Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא סופר, ובכלל עברית זה לא שפת האם שלי, אז סבלנות.

בהיותי אבא לשלישיה בני שלוש וחייל הייתי צריך לקנות רכב 7 מקומות, וקנינו סיטרואן C4 פיקאסו 2008.

עם הזמן הדרישות השתנו, הילד קונה רכב ואני נמאס לי מצריכת הדלק 1 ל 9 .

הפיקאסו נמכרה ליעד הברור שלה ירושלים. והתחלנו לחפש רכב 5 מקומות חיסכוני.

התקציב היה דל 35K ולא התלהבתי מההיצע שיש בשוק החבוטות.

בלה בלה בלה

קניתי סיטרואן קקטוס חדשה 35K מקדמה 500 ש"ח כפול 36 חודשים, היתרה 45K בתשלום אחד או בפריסה של 48 תשלומים. או טרייד אין.

אחרי התלבטות בחרנו בצבע אדום/שחור, כולל תוספת WAZE וחבילת גלישה ל 3 שנים, ומצלמה רוורס.

העיצוב החיצוני:

מאוד אהבתי את שילוב אדום שחור. ומבחינת מראה כללי אין לי תלונות.

עיצוב פנים:

מאוד מינימליסטי כמעט ואין כפתורים. המזגן המולטימדיה והGPS ומחשב דרך ומצלמת הרוורס הם באותו מסך.

מערכת ההפעלה נחמדה בכל מסך יש בשורה עליונה קיצור של מסכים אחרים, מתי שאתה במסך מחשב דרך, תוכל לראות מצב מזגן ומצב מולטימדיה.

יש לי בגלל ה WAZE מערכת הפעלה אנדרואיד ויש לי סנכרון של לוח שנה וכולה...

מבחינת תאי אחסון מספיק יש התא המיוחד לנוסע ליד הנהג. מקום לטלפון מתחת למסך ובדלתות ובמשענת יש קצת מקום.

מחזיק כוסות רק אחד, והוא זוועה בין המסך לידית ההילוכים.

מקדימה הרכב מרגיש מרווח השמשה לטעמי נמוכה מדי, ובכלל מגני השמש המיקום שלהם מוזר.

המשענת יד אפשר להרים אותה וכדאי, כי לא היה לי נוח להחליף הילוכים.

בחלק האחורי של הרכב מאוד נחמד מרווח ותאי אחסון ענקיים בדלתות. שדה הראיה מאחורי הרכב לא לטעמי מאוד קטן.

מבחינת חלונות שנפתחים לצדדים זה לא מזיז לי, אני גר בקריות לא פותח חלון תודה. בקרת ילדים לדלתות זה ידני.

אבל ואבל גדול אין תאורה בחלק האחורי של הרכב . WTF?!?

תא המטען נחמד עם גלגל רזרבי מלא ולא גלגל אופניים.

מנוע וגיר:

אני נוסע 90% מהזמן לבד, מהקריות לכיוון כרמיאל.

האוטו סוחב לא רע ציפיתי ליותר גרוע.

המנוע לא מתאמץ כמעט ולא שומעים אותו, או שבגלל שאני שומע dream theater.

מרגישים רעידות בקטנה בעמידה. אבל לא משהו מטלטל שיניים.

הגיר נחמד קצת מגושם בעיקר הילוך חמישי שצריך לחפש אותו כל הזמן.

אבל עדיף מאוטומט.

צריכת דלק בממוצע של 1000 ק"מ היא 1/15.

לסיכום.

הרכב מאוד נוח, כיף לנהוג בו.

אני מאוד אוהב שהכול דיגיטלי ומודרני. מרגיש עכשווי.

אם יש שאלות אשמח לענות.

IMG-20150827-WA0019.jpg

IMG-20150827-WA0021.jpg

IMG-20150827-WA0022.jpg

20150827_132548.jpg

20150827_132749.jpg

20150827_132801.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה.

רכב מאוד מסקרן בעיקר כי סיטרואן שחטו פרות קדושות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תתחדש ותהנה, בחירה מאוד מעניינת.

אני ממש מחבב את העיצוב החיצוני של הקקטוס ובפעמים הבודדות שנתקלתי בו בארץ הוא ממש גרם לי להסיט את המבט ולהתמקד בו.

אני אשמח אם תמשיך לעדכן בהמשך לגבי עלויות אחזקה והחיים עם הרכב.

איך נוחות הנסיעה?

פורסם

תתחדש ותהנה!

שאלה לגבי המסכים, באור שמש ישיר הם ניתן לראות בהם משהו? או שהם מסונוורים?

תודה

פורסם

תתחדש! מכונית מאד מיוחדת.

אשמח אם תפרט יותר על איכות הנסיעה - איך המתלים? האם "סתם" רכים, או שהם יודעים להתמוד עם מהמורות בעיקול בצורה טובה?

האם היעדר פתח מיזוג בצד של הנוסע מורגש?

למה אי אפשר היה לוותר על הקודן המטופש הזה (שגם מחרבן את העיצוב הכל כך מיוחד של הדשבורד)?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אחלה סקירה, אתה אדיר (הצחקתי אותי ואני לא לגמרי מבין למה), נהנתי לקרוא :mm_yeah:

שילוב הצבעים של הרכב ממש יפה לטעמי.

איך הוא מבחינת מרווח - קדימה, אחורה, ומטען?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם

רכב ייחודי ומעניין. תתחדש! בדיוק שכנה שלי קיבלה כזה, אגזול ממנה סיבוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש!רכב מגניב ושונה מכל רכב אחר,ראיתי אתמול אחת כזאת בקריון,10 דקות סובבתי סביבה .

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

תודה על התגובות.

מבחינת מרחב אישתי אומרת שהאוטו צפוף מבחינת רוחב. אבל היא משווה לc4 פיקאסו.

נוחות נהיגה. האוטו מאוד נוח כסא תומך. מבחינת מהמורות ופסי האטה הוא סופג אותם די טוב.

עכשיו מבחינת הגה שאומרים שהוא לא מתקשר. ההגה באמת מרגיש כמו כל אוטו אחר. מבחינת מרווח מאחורה האוטו מאוד מרווח 3 מבוגרים בלי בעיה. בכלל הצלחתי לדחוף שלוש כיסאות בטיחות מאחורה. בלי לנסר כיסאות או דלתות.

פורסם (נערך)

את דעתי (הדי שלילית) על הקקטוס ביטאתי כאן כבר בשניים-שלושה שרשורים, ולא אלאה אתכם.

עם זאת שאלה קטנה לי לפות"ש - איך אתה מסתדר עם לוח המחוונים המינימליסטי המוסתר על ידי ההגה, וכיצד אתה מצליח לתפעל את כל הפונקציות החבויות בלוח המגע בלי לאבד יותר מדי קשר עם הכביש? מבחינתי אלה היו נקודות תורפה של הרכב ששכרתי בחו"ל (גרסת דיזל ובמדינה עם כבישים משובחים, כך שלא אשוה את התנהגותה בכביש).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
את דעתי (הדי שלילית) על הקקטוס ביטאתי כאן כבר בשניים-שלושה שרשורים, ולא אלאה אתכם.

עם זאת שאלה קטנה לי לפות"ש - איך אתה מסתדר עם לוח המחוונים המינימליסטי המוסתר על ידי ההגה, וכיצד אתה מצליח לתפעל את כל הפונקציות החבויות בלוח המגע בלי לאבד יותר מדי קשר עם הכביש? מבחינתי אלה היו נקודות תורפה של הרכב ששכרתי בחו"ל (גרסת דיזל ובמדינה עם כבישים משובחים, כך שלא אשוה את התנהגותה בכביש).

מבחינת לוח המחוונים אני רואה הכל טוב. אולי זה עניין גובה שלך גובה של הכיסא וגובה ההגה.

מבחינת תפעול זה כמו בפעם הראשונה שמשתמשים בסמארטפון מתרגלים אליו. אני חושב שזה עדיף מאלף כפתורים שמפוזרים .

האוטו לא מושלם יש לו הרבה בעיות. הסקירה שלי לא חיובית. ואני לא בן אדם שאוהב להתלונן.

פורסם

ראשית, סקירה יפה ובעיקר אובייקטיבית (וזה לא משהו מובן מאליו אצל מישהו שרק קיבל את רכבו החדש).

אני שקלתי ברצינות (ולמעשה עדיין שוקל) לרכוש קקטוס אבל יש 3 דברים שגורמים לי להסס (מאד):

א. כוח מנוע-אני גר בחיפה וכל היום מטפס בעליות ואם כבר משתדרג אז שהרכב יסע... אינני מצליח להבין מדוע אין אופציה למנוע החזק יותר (110 כ"ס וגיר ידני).

ב. העברת הילוכים לא מדוייקת, שנים נהגתי על גירים ידניים עם "מוט מערבל", אינני מוכן היום להתפשר על גיר שהעברת ההילוכים בו פחות טובה מרכבי הקיים (פנדה מודל חדש שאגב, מערכת הסיוע לזינוק בעליה בה היא הטובה ביותר שפגשתי מעודי בעוד שבקקטוס כך הבנתי-אין כזו בכלל).

ג. פתח מזגן יחיד לנוסע.

מעבר לכך, אני חושב שהקקטוס היא אחת המכוניות הכי מדליקות שיש ביום בגזרת המחיר שלה ובכלל, אחכה לראות אם יביאו 110 כ"ס+גיר ידני ואז אתחיל להתלבט..

לפותח השרשור-תיהנה וסע בבטחון (וחיסכון)..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אין שום בעיה לראות באור היום. אני נורא דאגתי לנושא הזה אבל הכל טוב

תודה רבה! מעניין מה שאתה אומר לגבי התפעול אבל אני מניח שזה דיי הגיוני.

ספיידרמן, ניסיתי להגיע לסוכנות סיטרואן מרכזית (לא איזה זכיון קטן) ולבקש מהם הזמנה מיוחדת? מניסיון של כמה מכרים הם מוכנים, לעתים, לעשות הזמנה.

• תוכן חדש...