Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי קורולה 2002 עם קילומטראז' נמוך ומחיר מעולה אבל עברה תאונה לפני יותר מעשר שנים ויש לה פגיעה בשלדה אחורית.

לטענת המוכר -הרכב נוסע חלק.

אני לא חושש לגבי הסחירות כי זה לא יהיה כ"כ משמעותי בעוד כמה שנים (כשארצה למכור) וגם קיבלתי אחלה מחיר.

השאלה היא מה המשמעות הבטיחותית של פגיעה בשלדה אחורית?

פורסם

אם הרכב נוסע אחרי התאונה כמו לפניה (כשנקנה מהחברה) אני בספק גדול.

גם אם כן,מכה נוספת באותו איזור,עלולה לגרום לקריסת אותו איזור ולסכנה לשלום הנוסעים בו.

עזוב את עניין המחיר וחשוב על הבטיחות.האם היית מסיע את היקרים לך במושב האחורי ברכב כזה ? לפי התשובה שתענה,החלט אם כדאי לקנות את הרכב או לא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם זו מכה בפח אחורי - זו מכה כלל לא רצינית שאפילו יכולה לקרות ממכת חנייה. אם זו פגיעה חמורה יותר - קצת יותר בעייתי.

אבל מה שכן יפה שבעל הרכב סיפר לך ולא הסתיר מימך.

יש לו תיעוד על הטיפולים שיכול להעיד שהק"מ אמיתי ולא מזוייף? כמה הבעלים דורש על הרכב?.

פורסם

דרש 15000₪ והוריד ל12000₪.

אין תיעוד טיפולים מדוייק שיוכל להוכיח את אמינות הקילומטראז׳.

המכה היא בשלדה האחורית בעקבות תאונה.

אשמח לדעת מה המשמעות הבטיחותית של פגיעה כזו.

פורסם

15 אלף שקל על רכב שנת 2002? לדעתי לא משתלם במיוחד אם אין תיעוד טיפולים.

אם אתה לא צריך משפחתית - אני הייתי הולך לכיוון של יונדאי גטס/פונטו ספייס.

גם בטיחותיות יותר וגם חדשות יותר.

פורסם

על סמך דבריו של המוכר לא ניתן לדעת האם הרכב חטף מכה רצינית מאחור שיכולה להגיע עד לגלגלים האחוריים ואז עושים יישור שלדה ופח, או שסתם קיבל מכת חנייה או רמזור קלה

אם אתה מעוניין ברכב כך אותו לבדיקה אצל פחח רכב שיבדוק את המרכב , הוא יגיד לך בדיוק מה הרכב עבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

מצאתי מודעה שיכולה להיות מעניינת אם אתה חייב משפחתית (160000 ק"מ לשנת 2006 זה סביר):

1234.png

עריכה: מצאתי גם גטס עם ק"מ נמוך אבל שנתון גם נמוך אם הוא יירד במחיר והרכב באמת שמור אולי שווה לבדוק (יש ביד 2 שנתונים גבוהים יותר אבל ק"מ קצת גבוהה יותר):

1234.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אנשים שימו לב:

אני כבר יודע שיש פגיעה בשלדה.

תאונת רמזור או מכת חניה לא מגיעות לשלדה בדרך כלל.

איתמר, קורולה זה רכב יקר ביחס לחבריו לשנתון -בגלל אמינותו הידועה.

גטס ואלנטרה של יונדאי לא שווים כמו טויוטה.

אני רוצה לדעת אם שווה לי לקחת אותו לבדיקה או שחבל על הכסף.

כמו כן, אם יש כאן מישהו שיודע לגבי הבוצה בדגמי קורולה 2002 אשמח לשמוע

פורסם

אמינותו הידועה? רכב שעבר הזנחה, וגם אם טופל כראוי הוא מתיישן ולא יעזור לך שום דבר.

אני בעלים של I20 עם 162000 ק"מ ובינתיים מאוד מרוצה.

אתה רוצה לקנות טויוטה כדי להיות חלק מהעדר הישראלי? בבקשה.

אתה שאלת- אני עניתי ואמרתי את דעתי. הרכב בלי היסטוריית טיפולים ועוד פגיעה שלא ידוע מה חומרתה ואתה מתעקש לקנות? בבקשה.

פורסם

לקנות רכב עם פגיעת שלדה, שמתקרבת לגיל 14, אין לו היסטוריית טיפולים מסודרת - למה? בשביל להכנס לבור כלכלי שלא תדע אחר כך איך לצאת ממנו?

ורכב מ2002 לא לוקחים לבדיקה, מרוב כסתחים הבדיקה תצא מזעזעת.

אני מצטרף להמלצות שהיו פה על היונדאי, היא לא פחות אמינה מהטויוטה שאנשים נוטים להלל ללא הפסקה. אם הן שרדו את ההתעללויות בצבא הן יכולות לשרוד אצל בן אדם פרטי בכיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...