Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

חבר שלח לי קבלה על טיפול שביצע ברכב, רובר 600, המחיר נראה לי מופקע.

מה דעתכם?

לכידה.jpg

עריכה אחרונה על ידי yb23
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עבודה על החלפת מצבר 100 ש"ח, שמן 370 ש"ח לא כולל מע"מ, פה חשדתי..

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

לדעתי המחיר הכולל סביר בהחלט. בעלי מוסכים צריכים להתפרנס ולפרנס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
עבודה על החלפת מצבר 100 ש"ח, שמן 370 ש"ח לא כולל מע"מ, פה חשדתי..

יש דווקא מכוניות שצריך לפרק (ורצוי בזהירות) מס' דברים ע"מ לפרק מצבר (ע"ע 156 2.5 - לא שהמוסכניק שלי גבה ממני תשלום על כך - ממש לא).

יותר מפריע לי מחיר המצבר - יקר (מבין שבמוסך רוצים להרוויח גם על מצבר, אבל אין סיבה להחליף מצבר במוסך ויש כמובן לבדוק מחירים לפני). בטח זה גם מצבר ממותג מקומי.

alfa 156 2.5.

פורסם

יכל להתפרנס יפה מאד גם בלי להפקיע מחירים.

פורסם

לאנשים כמוך הם מחכים בקוצר רוח. יש גבול עד כמה אפשר להיות חזיר. במיקרה הזה מדובר על להתחזר ולא להתפרנס.

פורסם

אין פה חזירות מצד המוסך אל תשכחו שעל הרכב עבדו כמה שעות ועשו בדיקות והחליפו מצבר מחיר שפוי בהתחשב שמדובר במוסך.

שימו לב שהמוסך משתמש בחלפים איכות ים כמו מסנן שמן של mann(כפי שנראה לפי מק"ט)

פורסם

ממש מופקע, גם מחיר מופקע על חלקים ועל זה מוסיפים עבודה מופקעת (מתייחס במיוחד להחלפת המצבר ומחיר השמן).

להבא, כדאי לך להראות לנו פה הצעת מחיר לפני שמתחילים את העבודה.

לכל המצדיקים את המוסך - יש הבדל בין להתפרנס יפה לבין היתחזרות, בחייאת, אז מגיע אליכם לקוח תמים.

אח"כ אתם מתפלאים למה אנשים נרתעים ממוסכים וחוששים מרמת האמון שבענף.

אני לא מכליל לגבי כל המוסכים, כמובן שיש מוסכים אמינים, אני אישית מכיר כמה בעלי מקצוע כאלה כמו סרגל) אך כמובן שאי אפשר להתעלם ממחירים וסיפורים כאלה שאנשים מעלים לכאן לפעמים.

שלומי

פורסם
לאנשים כמוך הם מחכים בקוצר רוח. יש גבול עד כמה אפשר להיות חזיר. במיקרה הזה מדובר על להתחזר ולא להתפרנס.

זה רובר 600 לא פיאט אונו.

לי אל תדאג :), אני מכיר את איביי והמכונאי שמטפל לי ברכב שווה את משקלו בזהב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

אל תשכחו שעל הרכב עבדו כמה שעות

הם כתבו די בפירוט את כל מהלך העבודה שלהם וגבו בנפרד את ה-100 ש"ח + 18%, שזה רק על התקנת המצבר!

שמן, גבו מחיר של 5 ליטר במקום 4 שאפשר להכניס בדגם הזה (תקנו אותי אם אני טועה) ולקחו על זה 370*1.18 = 436 ש"ח רק על השמן לא כולל עבודה.

זה רכב משנת 99 עם מכלולים שרובם נלקחו מהונדה כולל המנוע. שום דבר מיוחד, מכיר את הרכב הזה טוב מאד.

עריכה אחרונה על ידי yb23
פורסם

לי אל תדאג :), אני מכיר את איביי והמכונאי שמטפל לי ברכב שווה את משקלו בזהב.

אני לא יודע אם יצא לך לראות את תא המנוע של הרובר אך הוא מאוד נוח מבחינת גישה לחלקים ומאוד פשוט לטיפול במיוחד למוסכים. רכב שמאוד כייף לתקן. המחיר שנילקח פה כמעט מגיע לחצי משווי הרכב ולא מוצדק בעליל!

• תוכן חדש...