Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקירה של סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סע בדרכים טובות ותתחדש!!! נראית ממש ממש טוב עם האדום הזה ומצטרף למה שמשהו רשם קודם שהקודן המחורבן הזה הורס את עיצוב הפנים היפה ושוב תתחדש!!!

פורסם
ראשית, סקירה יפה ובעיקר אובייקטיבית (וזה לא משהו מובן מאליו אצל מישהו שרק קיבל את רכבו החדש).

אני שקלתי ברצינות (ולמעשה עדיין שוקל) לרכוש קקטוס אבל יש 3 דברים שגורמים לי להסס (מאד):

א. כוח מנוע-אני גר בחיפה וכל היום מטפס בעליות ואם כבר משתדרג אז שהרכב יסע... אינני מצליח להבין מדוע אין אופציה למנוע החזק יותר (110 כ"ס וגיר ידני).

ב. העברת הילוכים לא מדוייקת, שנים נהגתי על גירים ידניים עם "מוט מערבל", אינני מוכן היום להתפשר על גיר שהעברת ההילוכים בו פחות טובה מרכבי הקיים (פנדה מודל חדש שאגב, מערכת הסיוע לזינוק בעליה בה היא הטובה ביותר שפגשתי מעודי בעוד שבקקטוס כך הבנתי-אין כזו בכלל).

ג. פתח מזגן יחיד לנוסע.

מעבר לכך, אני חושב שהקקטוס היא אחת המכוניות הכי מדליקות שיש ביום בגזרת המחיר שלה ובכלל, אחכה לראות אם יביאו 110 כ"ס+גיר ידני ואז אתחיל להתלבט..

לפותח השרשור-תיהנה וסע בבטחון (וחיסכון)..

א. אני נסעתי בה לחיפה, ולא הרגשתי מחסור בכוח , כמו שהרגשתי באלטו.

ב. ההילוכים זה רק ההילוך החמישי שמפריע לי, כי צריך ממש לקחת את המוט ימינה עד הסוף כדי לשלב הילוך.

ג. כל מי שנסע לא התלונן על מחסור במיזוג. הפתח שמיועד לנוסע הוא יותר גדול מהפתח לנהג. חוץ מזה המזגן מעולה , אני לא אוהב להזיע..

הבעיה שהיא מדליקה ושונה מושך צומת לב, הרבה אנשים מסתכלים על האוטו ומעירים לטובה. אני מקווה שיהיה יותר מכוניות על הכביש זה יוריד מההתלהבות.

פורסם

בחירה מעניינת סע בדרכים טובות

כמה היא הייתה עולה לך במזומן?

( אילו היה לך ?)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יוצא לי ליראות מידי פעם קקטוס בכמה צבעים,לדעתי זה אחד הרכבים היפים שיש,כמו קונספט שהחליטו לייצר.

תתחדש,אני מקנא :wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני, לגבי הגיר, האם הגיר הוא רובוטי כמו בc4 פיקאסו? הכוונה שלי בעיקר היא לתחושה של העברת ההילוך, שהיתה מאוד מרגיזה ומורגשת בC4 פיקאסו.

האם זה עדיין המצב?

פורסם

העיצוב הפנימי בכלל לא לטעמי

הדאשבורד ענק (לפי מה שאני רואה), המסכים גם גורמים לך לחשוב שאתה באיזה מעבדת מחשבים מסווגת של השב"כ

אין פתחי מזגן לנוסע(?)

אבל בעיצוב החיצוני התאהבתי.

אחלה כתיבה מהנה לקרוא.

פורסם

תתחדש. הרכב נראה מעולה בשילוב הצבעים שבחרת.

משמח לדעת שבכ-90,000 ש"ח ניתן כיום לקנות רכב פנאי מעוצב ומסובב ראשים.

חבל באמת שלא מביאים לארץ גם גרסה אוטומטית ובמחיר אטרקטיבי גם כן.

יחד עם זאת, מודה שקשה לי להפסיק לחשוב על ירידת הערך המטורפת שיש לרכבים צרפתיים בארץ..

פורסם

רכב מהדהים בעיני (לפחות איך שהוא נראה כי לא נהגתי בו)

לפני כחודשיים חידשתי את הליסניג שלי ואצלנו בחברה לא מאשרים גיר ידני בשום אופן:( אז לצערי לא שמתי את ידי על אחת כזו

ולקחתי 2008 אוטומטית...

תתחדש - נראה אחלה אוטו

פורסם

לא התחברתי לעיצוב הפנימי, אבל העיצוב החיצוני מאוד יפה. הרכב מושך תשומת לב רבה, גם בזכות הצבע האדום.

הכתיבה שלך יפה ותמשיך לכתוב לנו. תודה גם על התמונות ותתחדש! :)

• אחראי פורום
פורסם

לא מובן לי איך רכב משווק ב-2015 עם בלמי תוף.

גם ב-301 ראיתי כאלה. לא פה חוסכים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...