Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עקב הגדלת המשפחה אני מעוניין למכור את הרכב של אשתי בשנה הקרובה.

שוויו כ40-50 אלף שקלים.

ההתלבטות שלי היא כלכלית:

אני צריך לעבור טסט עד סוף ינואר (+אגרת רישוי)

מאמין שצריך להחליף את הבלמים הקדמיים והאחוריים (צלחות, רפידות, נעליים...)

ואני חושב שכדאי להחליף את הבולמים הקדמיים.

אני מתבלט אם לבצע את כל הרשימה ולמשוך עוד קצת עם הרכב או פשוט לנסות למכור אותו כמו שהוא ולהוריד במחיר.

כמובן שגם אאלץ בתקופת המכירה להחזיק ברכב החדש שנרכוש.

אמח לקבל עצות!!

*מערכת הבולמים הקדמיים הם מקפרסון, ככה שנראה לי יהיה יקר להחליף אותם. בניגוד לאחוריים שההחלפה פשוטה ביותר.

פורסם

השאלה היא האם אתה "בשל" למכירה ולקניה - הן נפשית והן כלכלית. אם כן נסה את מזלך כבר עכשיו, אם כי יהיה עליך להפחית ממחיר המכירה לפחות חלק מההוצאות הצפויות (וד"א - אף פעם לא הבנתי למה צריך להוריד על אגרת רישוי - הרי היא מיועדת לשנה הבאה, לא לקודמת). אם לאו - כנראה שלא תהיה לך ברירה. מדובר בחלקים בטיחותיים ולא כדאי לסכן את עצמך ואת המשפחה בנסיעה ברכב לא תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא משנה אם האגרה היא עבור שנה קודמת או הבאה. אתה מחפש רציונל ערכי ואין כאן.

הרציונל הוא כלכלי

אם יש שני רכבים זהים, אחד יום אחרי טסט והשני יום לפני אז הרכב השני מגלם עלות נוספת של אגרת רישוי בהשוואה לרכב הראשון. זה לא משנה את מי משרתת האגרה. מה שמשנה הוא מי משלם אותה וזה משפיע על המחיר.

וזה עוד בלי להתחשב בפוטנציאל הבעיות אם הרכב לא עובר חלק את הטסט

פורסם

אני בהחלט בשל למכירה. חבל לי מאוד למכור את הרכב, אני יד ראשונה והוא אצלי שבע שנים. אבל הוא יהיה קטן מדי עבורנו בקרוב.

הרכב מתוחזק בתחזוקה "מונעת" ולא "שבר" ולכן אני אחליף את המכלולים שציינתי לפני הטסט, למרות שהם עדיין לא בנקודה בעייתית.

פשוט כל ההתעסקות עם זה ואז עם המכירה, קנייה ויישור קו לרכב הבא יגזלו לי יותר מדי זמן.

השאלה היא האם אנשים יקנו רכב שהם אמורים להעביר לו טסט חודש אחרי הקניה.

פורסם

עם תינוק חדש בבית יהיה לך עוד פחות זמן להתעסקות ברכב, ותזקק לחדש מספר ימים לאחר הלידה.

מכור את הרכב הקיים כפי שהוא, תוך הפחתה במחיר. הרי בשום מקרה עלות הטיפולים לא תוחזר לך במחיר הרכב. תן לרוכש לטפל ברכב לפי הבנתו.

אם אתה רוצה להיות יותר קתולי מהאפיפיור שלם את אגרת הרישוי. זה אפשרי בערך חודשיים לפני הטסט - פשוט הכנס כל יום לאתר משרד הרישוי עד שהאגרה תופיע, שלם והצג את הקבלה לרוכש הפוטנציאלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לשאול באיזה דגם מדובר?

הרי אם מדובר ברכב בעל ביקוש טוב ונתונים טובים כנראה שלא תהיה בעיה למכור אותו גם לפני הטסט. אבל אם מדובר ברכב עם ק"מ מאוד גבוה או אחד שלא מבוקש/סובל מסטיגמות של רכב בעייתי, הקירבה של הטסט יכולה להקשות הרבה יותר לעומת האופציה הראשונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ד"א, בהמשך לפוסט הקודם שלי, אל תשלם באינטרנט אלא ב"רישוימט", בגלל העיכובים בדואר ישראל.

פורסם

למה לא לשלם באינטרנט? תשלום אחד או כמה (קרדיט) ויש לך גם אישור מודפס שאיתו אתה יכול לגשת לטסט,אם הדואר פישל.

לי דווקא לא מפשל ומגיע תוך שבוע לאחר התשלום באתר.

אני מאמין שכשזה לשלם למדינה סכום נאה,הדואר עובד יופי טופי ;)

ולפותח שרשור - אם "הבעיה" היחידה ברכבך היא הטסט הקרב,אני חושב שאחרים ישמחו לקנות אותו תמורת קיזוז סכום האגרה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...