Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות רכב ספורטיבי אך מרווח, משהו בסגנון של הסיאט לאון.

האם הלאון נותנת תמורה למחיר? (שנת 2011 נכנסת בתקציב)

אשמח לקבל תשובה והצעות נוספות,

תודה מראש :-D

פורסם

ממליץ בחום על הסיאט לאון. מאוד מהנה לנהיגה בעיקר בתיבה ידנית, גם יותר אמין. משפחתית ספורטיבית

מרווחת יחסית. בתקציב הזה תוכל למצוא לאון 1.8 ידנית.

פורסם (נערך)

הלאון אחלה אופציה, אולי הטובה ביותר עבור התקציב והסגמנט הזה. הרבה כוח ועוד יותר אפטרמרקט, והכי חשוב - יש לא מעט ידניים בשוק.

עוד אפשרויות שקופצות לראש - פורד פוקוס טיטאניום, מזדה 3 ספיריט. אני אישית הייתי מעדיף את הלאון על שתיהן אבל שווה לך לבדוק ולראות בעצמך אולי תתחבר אליהן יותר.

מה שכן - בחור מהפורום בשם יריב מוכר את הבראבו המשופרת שלו, אקזמפלר שמור ומלוקק שקרוב לוודאי יהיה יותר ספורטיבי מרוב האקזמפלרים שתבחן. הוא מבקש 50K - אבל הרכב משנת 2009 ומגיע עם גיר רובוטי (ולא ידני, בהנחה שאתה מחפש ידני). אם אתה מחפש קודם כל ספורטיבי ואח"כ משפחתי הייתי ממליץ לך לבדוק זאת, תוכל גם לחסוך לא מעט כסף.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אלפא ג'ולייטה 2010 בתקציב, אולי גם 2011. כדאי לך לבחון ולהתרשם, היא ספורטיבית לפחות כמו הלאון.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ג'ולייטה 2010 תעלה כמו ליאון 2011. מדובר ברכב איכותי ואמין בהחלט, ובעל אי אילו יתרונות (וגם חסרונות מן הסתם) מול הלאון ובהחלט כדאי לפות"ש לבחון אותו ולהחליט אם בא לו לרדת שנה בשנתון.

אגב אולי כדאי שירחיב טיפה לגבי מה זה "מרווח". מרווח לנהג גדול/גבוה/אוהב מרחבים - או מרווח למשפחה/יושבים מאחור? אם מדובר במקרה הראשון יש עוד אופציות לרכבים קטנים יותר (כמו מיטו, שהיא קצרה במקצת אבל מרווחת יחסית ובעלת מרווח ראש מספק בגרסאות ללא סאנרוף).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני באותה סירה כמו פות"ש

אפשר קצת מידע בנוגע לעליות אחזקה של הלאון?

ועוד דגם או שניים להתחבט בהם מלבד המזדה והפורד?

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

תודה רבה לכולם..

אני חושב שאני אלך על הלאון 1.8 טורבו ידנית.

מצאתי אחת שנת 2011 שעשתה 44K שנכנסת בתקציב.

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו דברים עליי לבדוק ברכב, הרי ידוע שלכל רכב יש מחלה או שניים.

וכמו זה שמעליי, אשמח לדעת את עלויות הטיפול ברכב.

תודה רבה חברים!

פורסם

תבדוק את השרשרת טיימינג, זה פלוס אם נהגו לחכות קצת לפני שכיבו את המנוע ושדאגו למלא שמן שהיה צריך כי המנוע יחסית אוכל שמן מעבר לזה רק הבדיקות הרגילות

פורסם

משיחה שניהלתי עם בעל לאון 2012 רובוטית הבנתי שיש "מחלה " של בליעת שמן כל 10 אלף ק"מ נדרש מילוי

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם
תודה רבה לכולם..

אני חושב שאני אלך על הלאון 1.8 טורבו ידנית.

מצאתי אחת שנת 2011 שעשתה 44K שנכנסת בתקציב.

אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו דברים עליי לבדוק ברכב, הרי ידוע שלכל רכב יש מחלה או שניים.

וכמו זה שמעליי, אשמח לדעת את עלויות הטיפול ברכב.

תודה רבה חברים!

קח את הרכב למוסך רון ותבקש בדיקה, לא תצטער! מעבר לזה תבקש ממנו לבדוק גם תקינות שרשרת טיימינג ע"י התחברות לבלוק 93 דרך שקע דיאנוסטיקה. חשוב

• תוכן חדש...