Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מהעבודה שמח וטוב לב ממש מוקדם כי היה הפסקת חשמל כל היום ולא נראה תיקון באופק

נוסע את ה5 דקות הביתה ואחרי שחניתי עשיתי סיבוב מסביב לאוטו היפה שלי, ואני קולט לפחות 5 מכות מהברד :cry::cry: וזה רק מהסתכלות מהירה כרגע, מי יודע מה עוד מסתתר...

2 מכות מכוערות ממש בכנף האחורית, עוד איזה 3 במכסה מנוע, דווקא הגג נראה תקין

התקשרתי לביטוח ואמרו לי שכבר קרה לעוד מישהו היום

אבל יש השתתפות עצמית וצריך לבדוק מול pdr+ אם שווה להפעיל אותה, אז סתם הלכו 1500 שקל על מזג אוויר.

:evil:

הסוכנת ביטוח אמרה לי במוסך הסדר השתתפות עצמית 600 שקל - כן בטח אני יצבע את האוטו מחדש אצל החאפרים שלכם

לעוד מישהו פה יש מזל כמוני?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי מהעבודה שמח וטוב לב ממש מוקדם כי היה הפסקת חשמל כל היום ולא נראה תיקון באופק

נוסע את ה5 דקות הביתה ואחרי שחניתי עשיתי סיבוב מסביב לאוטו היפה שלי, ואני קולט לפחות 5 מכות מהברד :cry::cry: וזה רק מהסתכלות מהירה כרגע, מי יודע מה עוד מסתתר...

2 מכות מכוערות ממש בכנף האחורית, עוד איזה 3 במכסה מנוע, דווקא הגג נראה תקין

התקשרתי לביטוח ואמרו לי שכבר קרה לעוד מישהו היום

אבל יש השתתפות עצמית וצריך לבדוק מול pdr+ אם שווה להפעיל אותה, אז סתם הלכו 1500 שקל על מזג אוויר.

:evil:

הסוכנת ביטוח אמרה לי במוסך הסדר השתתפות עצמית 600 שקל - כן בטח אני יצבע את האוטו מחדש אצל החאפרים שלכם

לעוד מישהו פה יש מזל כמוני?

משתתף בצערך, באיזה אזור אתה גר? תעלה תמונות של הנזקים.

פורסם

הספקתי להיות בpdr+ ולקבל הצעת מחיר, היא מעל ההשתתפות עצמית של המקיף

אם אני משתמש במקיף לזה, מחיר הביטוח שלי יעלה בפעמים הבאות? או שעל מקרה כזה שהוא לא תאונה שבאשמתי אין השפעה על המחיר העתידי?

פורסם (נערך)

הפעלת הביטוח תעלה את הפרמייה כי אין צד שני שמשלם. גם לי יש 4 מכות יבשות בגג. וגג זו ירידת ערך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בדיוק לפני כמה ימים חידשתי את הביטוח, כבר שילמתי אבל התיקון הזה יהיה על הביטוח הקודם עוד

אז הפעם לא יכולים להעלות לי, לכמה שנים הם יזכרו לי את זה? ומה הסכום?

פורסם

חברות הביטוח זוכרות תביעה למשך שלוש שנים ,התוספת לפרמיה היא סדר גודל של 300-600 שייח תלוי בפוליסה ובמבוטח.

כול שנה שאתה "נקי" תתן לך הנחה מסוימת בדמי הביטוח ואחרי שלוש שנים תקבל את מלוא ההנחה.

פורסם

בכלל לא בטוח שאתם צודקים, מידיעה - ישנם מיקרים שבהם חברת הביטוח מכירה בנזק ככזה שמקורו בכוח עליון ואז התביעה לא נכללת במאזן התביעות.

חייבים לברר את הנקודה הזו עם סוכן הביטוח.

פורסם

אני מדבר מניסיון ,אני הפעלתי ביטוח על ברד והביטוח שלי ראה את זה כתביעה בנוסף התייעצתי עם סוכנים נוספים שאני מכיר וכולם אמרו שבכול המקרים זה נחשב לתביעה.

אם אתה הצלחת לגרום לביטוח להחשיב את זה כנזק מכוח עליון ,אני אשמח לשמוע איך עשיתה את זה.

• תוכן חדש...