Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון של ביטוח סיעודי שהיה לאימא שלי ז"ל בדקלה לא הייתי מתקרב אליהם גם בחינם. למרות זכאות מוחלטת ע"י ביטוח לאומי טחנו אותה עד שנפטרה ולא ראתה שקל.

בכל ההשוואות שנעשו מול חברות אחרות , שגם הן לא משהו, הם יצאו הכי גרועים

הסיכוי לקבל מהם קיצבה סיעודית שואף לאפס.

פורסם (נערך)

קודמי ערך את ההודעה, ולכן אני יכול למחוק את ההתיחסות שלי אליו.

 

תקופת ההכשרה חופפת פחות או יותר לתקופת הסיעודי של הביטוחים המשלימים של קופות החולים. כשמסתיים זה, מתחיל זה.

 

אם הביטוח היה מתחיל מהיום הראשון, הוא היה יקר (עוד) יותר.

 

אני מבטח את עצמי ומשפחתי בביטוח סיעודי, ושומר לעת צרה כסף גם לעו"ד שיוציא את הכסף (המגיע) מחברת הביטוח.

 

גם הכתבה מגמתית. הטענה

 

"בנוסף, לי' נמכרו ביטוחים נחותים, ובלי שבוצע כל בירור אמיתי ובתום לב לגבי צרכיו. כך למשל, במקרה של ביטוח סיעודי בעלות של 57 שקל בחודש הכולל תקופת המתנה של 60 חודשים. תקופת ההמתנה בתוכנית מתחילה להיספר מיום קרות מקרה הביטוח - כלומר, מבוטח שייהפך לסיעודי ייאלץ להמתין חמש שנים כדי לפדות את כספי הביטוח. זו אינה עסקה כדאית לאור העובדה כי תוחלת החיים הממוצעת של בני אדם שהגיעו למצב סיעודי היא שלוש שנים."

 

היא טענה בעייתית. אולי הנתון נכון, אבל משפט חכם אומר שאפשר לטבוע בבריכת שחייה שעומקה הממוצע הוא 3 סנטימטר. אנחנו לא עושים ביטוח בשביל הממוצע. גם אם בסיכוי נמוך, אתה או מישהו ממשפחתך עלול להיות סיעודי למשך שנים רבות. עם התקדמות הרפואה משך, הזמן הזה גם מתארך (יותר טיפולים ותרופות מאריכות חיים). בהעדר ביטוח מתאים (כאמור זה של הקופ"ח מוגבל ב-5 שנים) הדבר יכול למוטט כלכלית את המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

תודה לעונים.

צביקס, צר לי לשמוע שסבלת מהם במיקרה של אמך ז"ל. אשמח אם תוכל לפרט.

אתה מבין, אני מנסה להבין האם הם ממש רמאים/שקרנים וכו' או שפשוט נתקלת בחומת ביורוקרטיה משומנת היטב.

אם הם רמאים - לא אתקרב אליהם. אם הם ביורוקרטיים, אז הם כמו כולם. ואז אפשר לחשוב הלאה.

 

Nightstalker - תודה עבור המאמץ, אבל בחייאת, בינינו - אפשר היה לכתוב זאת על כל חב' ביטוח. מה גם שהלקוח לא היה ממש עירני, בלשון המעטה ונתן שימשכו אותו באף. כשאני אומר זאת, אני אגב לרגע לא מצדיק את ההתנהגות הבריונית והמגעילה של חב' הביטוח, אבל בתוך עמך אתה חי, וכולנו יודעים איך וממה צריך להיזהר.



 

אשמח לקבל אתר (אם יש כזה בכלל) שבו ניתן להשוות תוכניות כאלה בדיוק, השוואה בין החברות.

יש חיה כזו?

שוב תודה.

פורסם

התפרסמה לא מזמן כתבה על ביטוחים סיעודיים..

על פי הכתבה הזו, התעשיה הזו מכניסה לכיס של חברות הביטוח 7 מיליארד שקל בשנה (רווח נקי),

80% מהמקרים הסיעודיים שמבוטחים בביטוח סיעודי לא רואים את הכסף לעולם.

 

בת דודה שלי עובדת כבר תקופה ארוכה בחברות ביטוח, אני שומע ממנה סיפורים מסמרי שיער נונסטופ על הביטוחים האלה.

בהכללה גסה בוא נגיד שאם אתה סיעודי אתה לא תראה את הכסף ואם הצלחת להוציא מהם את הכסף כניראה שאתה לא סיעודי..

יום טוב גם לך

פורסם
התפרסמה לא מזמן כתבה על ביטוחים סיעודיים..

על פי הכתבה הזו, התעשיה הזו מכניסה לכיס של חברות הביטוח 7 מיליארד שקל בשנה (רווח נקי),

80% מהמקרים הסיעודיים שמבוטחים בביטוח סיעודי לא רואים את הכסף לעולם.

 

יש לך אולי קישור לכתבה?

פורסם

ירחמיאל,

לאבי ז"ל היה ביטוח בדקלה.

כשהגיע מועד התשלום בהתאם לפוליסה, אחרי שהוא עבר אירוע מוחי והיה שבר כלי, נציגי חברת הביטוח עשו הכל על מנת להתיש את אימי.

זה היה שיטתי, מכוון, ולדעתי מונחה מלמעלה.

זה מתחיל ב "תשלחי לנו את הטפסים א' ב' ו ג'". אמא שלי שולחת. מאשרים לה שקיבלו "תמתיני, נחזור אליך".

אף אחד לא מתקשר. אחרי כמה ימים היא מתקשרת "חסרים ד' ה' ו ו'". שולחת שוב.

עוד כמה ימים עוברים. אמא שלי מתקשרת "חסר לנו את א'". היא שולחת שוב. בקישור שבועות של התשה, עד שאמא שלי סיפרה לי מה היא עוברת מהם.

תוך יום התקשר מנהל בכיר בחברה לאמא שלי, נתן לה את הטלפון האישי שלו, ותוך כמה ימים הגיע כסף.

אני סבור שהשיטה הזו שלהם להרוויח שבועות וחודשים, היא על מנת להמתין עד שהמבוטח ימות, ואז לא יצטרכו לשלם לו. זה פשוט ככה.

ועדיין, הם שילמו הכל, לפי מה שהגיע להוריי.

אני לא יכול לומר שהביטוח הזה מיותר, רק אם חלילה תצטרך לממש אותו, צריך להיות מאוד אסרטיבי, ולהבין שהשיטה שלהם לא נובעת מבלבול או בירוקרטיה, אלא משיטה מכוונת שנועדה לדחות את התחילת התשלומים כמה שיותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. כאן פורום רכב, לכן אנחנו קוראים הרבה מעללי חברות הביטוח. ואם מדובר בביטוח רכוש או בביטוח סיעודי - העקרון לא משתנה.

 

2. המבוטח מהכתבה במארקר הוא, בעברית פשוטה ועדינה, טמבל. בעות העבודה אני מוכן לדבר או עם בני המשפחה (ורק בנושאים שאינם סובלים דיחוי), או בעניני עבודה. שיחות מחברות ביטוח\השקעות\גיאוקרטוגרפיה זוכות לתשובה: תתקשרו אי אחרי שעות העבודה: ולניתוק לפני שהנציג מספיק להגיב. וגם זה יותר מדי, בסופו של דבר אני עובד מול קהל וכל שיחה כזו היא הסחת דעת.

 

3. אם בכל זאת הנציג חוזר אלי אחרי שעות העבודה יש 3 תשובות אפשריות:

לחברת ביטוח - בבקשה שלחו הצעה בכתב. לפעמים מגיעה (ומושלכת לפח), בדרך כלל לא.

לחברת השקעות - לא זקוק לכם כעת. אם הנציג שואל מתי כן - אני עונה "כשיהיה לי כסף".

לגיאוקרטוגרפיה - שאגה חד משמעית: תורידו אותי מהרשימות שלכם. לא מועיל, אבל הנציג משתתק לאותו ערב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)
בקישור שבועות של התשה, עד שאמא שלי סיפרה לי מה היא עוברת מהם.

תוך יום התקשר מנהל בכיר בחברה לאמא שלי, נתן לה את הטלפון האישי שלו, ותוך כמה ימים הגיע כסף.

נשמט פה איזה משפט?

 

בכל אופן, עד כמה שהתנהלות חברות הביטוח מרגיזה ומקוממת, זו לא סיבה לא לבטח. בעת צרה, זה ההבדל בין לקבל את הכסף שמגיע לך ואתה זקוק לו כל כך, אולי באיחור ואחרי מאבק, לבין להיות בלי כלום.

 

אני מאמין שבסקר זריז נראה שליותר אנשים פה יש ביטוח מקיף על אוטו בשווי עשרות עד מאות אלפי שקלים בודדים, מאשר ביטוחי בריאות וסיעודי - פוטנציאל להוצאות של מאות אלפים רבים, ויותר. למרבה הצער, ההסתברות להזדקק לביטוח כזה לא כזו נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לקח לי דקה להבין מי עומד מאחורי דקלה, ואת מי אני מכיר שם, והסבר קצר לאותו אדם מה אני הולך לעשות לו בשעה הקרובה...

ואתם חושבים שאני צוחק? אני לא.

יש כאן מדינה מקבילה לאנשים שמכירים אנשים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
התפרסמה לא מזמן כתבה על ביטוחים סיעודיים..

על פי הכתבה הזו, התעשיה הזו מכניסה לכיס של חברות הביטוח 7 מיליארד שקל בשנה (רווח נקי),

80% מהמקרים הסיעודיים שמבוטחים בביטוח סיעודי לא רואים את הכסף לעולם.

 

בת דודה שלי עובדת כבר תקופה ארוכה בחברות ביטוח, אני שומע ממנה סיפורים מסמרי שיער נונסטופ על הביטוחים האלה.

בהכללה גסה בוא נגיד שאם אתה סיעודי אתה לא תראה את הכסף ואם הצלחת להוציא מהם את הכסף כניראה שאתה לא סיעודי..

 

המספרים שלך שגויים. הרווח הנקי לא מגיע גם לעשירית מזה.

אני אחפש כתבה שראיתי לפני כשנה בדה מרקר, בה התפרסמו נתונים על אישורי תביעות ראשוניים (כלומר, לפני ערעורים/פנייה לבתי משפט) לשנת 2013. האחוז הממוצע עמד על אזור 50-60%, לדקלה היה באזור 30%.

וכפי שכבר ציינו, אם אתה במצב סיעודי- תדאג שיהיה לידך מישהו שיכול לטפל בעניינים באסרטיביות.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לגבי הביטוח הספציפי אתה מפספס את הנקודה העיקרית שבגללה הוא שווה לתחת.

והיא תקופת ההכשרה (?) של 5 שנים מיום קרות.

 

אני מצטט מתוך הכתבה:

"במקרה של ביטוח סיעודי בעלות של 57 שקל בחודש הכולל תקופת המתנה של 60 חודשים. תקופת ההמתנה בתוכנית מתחילה להיספר מיום קרות מקרה הביטוח - כלומר, מבוטח שייהפך לסיעודי ייאלץ להמתין חמש שנים כדי לפדות את כספי הביטוח. זו אינה עסקה כדאית לאור העובדה כי תוחלת החיים הממוצעת של בני אדם שהגיעו למצב סיעודי היא שלוש שנים."

 

כמו גדול שילמת כל החיים, הסיכוי שתקבל את הכסף במקרה וחס ושלום תצטרך אותו שואף לאפס.

לכן

אם כבר ביטוח סיעודי, תחפש אחד ללא הסעיף הזה..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

×
×
  • תוכן חדש...