Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם היצרן עשה עבודה טובה, אין ממה להירתע. אני בכלל כמעט שכחתי שיש לי מנוע עם שלוש בוכנות.

במנוע ה 208 שאני מכיר אין שום ויברציות, עם זה יש לו רעש ייחודי שנובע כנראה ממספר הצילנדרים הלא זוגי, משהו שאפשר בהחלט לחיות איתו, אפילו להנות. מצד שני אני גם מאוד אוהב את הרעש של המנוע הדו צילינדרי של פיאט ( מרעיש הרבה יותר מה 208 ), אז נדרשת כמובן בדיקה והחלטה אישית בענין.

פורסם

208: עיצוב הפנים מכוער [בלשטון המעטה] בעיניי. ממש.

מבחוץ לעומת זאת ה-208 נראית ממש טוב. עגלגלה וחמודה, מאוד סיטרואנית. אני אוהב את זה.

96K זה אחלה מחיר השקה לרכב שנראה מאובזר מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה יקר, גם לא מובן העניין שבאירופה היא נמכרת עם אבזור שכולל בלמי עיר אקטיביים, מצלמת רוורס ומערכת ניווט בבסיס, למה היבואן פה מוריד את זה? אולי בדרך הורידו גם איזה כרית אוויר..

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה "קצת" לא מחובר לתמחורים של רכבים בארץ.

תראה לי סופר מיני מאובזרת עם יחידת כוח וגיר מודרני במחיר הזה בארץ. אני אחסוך לך את המאמץ אין.

היחידה שנמכרת באותו רמת מחיר היא הגירסה העירומה של הפאביה.

כמובן שבאירופה יש רמות אבזור גבוהות יותר, אבל עדיין האבזור שמגיע עם ה208 אקטיב הוא טוב מאוד ביחס למחיר ולמתחרות.

רוצה סופר מיני מאובזרת מהתחת? יש לך מאזדה 2 ב115 אלף שקלים, אולי זה מחיר זול וטוב בשבילך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

דווקא הפאביה מאובזרת לא רע בכלל ברמת גימור אמבישן.

ואיזו הקצנה הבאת על המאזדה אם כבר תשווה אותה ברמת אבזור דיינמיק שעולה 6 אלף יותר אבל האבזור יחסית דומה

פורסם

הקצנתי רק בגלל שהבחור הקצין להגדיר את ה208 עם התמחור הנוכחי כ"יקר" זו הגזמה. להגיד שהיבואן התקמצן באבזור זו גם הגזמה כאשר בוחנים את האלטרנטיבות בקבוצת הסופר מיני. המאזדה 2 בגירסה הכי מאובזרת היא דוגמה לסופר מיני עם אבזור חריג אבל המחיר שלה בהתאם. בגלל זה היא הובאה כדוגמה.

לפי מה שראיתי הסקודה עולה 100 אלף שקלים, יותר מהפג'ו. המאזדה שציינת עולה 105 אלף שקלים, הרבה יותר מהפג'ו.

בשני המקרים זה מציג את התמחור של הפג'ו באור מאוד חיובי, ובטח לא תמחור "יקר".

פורסם

גם אם לא תקבל עדיין הפג'ו מציגה תג מחיר נורמאלי בסגמנט הזה.

ברור שביחס לחו"ל זה יקר, וברור שיש גרסאות בחו"ל שמגיעות עם כל מני דברים שלא נמצאים בחבילה שהיבואן הביא, אבל זה נכון לכל רכב שנמכר במדינת ישראל.

פורסם
האמת שזה אכן מעט מבאס. אבל ניתן לפתור על ייד הזמנה של הגה מEBAY... ( לא יודע מה המכס חושב על זה אבל אולי שווה לבדוק )

המכס לא מתלהב מיבוא הגאים ובטוח ידרוש אישור משרד התחבורה.

הגה מעור זה חלק יקר שעולה כמה מאות דולרים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...