Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי להצביע.

רציתי הכרעה.

קיבלתי החראה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

“It's always between a giant douche and a turd sandwich. Nearly every election since the beginning of time has been between some douche and some turd. They're the only people who suck up enough to make it that far in politics.”

South Park

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני הצבעתי אצל הקצב על כל מיני חתיכות בשר ואחרי זה עשינו בחירות סטייל הוואתיקן.

[ATTACH=CONFIG]417156[/ATTACH]

לפי התמונה עושה רושם שאכן נבחר אפיפיור חדש.....

נ.ב

מוזר, חשבתי שהוא אמור להגיע רכוב על פאביה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

30 אחוז אדישים או חושבים שגם אם יצביעו כלום לא ישתנה, מדהים כל פעם מחדש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
30 אחוז אדישים או חושבים שגם אם יצביעו כלום לא ישתנה, מדהים כל פעם מחדש.

+ עוד 30 אחוזים שלא רוצים לקחת אחראיות ולכן לא הצביעו. וביחד הגענו ל 60 אחוז שכנראה טוב להם פה ממש. לפעמים אני חושב שאולי אני לא בסדר... =\

פורסם
לפי התמונה עושה רושם שאכן נבחר אפיפיור חדש.....

נ.ב

מוזר, חשבתי שהוא אמור להגיע רכוב על פאביה.

זה לא אפיפיור, זה המשיח מגיע רכוב על פאביה.

האפיפיור מגיע במרצדס עם חלונות ענק.

אגב ב-30% האלה יש כאלה שגרים בחו"ל, יש חיילים, יש ימאים, יש דיפלומטים (שהקולות שלהם עדיין לא נספרו) וגם כאלה שמחרימים לחלוטין את הבחירות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל המשפחה של בת זוגי לא הצביעה. פשוט לא יאמן.

צריך לחוקק חוק כך שמי שלא הצביע בבחירות לא יקבל תשלום עבור יום השבתון.

פורסם

תגידו, יש סיבה שבחלק מהמקומות דורשים שלא יסגרו את המעטפה? נשמע חשוד.

האפיפיור מגיע במרצדס עם חלונות ענק.

5635943866_2a738b9d43_z.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשוד למדי. אמנם במערכת הבחירות הנוכחית לא קראתי את הוראות ההפעלה - זו הצבעה ה-12 שלי לכנסת, וצריך להוסיף גם כמה הצבעות לרשויות המקומיות שבהן הכללים דומים - אבל זכור לי היטב שתמיד נכתב (או נאמר) שמותר (אבל לא חובה) להדביק את המעטפה.

מזכיר לי את הבדיחה שבה סופר שהמצביעים באיזו מדינה קומוניסטית קיבלו מעטפות מודבקות על מנת לשלשל אותן לקלפי, וכאשר שאלו מדוע המעטפות מודבקות נענו שהבחירות חשאיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תגידו, יש סיבה שבחלק מהמקומות דורשים שלא יסגרו את המעטפה? נשמע חשוד.

5635943866_2a738b9d43_z.jpg

חוסך הרבה זמן בספירה

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...