Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה צפוי שפיג'ו תצא עם מחיר נמוך, ולו בגלל שיש מתחרות חזקות ממנה בשוק. חבל שאין טורבו ידני, אבל יש לציין שהידניות החדשות כנראה יגיעו עם רמת חומרים גבוהה יותר מהקודמות.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיג'ו נותנים עכשיו 5 שנות אחריות לכל הדגמים? זוכר שראיתי כמה וכמה איזכורים כאלה בעיתונות הרכב, אבל לאחרונה אני לא נתקל באיזכור לזה בכתבות ההשקה של ה208 המחודשת. אשמח לדעת.

פורסם
נראה כמו עסקה מעולה. האם המחיר 96k הוא עבור רמת גימור אקטיב?

כן, כתוב כי גרסת האוטומט תמכר ברמת הגימור הגבוהה ביותר. בגרסא הידנית ניתן לבחור.

פורסם

ואין חיישני רוורס......... מה העלות של כאלה? 200-400 ש"ח? למה להתקמצן על משהו בטיחותי?

אם היה דגם מאובזר יותר, נניח GT LINE במחיר של 110,000-115,000 אני די בטוח שהיתה פה מתחרה חזקה למאזדה 2 המאובזרת, לאנשים שמחפשים רכב למשפחה קטנה עם אבזור של מכונית משפחתית מודרנית.

פורסם

לא מבין את המשיכה להגה מעור.

לא סובל את ההגאים מעור, במיוחד שאחרי שנה זה מתקלף.

מבחינתי כל רכב בלי הגה מעור מקבל העדפה.

שמח לראות את המותג שוב מתרומם בארץ.

מאחל להם הצלחה, הרכבים מאוד מושכים, לא הייתי מתנגד לGTi חדשה.

פורסם

שחלילה לא תדרוס ברוורס ילד בגובה הסמל שעל הבגאז' שלך שבדיוק ניסה את האופניים החדשות שלו.

לדעתי תמחור במצויין של לובינסקי. נכון יש לה כמה חוסרים באבזור אבל האבזור לא עושה את המכונית ובמחיר שלה זה מכונית חזקה מאוד התמורה לשקל.

מה שכן הג'אנטים ממש קטנים עליה.

פורסם

לי ולמשפחתי היו 6 מכוניות מתוצרת פיג'ו/סיטרואן, כולן נרכשו כחדשות מהיבואן, כך שאי אפשר להגיד שאני מוטה נגד היצרן הזה.

עם זאת אני חייב לציין שקו הדגמים הנוכחי שלהם מכוער ברמות שטרם נודעו, ואם כבר יש רכב מעניין (סיטרואן קקטוס) אז מייבאים אותו בלי תיבה אוטומטית. לא יודע מה הם מעשנים שם בלובינסקי אבל אני מוכרח לנסות מזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אגב, מישהו יודע אם שינו גם ל-2008 הידנית את המחיר.

עד עכשיו מכרו גם כמה חתיכות של 1.6 ידנית ב-125,000 ו-1.2 רובוטית ב-110,000.

יש מחיר חדש לגרסאות האלה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...