Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ניסיתי למצוא באינטרנט הערכות מחיר של הג'וליה תלתן ירוק גם בארץ וגם בחו"ל ללא הצלחה רבה...

משהוא פה שמע אולי מיבואן או איזה שהיא הערכת מחיר לגבי המחיר של הרכב בארץ?

הרכב אמור להתחרות בבמוו M3 ובמרצדס C63 AMG אבל אני אפילו לא מסוגל לדמיין את אלפא מנסים לבקש עבור הרכב אפילו סכומים קרובים...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם זה עדיין מדיר שינה מעיניך, יש לך את כל הלילה לקרוא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570070-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%94-(%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95-952)-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA-24-6

כ"כ - בפורום אלפא יש פוסט דומה.

alfa 156 2.5.

פורסם
4C מכרו פה ב-600K ש"ח. הג'וליה QV תהיה יקרה בהרבה.

לדעתי אתה חולמת.

חכה ל-M2.

אני דווקא בהחלט הייתי מצפה מה 4C להיות יקרה יותר...

בנתיים אני מחכה ל M2 אבל עדיין אם האלפא הייתה יוצאת פחות או יותר באותו מחיר של ה M2 זו יכולה להיות אופציה מעניינת...

פורסם

בשום קונסטלציה ג'וליה תלתן לא יכולה לעלות פחות או אפילו כמו M2 (אלא אם כן דלק יחליטו לתמחר את האחרונה באותו מחיר כמו אחותה הגדולה). כנ"ל לגבי ה-4C אשר זולה מהג'וליה תלתן בשווקים השונים.

ג'וליה תלתן בסיסית מתחילה ב-72,000 יורו. בנוסף, כבר בהשקה בתערוכה הושקה גם גרסה נוספת (בלמים קרבון קרמיים, מושבי באקט עשויים אף מסיבי פחמן, צביעה רב שכבתית ועוד כמה תוספות קטנות) - גרסה זו עלותה 90,000 יורו.

אחד השינויים אותם מסמלת הג'וליה הוא עלייה up market של המותג אלפא. להערכתי הזהירה, החל מ-700,000 ש"ח וצפונה.

שרשור מעניין אודות הג'וליה בפורום אחר:

AR Press Release Frankfurt with prices

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

במידה והג'וליה תתומחר כמו ה M3 או ה C63 AMG אני לא מכיר הרבה אנשים שפויים שיקחו את האלפא במקום ה BMW או המרצדס...

מבחינת עיצוב פנים ואיכות פנים ממה שרואים מהתמונות לא ניתן אפילו לחשוב להשוות בין האלפא למרצדס ו BMW, שני האחרונות כמה רמות מעל...

פורסם (נערך)
פתחת תיבת פנדורה.

ד"א, חשבת על הקדילאק ATS-V?

זה דווקא רעיון מעניין שעשוי להכנס לתקציב.

במידה והג'וליה תתומחר כמו ה M3 או ה C63 AMG אני לא מכיר הרבה אנשים שפויים שיקחו את האלפא במקום ה BMW או המרצדס...

מבחינת עיצוב פנים ואיכות פנים ממה שרואים מהתמונות לא ניתן אפילו לחשוב להשוות בין האלפא למרצדס ו BMW, שני האחרונות כמה רמות מעל...

ישבתי בג'וליה וגם במתחרותיה (בתערוכה). איכות החומרים של הג'וליה גבוהה ועיצוב הפעם מעולה, יותר זורם משל הגרמניות.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אם האלפא מתעלה על המתחרות שלה אין שום סיבה שימכרו אותה בזול יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גם על האלפא הזו לא ידוע שומדבר קונקרטי, רק רסיסי שיווק וקשקושי בלוגיסטים, כי אפילו לפתח אותה לא גמרו...

הדבר היחיד שידוע זה שפעם אחרונה שפיאט ייצרה רכב סאלון שהיה יותר טוב מ-BMW או מרצדס היה כשעוד היו סרטים בשחור לבן. מאז לא היה סרט כזה, ומי שחושב שיהיה, חי בסרט מדע בדיוני.

להניח שהפעם הם יצליחו להכות עשרות שנים של אבולוציה במכת פיתוח חדשני אחד, זה לגמרי חסר בסיס.

הג'ולייה תצטרך להיות זולה יותר או שהיא לא תמכר.

הסיכוי היחיד שלה לקבל סופרלטיבים, זה אם היא תיתן חווית נהיגה בסיסית, אבל ישירה יותר. כמו ה-370Z של ניסאן, אפיל של פרימיטיביות.

במצויינות הנדסית, אין להם סיכוי. הם פשוט לא במשחק כבר דורות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...