Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכו להצביע

לא אומר למי כמובן.

מי שלא מצביע מגדיל את כוחם של אלה שמצביעים באחוזים גבוהים ובעצם מצביע לאותם מפלגות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני:

פתק לבן, פתק פסול (למשל פתק שכתוב עליו "מוישה אופניק" או שני פתקים שונים באותה מעטפה) או לא לטרוח לגשת להצביע - כולם אותו דבר בדיוק ("קול פסול") ולא משפיעים על התוצאה בכלל.

הצבעה לרשימה זניחה היא קול כשר, אבל תשפיע רק על קביעת אחוז החסימה. ברגע שנקבע אחוז החסימה מתעלמים מכל הקולות למפלגות שלא עברו אותו, והמודד למנדט נקבע לפי מספר הקולות לרשימות שכן עברו את אחוז החסימה חלקי 120.

ומצטרף לקריאה ללכת להצביע.

אפילו אם אתם חושבים שהפוליטיקה היא גועל נפש (ואתם צודקים) ושכל המפלגות איכס (גם כן צודקים) - תצביעו לזו שהכי פחות איכס לטעמכם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף לקריאתו הנרגשת של סבא ישה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

מבחינתי זו הפעם ה-12 בה אני מצביע בבחירות לכנסת. ברור לי שלא מוותרים על הזכות.

אבא שלי מאושפז בבית חולים, גם הוא לא יוותר על הזכות. אני חושב שלא הפסיד הצבעה מאז קום המדינה, אם כי איני יכול לדעת בודאות מה היה לפני שנולדתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא משנה למי אתם מצביעים, לכו להצביע !!! אל תתנו לאנשים אחרים לקבוע לכם את סדר היום של המדינה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם כבר חשבתם לשים פתק לבן, לפחות שימו פתק לבן של מפלגת הפיראטים (מפלגה אמיתית לגמרי)

בָּזֶה הַפֶּתֶק אֲשַׁלְשֵׁל אֶת זְכוּתִי

כְּאָדָם, כְּאֶזְרָח וְכִיצוּר חֶבְרָתִי.

בָּזֶה הֶחָרִיץ אַשְׁלִיךְ לַתְּהוֹם

שִׂנְאָה, רוֹעַ וְקִשְׂרֵי הוֹן שִׁלְטוֹן.

http://piratim.org/

פורסם

אם כבר, אז לבחור במישהו שיש לו סיכויים ריאליים לעבור את אחוז החסימה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שומאכר, אני מבין את הקושי שלך להצביע - עם זאת, תעשה את המקסימום.

למיטב זיכרוני, על פי חוק המעסיק שלך מחויב לאפשר לך לצאת להצביע.

• תוכן חדש...