Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שאלתי לפני כשנה, הייתי עסוק... אבל עכשיו שוב ה"ג'וק מציק לי". לכן אשמח לעזרה בכיוון לבחירת אופנוע אספנים שעונה על מרבית התנאים הבאים:

לאחר הרבה שנים (15) עם אופנוע, עזבתי את הרכביה לפני כ -10 שנים.

לטובת הילדים ושקט מאשתי.

כעת אני מעוניין לקנות אופנוע אספנות שישמש אותי לרכיבה בסופי שבוע בלבד. רכיבה להנאה.

לכן אני מחפש:

1. אופנוע אמין עד כמה שאפשר אחרי 30 שנה.

2. עלויות אחזקה היגיוניות ובעלי מקצוע בארץ שיודעים לטפל

3. מלאי חלפים קיים בארץ, או קל להשגה ב EBAY

4. לא סופר מפלצת אבל חזק ושיהיה כח זמין. (אני מניח ש 500 ס"מק ומעלה, לא פוסל גם 1000)

5. תנוחת ישיבה נוחה לנסיעות הנאה ארוכות (כנראה לא סופר ספורט)

6. חשוב שיהיה נוח לשני רוכבים.

7. התקציב: כ-30 אלף ש"ח. ניתן למתוח קצת ואפשר גם בפחות :smile:

8. מעדיף לקנות בארץ ולא להתעסק ביבוא

9. יסלחו לי בעלי ה'גולדווינגים' - לא מתחבר לגודל (בעיקר לרוחב)

10. אפשר גם להפנות אותי למודעות רלוונטיות ביד-2 (אזור המרכז המורחב)

אשמח לשמוע מה לדעתם מתאים.

תודה

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בקשר לאופנוע אספנות 500סמק או יותר אל תבנה על להשיג חלפים בארץ. במוו כלשהו יענה על הדרישות שלך. מוטוגוצי צצים לפעמים בלוחות המודעות, הם אמינים אם מתחוזקים בצורה סבירה ויש בתקציב שלך. עוד מעט סוזוקי GSX 750 ו 550 יהיו בקטגורית אספנות. עם אופנוע יפני לא תטעה, המבחר קטן.

עריכה אחרונה על ידי danש
פורסם (נערך)

לדעתי הצעתי לך גם בפעם שעברה - ואציע שוב: BMW R כלשהו.

ועכשיו אפרט:

1. אופנוע אמין עד כמה שאפשר אחרי 30 שנה. אין יותר אמין מזה - חד וחלק.

2. עלויות אחזקה היגיוניות ובעלי מקצוע בארץ שיודעים לטפל - האמינות והזמינות של ח"ח משפיעות לטובה על עלויות האחזקה. בעלי מקצוע? יש, אם תרצה המלצות פנה אלי בה"פ.

3. מלאי חלפים קיים בארץ, או קל להשגה ב

EBAY - רק כמה שתרצה. חלקים משומשים ב eBay? אין סוף. חלקים חדשים? ב.מ.וו מייצרים חלקים חדשים לכל הדגמים מכל השנים. שיפורים? מה שרק תרצה-ועשרות פורומים ואתרים שמלאים כל טוב.

4. לא סופר מפלצת אבל חזק ושיהיה כח זמין. (אני מניח ש 500 ס"מק ומעלה, לא פוסל גם 1000) - כל הדגמים סוחבים מצויין, ה800 ה900 וה1000 חזקים מאוד ונוחים לכל סוגי הרכיבה. תרצה עוד כוח - יש קיטים מפה עד מחר. קנית 600 וזה לא חזק מספיק? הסבה קלה ויש לך מנוע 1000 יורק אש.

5. תנוחת ישיבה נוחה לנסיעות הנאה ארוכות (כנראה לא סופר ספורט) - נו? באמת צריך להוסיף? ישנם דגמים במשפחת ה R שחווית הרכיבה, הבטיחות וההתנהגות לא מביישות שום אופנוע מודרני

6. חשוב שיהיה נוח לשני רוכבים. - ראה תשובה של סעיף 5...

7. התקציב: כ-30 אלף ש"ח. ניתן למתוח קצת ואפשר גם בפחות בתקציב הזה ניתן למצוא משהו נחמד ובעוד עשיריה כבר תמצא משהו טוב.

:smile:

8. מעדיף לקנות בארץ ולא להתעסק ביבוא - יש בארץ מבחר לא קטן אבל צריך סבלנות למשהו טוב.

9. יסלחו לי בעלי ה'גולדווינגים' - לא מתחבר לגודל (בעיקר לרוחב) - צודק!

10. אפשר גם להפנות אותי למודעות רלוונטיות ביד-2 (אזור המרכז המורחב) - יש כמה ביד 2 אבל דרושה שם השקעה כדי לקבל משהו טוב - ממליץ לחפש פריט מתוחזק וטוב. יש כאלו בארץ והם צצים מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

אורן - כאחד שמכיר טוב מאוד את עלויות אחזקת רכבי BMW (לא אספנות), נראה לי שהחלפים לאופנועי האספנות שלהם, גם אם הם בנמצא, יהיו יקרים יחסית ליפנים. האם אני טועה?

אוהד - תודה על הלינקים.

למכירים - בין המגנה לשאדו (לינקים 1 ו' 3) איזה עונה יותר טוב על הדרישות שרשמתי?

תודה

פורסם

יקר זה עניין יחסי. בעיקר ביחס לתמורה של החלק ו/או של האופנוע בכלל.

התמורה באופנועי ב.מ.וו היא גבוהה, ואני לא מכיר הרבה אופנועים אמינים כמו סדרת ה R של ב.מ.וו.

בכל מקרה בהצלחה,

אם בכ"ז תחליט ללכת על BMW אשמח לעזור.

פורסם
אורן - כאחד שמכיר טוב מאוד את עלויות אחזקת רכבי BMW (לא אספנות), נראה לי שהחלפים לאופנועי האספנות שלהם, גם אם הם בנמצא, יהיו יקרים יחסית ליפנים. האם אני טועה?

אוהד - תודה על הלינקים.

למכירים - בין המגנה לשאדו (לינקים 1 ו' 3) איזה עונה יותר טוב על הדרישות שרשמתי?

תודה

אני חושב שהמגנה חזק משמעותית , מעבר לזה אני לא מודע להבדלים משמעותיים (שכנראה קיימים).

אם אתה רוצה ללכת לראות אותם אשמח להצטרף , אני גם בעניין אבל סתם מתעצל ללכת לבד :) (פנה אלי בפרטי).

דבר אחד ששמעתי לגבי המגנה , יש להם מחלה די ידועה של הילוך 2 , מסתבר שבגלל שזה אופנוע חזק למדי וההבדל ביחסי העברה בין ההילוך הראשון לשני גדולים אז בעיות בגיר די נפוצות.

אם יש לך כוח להתעסק בייבוא אני ראיתי כמה VMAX בארה"ב שאפשר להביא אותם בסביבות ה-30-40 וזה כלי ברמה אחרת לגמרי.

קצת מסיבים אבל מדליקים (סוג של האבא הרוחני של הדוקאטי דיאבל אם יצא לך לראות אותו).

פורסם
יקר זה עניין יחסי. בעיקר ביחס לתמורה של החלק ו/או של האופנוע בכלל.

התמורה באופנועי ב.מ.וו היא גבוהה, ואני לא מכיר הרבה אופנועים אמינים כמו סדרת ה R של ב.מ.וו.

בכל מקרה בהצלחה,

אם בכ"ז תחליט ללכת על BMW אשמח לעזור.

כמה קשה לגרום להם להראות ... איך נגדיר את זה .... לא דומים לשרק? :)

פורסם
מנוע הבוקסר בבמוו הוא כנראה יתרון מכאני, אמין ונוח לתחזוקה.

אבל (לטעמי) מכוער...

אמינות זה חשוב אבל במקרה שלך (למיטב הבנתי) המטרה איננה אמצעי תחבורה עקרי ולכן הבלאי שיתווסף מרגע הרכישה יהיה נמוך.

מעבר לכך אם הוא יישב מושבת לתקופה עד שמגיע חלק מEBAY זה לא כזה נורא כי אתה לא בונה עליו להגיע לעבודה ולשאר המטלות הקריטיות.

לפחות ככה אני מסתכל על זה.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים העיקריים בין המגנה VF700 מהלינק הזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpe...39543a23e44daf

לבין המגנה V65 שמופיעה גם ביד2?

אני לא מצליח להעתיק לינק.

טגוריה: רכב אספנות

תת קטגוריה: אופנועים

דגם: הונדה מגנה v65

שנה: 1983

יד: 1

ק"מ: 19000

פורסם

בהתחלה היה מנוע ה vf700 בנפח 700סמ"ק. אח"כ המנועים גדלו. ה 750 סמ"ק נקראו v45 ודגמי 1100 נקראו v65.

למנועי vf700 הראשונים היו כשלים בשרשרת הטיימניג שגרמו להרס המנוע. רוב הסכויים שמי ששרד עד היום כבר תוקן אבל צריך לודא.

את כל זה אפשר למצוא בחיפוש גוגל פשוט

• תוכן חדש...