Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נדלקה לי הנורת בלמים, היא נדלקת ונכבית לסירוגין. אולי זה הנוזל בלמים אבל אני מעדיף ללכת למוסך אמין שיבדוק את זה.

אשמח להמלצתכם למוסך באזור פ"ת - ראש העין והסביבה.

תודה רבה.

נ.ב.

חשבתי ללכת למוסך רון עם כל ההמלצות שיש עליו אבל אני יודע שהוא מתמחה ברכבי VAG ,אני יודע שהוא כמובן מטפל גם ביפניות ואני חושב שאולי עדיף ללכת למוסך שמתמחה ברכבים יפנים מה דעתכם?

פורסם

עדכון חם!

כשהצרות באות הם באות בצרורות, בדרך הביתה מהעבודה האוטו התחמם.

עכשיו זה לא נזילה והיו מים.

מה האפשרויות שבגללם הרכב יתחמם? אלטרנטור?

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הרכב עבר 285 אלף קילומטר, לא ידוע אם הוחלף אי פעם טרמוסטט.

הלכתי למוסך ליד הבית, הוא החליף טרמוסטט. האוטו לא נסע שישי שבת והיום שנסעתי לעבודה האוטו התחמם שוב ממש בסמוך לעבודה.

האוטו נסע מרה"ע עד קרית אריה ורק שם שמתי לב שהחום מנוע עלה (בתחילה הנסיעה 15 דקות ראשונות הוא לא עלה) לא יודע אם זה רלוונטי אבל הדלקתי מזגן רק באמצע הנסיעה.

בנוגע למים בדקתי חודש לפני ושוב ימיים לפני המקרה והיו מים ברדיאטור (בדקתי ברדיאטור עצמו).

מה עכשיו יכול להיות?

**בנוגע לבלמים היה חסר נוזל בלמים עכשיו זה תקין

עריכה אחרונה על ידי eliran769
פורסם

יכול להיות רדיאטור סתום, יכול להיות משאבת מים לא תקינה.

לגבי נוזל בלמים, לא אמורים להשלים מפלס ! המפלס משקף את עובי הרפידות.

האם נבדקו הברקסים עצמם ?

Stay Dirty

• תוכן חדש...