Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת חדשות טובות, יצא לי לעשות נסיעה קצרה על 208 אוטו' (כנראה רמת גימור הבסיסית כי היא מליסינג) אבל עדיין התרשמתי מאוד לטובה מהאינטריור שלה. מאוד נוח, מעוצב בטוב טעם ומזמין.

בכל הנוגע לנסיעה, הרגשתי שמדובר ב120 כ"ס הכי מבוזבזים שנעים על הכביש, מאמינה שלגיר הייתה תרומה עיקרית להרגשה הזאת. כנראה שעכשיו הרכב ירגיש הרבה יותר טוב בתנועה ויהווה חבילה ראויה ביחס למתחרים בקטגוריה, אבל עדיין יזכה לחיים קשים כי בכל זאת מדובר במתוג צרפתי וכולנו יודעים איך מגיבים אצלינו למותגים אירופיים שאינם גרמנים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה ההתלהבות?

הפולו GTI הידנית עם 3 דלתות (המקבילה ל- 208GTi) נמכרת במחיר של 142,400. מה יקבל הלקוח שיש ב- 208 שאין בפולו, בהתחשב בעובדה שיש צורך להוסיף 7,500 ש"ח?

אמ... קודם כל עוד 20 כ"ס, שזה לבד שווה אצל פולקסווגן 20,000 ש"ח.

חוץ מזה לא משהו רציני, רק מכונית שהרבה יותר כיף לנהוג עליה. אתה יודע, לא ביג דיל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מזל טוב לפג'ו על המעבר לגיר נורמלי ולמנוע קטן עם טורבו.

רק... לא יכלו לטפל במיקום לוח השעונים הזה על הדרך? מצפים לתמונות נוספות. מה מחיר/אבזור ה- GTI? סתם לדעת.

רק בלוח שעונים? יאללה, השקעתם בעיצוב חיצוני מדהים, תשקיעו עוד קצת בעיצוב פנים שיתאים.

פורסם

מה המחיר של 208 ידנית? או שהיא ירדה מההיצע.

כמו כן חבל שהורידו מההיצע את סיטרואן C3 ו-C5 מה שהולך לרסק עוד יותר את מחירי ה-C5 המשומשות.

לגב C3, גם לא יהיה עדכון למנוע החדש, הייתי מצפה שיתחילו לשווק גרסה ידנית מוזלת (כתחליף ל"חור" שנוצר עם הפסקת שיווק ה-208 הידנית - ממש מקווה שהם לא בונים על ה-MG3 כדי למלא אותו) או לנסות לתמחר אגרסיבי יותר את הדיזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ואוו, Spire' אתה השתגעת?

לכתוב שהפג'ו כיפית יותר לנהיגה מהפולו GTI?!

"חוץ מזה לא משהו רציני, רק מכונית שהרבה יותר כיף לנהוג עליה"... אני ניגש למיקרוגל להכין פופקורן, אני חושב שיהיה פה מעניין היום.

:-P

(אגב, כששמים את ההטרלות בצד - ההפרש לא זניח בכלל, ולדעתי ההורדה הזו של הפולו תעשה חיים קשים לפג'ו)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הרכב נראה מעולה וככל הנראה גם נוסע מעולה.

ובאמת שחשבתי להחליף את הפיאסטה 2014 של אשתי ב-208 חדשה.

אך רצה הגורל וברכב של אבי (פיג'ו 3008) הלכה משאבת הדלק (שיושבת על המכל).

תעזבו את זה שמדובר על רכב בן 4 וחצי בסה"כ ועם 44K ק"מ בלבד ואין שום סיבה שהמשאבה תלך (יש לי קאמרי עם 120K ק"מ וללא תקלה אחת בודדת).

אז בסדר, צרפתי והכל והלכה המשאבה, סבבה, אבל אז גם מגיעים מחירי הגזל של היבואן.

החלפת משאבת הדלק עלתה לאבי כ-3100 ש"ח וזאת לאחר מיקוחים רבים!

וזה רבותי כבר גזל נטו, מאחר ואותה המשאבה בדיוק עולה באנגליה קצת יותר מ-60 פאונד!

בקיצור, 208 כנראה שאני כבר לא אקנה..

בהצלחה ליבואן אך מעבר להורדת מחירי הרכב כחדש, אני ממליץ להם גם להוריד את מחירי החלפים, בעיקר שיש בהם לא מעט שימוש (לא אמנה את רשימת החלקים שהוחלפו במסגרת האחריות)..

ועוד משהו קטן,

לפני מספר חודשים הזמינו את אבי לעשות "טרייד אין" לרכב.

long story short - נציגי היבואן צחקו על אבא שלי כאשר הוא דרש מחירון ואמרו לו "זה פיז'ו, אין לו שוק"..

פורסם

על מה ההתלהבות?

הפולו GTI הידנית עם 3 דלתות (המקבילה ל- 208GTi) נמכרת במחיר של 142,400. מה יקבל הלקוח שיש ב- 208 שאין בפולו, בהתחשב בעובדה שיש צורך להוסיף 7,500 ש"ח?

ל-stio ולכל מי שלא הבין את הרמז, עכשיו כשאני מהיוזר ה"לא רשמי" שלי אני יכול להסביר לכם את מה שנאמר בין השורות -

קודם המחיר הרשמי היה בסביבות ה-160 אלף ש"ח ובתכלס במבצעים ועם קצת מיקוח יכולת להוציא את הרכב ב-145 אלף ש"ח.

עכשיו המחיר הרשמי הוא בסביבות ה-145 אלף ש"ח ואבי צור צוטט כאומר "לא נפגע הטבות המסחריות שיש היום" (פירוש רש"י - נמשיך לתת את אותן ההנחות שהתרגלתם לראות היום). מסקנה - בקרוב יהיו ימי מכירות "מיוחדים", הנחות חבר, הוט, אשמורת, חברי מועדון הגמלאים ואנשים שגרים בבית עם מספר אי-זוגי והופס, תוכל לקנות GTI ב-130-135 אלף ש"ח.

וזה מגיעים שני סימנים קריאה, אפילו שלושה!!!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואוו, Spire' אתה השתגעת?

לכתוב שהפג'ו כיפית יותר לנהיגה מהפולו GTI?!

"חוץ מזה לא משהו רציני, רק מכונית שהרבה יותר כיף לנהוג עליה"... אני ניגש למיקרוגל להכין פופקורן, אני חושב שיהיה פה מעניין היום.

:-P

(אגב, כששמים את ההטרלות בצד - ההפרש לא זניח בכלל, ולדעתי ההורדה הזו של הפולו תעשה חיים קשים לפג'ו)

לא יהיה מעניין. אני לא הולך להתווכח עם אף אחד. אני פשוט צודק וזהו :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מסקנה - בקרוב יהיו ימי מכירות "מיוחדים", הנחות חבר, הוט, אשמורת, חברי מועדון הגמלאים ואנשים שגרים בבית עם מספר אי-זוגי והופס, תוכל לקנות GTI ב-130-135 אלף ש"ח.

וזה מגיעים שני סימנים קריאה, אפילו שלושה!!!

מזכיר קצת את ההתנהלות של שלמה עם הקורסה OPC.

מחיר רשמי נמוך יחסית, הנחות יפות פה-ושם, עדיין נמסרו רכבים מעטים יחסית. בטח ביחס לפולו GTI.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

קצת לוקה בחסר בעיצוב הפנימי לדעתי... לפי מה שנראה מהתמונות.

וגם איפה הבקרת אקלים? הגה מעור? ועוד כמה מערכות בטיחות שיש למתחרות שלה אין...קצת אכזבה

עריכה אחרונה על ידי civil_engine
פורסם
מה המחיר של 208 ידנית? או שהיא ירדה מההיצע.

"

שאלה: מה לגבי גרסאות טורבו ידניות?

תשובה: לא יהיו בשלב זה גרסאות ידניות חזקות, כן תהיה גרסת 1.2 ליטר ללא טורבו ברמת אבזור גבוהה יותר. "

פורסם
מזכיר קצת את ההתנהלות של שלמה עם הקורסה OPC.

מחיר רשמי נמוך יחסית, הנחות יפות פה-ושם, עדיין נמסרו רכבים מעטים יחסית. בטח ביחס לפולו GTI.

תשמע, אני לא יודע בוודאות שזה מה שיהיה. גם כשהעלתי את הנושא מול האנשים שם שמעתי צקצוקי לשון בסגנון "לא, מה פתאום, נראה לך..."

אבל אני לא תייר, לא חדש בארץ. בטוח יהיו ימי מכירות לקראת סוף השנה או לקראת גיול המלאי (מילה חדשה שלמדתי, מילה נרדפת ל"מלאי פג תוקף" שצריך למכור לפני שהוא מגיע לגיל שנה).

וואלה, מדגדגת לי 208GTi כזאת ברמות קשות מאוד. זה אחלה רכב! מעניין אם הם עושים טרייד לג'ימני...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה 208GTI בהחלט לוחצת על בלוטות החשק במקומות הנכונים.

לפני כמה ימים ראיתי אחת כזו באיילון, וחשבתי לעצמי שהיא ממש יפהפיה.

שמח לראות שהם פותחים חלון ומסתכלים החוצה לראות מה המתחרים שלהם עושים, ומבינים שכדי למכור צריך לחתוך ו/או לתת ערך מוסף. (ע"ע תמחור 3008 מול ספורטאז', תמחור 208GTI מול פולו, אחריות ל C4 משומשת, ועוד)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...