Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

78 אלף שקלים על הכביש כולל חיישני רוורס, קודן וטיפול ראשון.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני מאמין שיש להם עוד מלאי של דגם טרום מתיחת הפנים. אם זה כ"כ מפריע לך תבטל את ההזמנה (אתה יכול תוך 14 יום בכפוף לכמה גרושים דמי ביטול שגם לא תמיד לוקחים) ותזמין שוב בעוד X זמן, כאשר יתחילו לשווק את הדגם החדש.

באופן אישי אני לא הייתי מתעסק בזה, יש הבדלים משמעותיים בכלל?

למה אני לא מאמין לך?

אם זו היתה ההזמנה שלך, באמת לא היית מתעסק בזה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתה לא חייב להאמין, זה ממש (אבל ממש) לא מעניין אותי. אם זו היתה ההזמנה שלי, לא הייתי מתעסק בזה בנסיבות הללו, חד משמעי.

אני אתעסק בכל כאב הראש של ביטול הזמנה אך ורק אם:

1. השירות גרוע. לא אתפשר על שירות (!) - ובשום אופן ובשום צורה לא ארכוש רכב מנציג מכירות/יבואן/דילר כלשהו אם השירות שקיבלתי גרוע או לא מספק מכל סיבה שהיא, וזה תנאי בסיסי ותנאי סף מכיוון היותי נותן שירות ללקוחות מזה שנים רבות. אם אני יכול להתחשב בבקשות של לקוחות, כולם יכולים.

2. מה שהוזמן לא תואם את מה שעתיד להגיע - כלומר הטעיית צרכנים והפרת חוזה מצד היבואן. בעת פתיחת ההזמנה הובטח X, אם יגיע Y הריי שזה לא מה שהוזמן ע"פ החוזה.

פורסם

או שבמתיחת פנים קיים שעון חום ובטרום לא.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כאחד שבעברו סלד מצרפתיות, לא יודע מאיפה זה בא לי פתאום,

אבל אני חושב שמדובר באחת מסופר המיני היפות ביותר בארץ.

אגב, יש הבדל בין המנוע של ה-208 לבין המנוע של ה-308?

הרי בשתיהן מדובר ב-1.2 טורבו ובאחת יש 135 כ"ס ובשנייה רק 110.

הבלוק של מנוע ה-1.2 ליטר הוא אותו בלוק בסיסי בשלוש הגרסאות: אטמוספרית, טורבו 110 כ"ס וב-130 כ"ס. בגרסאות הטורבו הבלוק ומכלולים נלווים מעט מחוזקים יותר. ההבדל בין ה-110 ל-130 כ"ס הוא בעיקר תוכנה (בדומה למנועי VAG). לא זוכר במדויק אבל יש מצב שיש גם הבדל ביחסי ההעברה בגיר האוטומטי.

וכן אני מסכים איתך, 208 היא אחת הסופרמיני היפות ביותר כיום.

ובאופן אישי באמת חבל שגרסת הטורבו לא מגיעה גם עם תיבה ידנית.

פורסם

ראיתי היום אחת שחורה ונקייה, די קורצת לי ה-208 הזאת...

כדאי לקנות 208 אוטומטית אם תוצע לי עסקת טרייד+מימון טובה?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי כן,המושבים זה משהו יחודי לפיגו אתה מרגיש שאתה בתוך כורסא,גם מאחור נוח עם מרווח בסדר,מראה מצוין,צריכה להיות זריזה,לי יש ניסיון עם המנוע הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם הייתי באולם התצוגה ואכן התרשמתי לטובה, עכשיו נזכרתי מה הרתיע אותי - מנוע 3 בוכנות.

אגב, לגבי מערכת Stop & Start - האם ניתנת לביטול או ביטול לצמיתות?

Just daily

פורסם

לפי ביקורות רכב בחו"ל וגם בארץ (יואב קווה), פיג'ו תכננו את המנוע עם גלי איזון ייעודיים אשר פותרים את בעיית הרעידות האופייניות למנועים אסימטריים קטנים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ראיתי היום את הדגם בסוכנות בעפולה, לא רע בכלל ומפתה יחסית.

ההגה באמת קצת מבאס, מצד שני העור ב-308 לא מקרין את שיא העמידות.

Just daily

• תוכן חדש...