות, אבל בהארלי זה קצת יותר מידי...

• תוכן חדש...