Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נמאס מידית ההילוכים המקורית , השק היה קרוע בקטנה מהרגע שקניתי הבאתי אחד שלא מתאים ונמאס אז קניתי חדש[emoji3]

הפירוק של הידית המקורית לא קל לקח לי כמעט שעה כולל להתאים את השק כמו שצריך הכל יצא שלם חוץ מהתושבת של הידית שיצאה ב2 חלקים אבל עדין תפקדה כמו שצריל עד שהגיע הידית החדשה -

לא נחפור ונעבור לתמונות .

[ATTACH]451791[/ATTACH][ATTACH]451792[/ATTACH][ATTACH]451793[/ATTACH][ATTACH]451794[/ATTACH][ATTACH]451795[/ATTACH][ATTACH]451796[/ATTACH][ATTACH]451797[/ATTACH]

והמידית החדשה שהגיע היום -

[ATTACH]451798[/ATTACH][ATTACH]451799[/ATTACH]

בין היתר המיסב לחץ שלי גמר תפקיד ובמקרה הזה הקלאצ היה גם גמור (קשה מאוד) ואם מחליפים מיסב מחליפים כבר הכל אז קניתי באופן פרטי קלאצ מקורי של וולאו , מחזירי שמן של הציריות , מחזיר בין הגיר למנוע , 3 בקבוקי שמן גיר מקורי בעלות של מחיר נמוך משאר החניות שמצאתי אשמח להמליץ בפרטי למי שירצה ביררתי בין המוסכים לגבי התקנה בסוף מצאתי מוסך נחמד שגם נותן אחריות למרות שזה לא חלקים שלו , וגם עשה עבודה יפה מאוד , שירות ויחס מעולה . לא הייתי בתהליך ההרכבה ולכן יש לי תמונות רק של המוצרים הישנים אבל אין טעם לעלות.

כל הכבוד!

הלוואי על הסיסי שלי.

יש לי שאלה. בידית הילוכים אין לי את החלק הלבן הזה על ידית ההילוכים. מאיפה אני יכול להשיג?

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז הרכב נמכר בתחילת החודש משמע שהיה אצלי שנה בול .

ככה שאסכם שנה ו11 אלף ק"מ.

שקניתי את הרכב קניתי מ3 סיבות -אבזור , מחיר , יופי לגבי האמינות היו המון מחלוקות ככה שלא ידעתי עם אני יפול בזה .

הבטחתי לעצמי שבחודשים הראשונים אני לא שם שקל עד שהרכב לא יוכיח אמינות.

הרכב היה מטופל במורשה בכל אורך השנים שלו מבלבד השנים 08,09 .

ומלבד השנה שאני החזקתי בו .

סכה חודשים אחרי שקניתי את הרכב היה צורך בטיפול .

שמן ,פילטר שמן , פילטר אוויר , פילטר דלק .

סכה כל התענוג יצא 220 שקל לחלקים בלבד ועבודה בעזרת חברי הכנופיה .

ורפידות קדמיות בעלות נוספת של 260 שקל כולל התקנה בהמשך השנה.

בין היתר היו הוצאות לא ציפיות כמו לוחית רישוי שנעלמה , מצוף הדלק לא תמיד היה עולה (התקלה היחידה שהייתה ברכב) הייתי צריך לדפוק על המיכל ורק אז היה עולה לפול ויורד היה יורד תמיד באופן מושלם . מפה לשם רציתי לנקות את המגעים ושברתי את המשאבה 680 שקל קנס .

הרכב שירת אותי שנה שלמה בנאמנות. התניע כל בוקר , המזגן היה מקרר ומחמם וכל מחלות החשמל למינהם לא היו ... לפחות לא אצלי .

צריכת דלק קצת אכזבה אותי עמדה על משהו כמו 350 ל450 קמ בשיא למיכל של 35 ליטר . בנסיעות שרובם עליות בתוך העיר ו150 ,200 קמ מחוץ לעיר .

חצי שנה לפני המכירה המיסב התחיל לשרוק , הקלאצ גמר חיים כתוצאה מבלאי אחרי 80 אלף קמ .

הראשון שרד 97 לפי ההיסטוריה .

מפה לשם המשכתי עוד חודשים בערך עם מיסב שורק ולבסוף החלפתי קלאצ וכל מה שמסביב כולל עבודה בעלות 1320 שקל .

שפה התסכמה ההוצאה האחרונה שלי על הרכב .

סכה הייתי מאוד מרוצה מהרכב ההיתרונות שלו עולים על החסרונות .

אומנם הפסדתי כמה שקלים על הרכב במכירה כי לא רציתי לחכות אבל למרות הכל נמכר מעל המחירון של יצחק לוי .

הרכב מאוד "כיפי לנהיגה" רגועה אך לא מעבר המנוע חלש מאוד ונסיעות בתוך העיר עם מנוע ידני בעליות לא כיף בכלל מחוץ לעיר היא לא רעה .

הפלסטיקה הפנימית מאוד מוצלחת ולא נהרסת עם השנים כתוצאה מבלאי .

אם תקנו רכב כזה רוב הסיכוים שתסבלו מקרקושים אז תזמינו מאיבי קליפסים וזה יפתור את הבעיה .

הסאן רוף הפכתי אותו לידני כי המנוע הזה הוא סיפור יקר המנוע עבד אבל התושבת היו גמורות ומשום מה דורשים 900 שקל לפני עבודה רק על תושבות.

לגבי נזילות לא היה ולא נברא .

סכה רכב באמת נחמד הוא זול מאוד לאחזקה , ניתן למצוא חלקים שלו בשפע בכל מקום , מי שמוכן לוותר קצת על 2 דלתות ממליץ לו ללכת על ה1600 זה סיפור אחר לגמרי מכל הבחינות ופה התחילה הטעות ששלי שאמרתי כמה הבדל כבר יהיה בין 1400 ל1600.

ה1600 טובה בהרבה ,מהנה בהרבה ואפילו גם מרגשת וחברים מספרים על צריכת דלק של בין 500 ל600 קמ

לגבי הגיר רק גיר ידני האוטומט בדרך כלל שורד 100-150 ואז עובר שיפוץ גיר .

לגבי התחממיות מנוע כלום ושום דבר הרכב שומר על חום מנוע קבוע בין 75 ל85 ואחרי נסיעה חזקה מחוץ לעיר יכול להגיע ל90 אבל בחיים לא עבר מעל .

אם ניגשתם לראות רכב כזה .

תבדקו את מיכל נוזל הקירור שמטופל במים ירוקים רצוי וולאו ושלא חסר מים אחרת יש נזילה ברדיטאור , התסכלו היטב על הבלוק מנוע שאין לו נזילות או סדקים , הרימו את המושב האחורי ובדקו שהמשאבת דלק לא נוזלת , תבדקו את הדוד האחורי, פנסים אחורים נוטים בחלק מהדגמים להתמלאות במים ולוח המגעים מקבל קורזיה , שימו לב מה מצבו של הקלאצ הוא סיפור שנחשב יקר ברכב הזה , שימו לב לרכבים מעל 180 אלף קמ על מצב הבולמים והמשלושים.

סכה ה1400 הוא אחד הרכב האמינים שתמצאו בניגוד למה שאנשים אחרים אומרים וגם אם תתיקלו בתקלות, התחזוקה היא ברצפה מי שגר באזור מישורי הייתי ממליץ לו בכיף ללכת על הרכב .

מי שמחפש כוח ה1400 לא תעשה את העבודה . וממליץ לו ללכת על ה1600 .

חפשו דווקא לא את הכי יקר ושמור ולא את הכי זול .

רכב כזה סביב 6,7,8 אלף שקל ותשקיעו קצת על טיפולים יכול לשרת אותכם בנאמנות לשנתים , שלוש בכיף.

לגבי צמיגים מידה 15 משנה את הרכב בכמה רמות ממידה 14 ככה שהייתי ממליץ בחום להחליף.

לא רק מבחינת יופי אלה גם אחיזה , וגובה .

לגבי תחזוקה מי שמחפש ללמוד קצת בנושא המכניקה הרכב הזה מאוד מאוד פשוט לפירוק ותחזוקה וניתן בקלות לטפל בו לבד אם קצת עזרה מהאנשים הנכונים .

פורסם
ממש שמורה כמו חדשה, אהבתי

לאחותי יש 206 כזאת רק מלאה סריטות, באמת אוטו אמין וסבבה מכל בחינה.

לאיזה אוטו החלפת?

ראה שרשור מעל ... מאזדה 3 ספיריט

פורסם
באיזה חומר השתמשת לפלסטיקים השחורים החיצוניים?

כל פעם משהו אחר לפעמים נטורל שיין של מגוריס / הפלסטי בלינג של קלין סטארס/ או באיזה משהו של מגוריס ממש טוב מגלון / בשל cg

פורסם

זה רמקול של סאב או רמקול רגיל? הוא למסירה? אם כן אשמח לקחת :lol:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
זה רמקול של סאב או רמקול רגיל? הוא למסירה? אם כן אשמח לקחת :lol:

רמקול של סאב אבל אני לא יודע אם הוא עובד קח בחשבון, אתה מוזמן לבוא לקחת בכיף.

• תוכן חדש...