Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם מישהו יודע למה חיבור למחשב כל כך יקר 500 ש"ח + מע"מ

האם זה בגלל "שהם יכולים" ?

או שמא יש בתהליך עבודה והשקעת זמן?

תודה

דרור

פורסם
אתה מיתכוון אולי למחשב דיאגנוסטיקה? לאיבחון תקלות?

חיובי אני לא ממש מכיר את הטרמינולוגיה אבל זו בהחלט כוונתי

פורסם

500 שח לחיבור לסורק?!? זו פשוט גניבה או גזל או איך שתירצה. זה נישמע מחיר לא הגיוני. יש פה בחור בפורום בשם אייל מסובארו. אני חושב שכדאי שייבדוק את עניין המחיר המופרך מול אותו מוסך שאליו פנית. אשמח אם הוא ייתן פה את תגובת המוסך. בנתיים אתה יכול לפנות לחברי "כנופיית הטיפולים השוטפים" שיבצעו לך את הסריקה בחינם ואם צריך לתקן משהו הם יתקנו לך בחינם. רק החלק יהיה עליך.

פורסם
500 שח לחיבור לסורק?!? זו פשוט גניבה או גזל או איך שתירצה. זה נישמע מחיר לא הגיוני. יש פה בחור בפורום בשם אייל מסובארו. אני חושב שכדאי שייבדוק את עניין המחיר המופרך מול אותו מוסך שאליו פנית. אשמח אם הוא ייתן פה את תגובת המוסך. בנתיים אתה יכול לפנות לחברי "כנופיית הטיפולים השוטפים" שיבצעו לך את הסריקה בחינם ואם צריך לתקן משהו הם יתקנו לך בחינם. רק החלק יהיה עליך.

ראשית כל תודה !!!

המוסך היה המוסך המרכזי אינני יודע אם זו הייתה טקטיקה או מה ?אך כשאמרתי שהסכום בלתי מתקבל על הדעת הוא אמר שהוא יכול לעשות הנחה ל 280 שח לא כולל מעמ

למען האמת גם הסכום הזה נראה לי לא סביר כי הייתי מצפה מהם לקזז את הסכום במידה ואתקן את הבעיה שלשמה חיברנו את הרכב לדיאגנוסטיקה

גם כששאלתי מה אני מקבל מזה קיבלתי תשובה מתחמקת.

.שאלתי מה קורה אם מחברים ולא מוצאים כלום ? למה אתם גובים סכום כל כך יקר על שירות שנראה לי בסיסי.

למה העלות כל כך יקרה האם מדובר בשעות אדם?

בקיצור לא ממש הבנתי

אשמח ליצור קשר אם מישהו שעושה את זה במחיר סביר ......

תודה וסופשבוע טוב

דרור

פורסם

היי דרור,

לקוחות מרכז השרות הארצי מקבלים בדיקת מחשב ללא עלות.

אבל יש יוצאי דופן, אם אתה לקוח שאינו מטופל ברשת, ואתה מגיע לבדיקת מחשב בלבד, ללא רצון לתקן, אלה לקבל חוות דעת ולטפל בחוץ,

תקבל תמחור על עלות הבדיקה ופענוח התקלה במקרים הללו ב 500 ₪.

גם אם אתה לקוח כזה תקבל הנחה משמעותית, (כמו שציינת כאן)

בנוסף, ללקוחות מזדמנים אשר כן מתקנים את התקלה, להם עלות הבדיקה תהיה בחינם.

אני מסכם, כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות:

לקוח קבוע של מרכז השירות

להגיע לבדיקה ולשלם מחיר מלא (אך גם יש הנחה כמו שכבר ראית)

לעשות טיפול מקיף במרכז ואז לא לשלם על הבדיקה הראשונה.

תודה :)

פורסם (נערך)

היי אייל

את הרכב רכשתי מבחור שטיפל במוסך מורשה בכפר סבא.

את הטיפול הראשון לאחר הקניה באתי לעשות במוסך המרכזי ( אנשי המוסך בכפר סבא לא לקחו אחריות על פאשלה שעשו והחלטתי שלשם אני ככל הנראה לא אחזור )

כשביקשתי לבדוק דיאגנוסטיקה היה הרכב בטיפול 75000. ( הכנסתי את הרכב לטיפול וציינתי בעיה שרציתי שתיבדק )

כמו כן הוחלפו רפידות בלם אחוריות כך שהשארתי 1546 שח במוסך.

אני בספק אם אחזור כי למרות שהשירות היה נעים למדיי הרגשתי שגוזלים אותי.

.ביקשתי להחליף נורה אחורית וחויבתי ב 36 שח..... שלא תבין אני חושב ש מוסך צריך להרוויח אבל יצאתי בהרגשה שזה way too much.

בכל אופן דיבורים לחוד ומעשים לחוד, הבחור לא היה מוכן להוריד שקל מעבר "להנחה" שהציע.

יכול להיות שזה מצטייר טוב בפורום ( להגיד שהבדיקה חינם ) אבל ככל הנראה זה לא ממש עובר לפרקטיקה של איש השירות ( שהיה מאוד אדיב ומנומס )

אתה יכול לבדוק את אמיתות הדברים דרך כרטיס הרכב במוסך.

תודה בכל אופן על המענה

דרור

עריכה אחרונה על ידי dror_ya
פורסם

לי הייתה בעיה שגם דרשה דיאגנוסטיקה,שילמתי 280₪ לאבחון ושתיקנתי קוזז לי המחיר מסהכ. הוגן וסביר. 500₪ לא הייתי משלם זהו גזל, במרכזי יש איש דיאגנוסטיקה מעולה. תנסה שם

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
לי הייתה בעיה שגם דרשה דיאגנוסטיקה,שילמתי 280₪ לאבחון ושתיקנתי קוזז לי המחיר מסהכ. הוגן וסביר. 500₪ לא הייתי משלם זהו גזל, במרכזי יש איש דיאגנוסטיקה מעולה. תנסה שם

תודה

כמו שכתבתי הייתי מוכן לשלם על התיקון אם היו מוצאים משהו לשלם 350 שח על בדיקה לאחר שהשארתי מעל 1500 שח נראה לי מוגזם.

מישהו יודע איך אני מתחבר עם "כנופיית הטיפולים השוטפים" ?

פורסם
היי דרור,

לקוחות מרכז השרות הארצי מקבלים בדיקת מחשב ללא עלות.

אבל יש יוצאי דופן, אם אתה לקוח שאינו מטופל ברשת, ואתה מגיע לבדיקת מחשב בלבד, ללא רצון לתקן, אלה לקבל חוות דעת ולטפל בחוץ,

תקבל תמחור על עלות הבדיקה ופענוח התקלה במקרים הללו ב 500 ₪.

גם אם אתה לקוח כזה תקבל הנחה משמעותית, (כמו שציינת כאן)

בנוסף, ללקוחות מזדמנים אשר כן מתקנים את התקלה, להם עלות הבדיקה תהיה בחינם.

אני מסכם, כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות:

לקוח קבוע של מרכז השירות

להגיע לבדיקה ולשלם מחיר מלא (אך גם יש הנחה כמו שכבר ראית)

לעשות טיפול מקיף במרכז ואז לא לשלם על הבדיקה הראשונה.

תודה :)

לא מבין את הסכום המופרז הזה על בדיקה של 2 דקות..

500 שקל?! מטורף לגמרי

אה.. ביקשת הנחה כי הבנת שזו עקיצה? טוב. אז רק 280 שקל.

נו באמת, כמה אפשר להתחזר? בכל מוסך רגיל יעשו את החיבור הזה ללא תשלום כלל או בתשלום של 100-150₪ מקסימום.

שלומי

פורסם
לא מבין את הסכום המופרז הזה על בדיקה של 2 דקות..

500 שקל?! מטורף לגמרי

אה.. ביקשת הנחה כי הבנת שזו עקיצה? טוב. אז רק 280 שקל.

נו באמת, כמה אפשר להתחזר? בכל מוסך רגיל יעשו את החיבור הזה ללא תשלום כלל או בתשלום של 100-150₪ מקסימום.

המוסכים אוהבים את האנשים התמימים ורק להם הם מחכים. מזל שהפורום הזה קיים..הוא מציל את הכיס של המון אנשים.

פורסם
המוסכים אוהבים את האנשים התמימים ורק להם הם מחכים. מזל שהפורום הזה קיים..הוא מציל את הכיס של המון אנשים.

זה בדיוק מה שאמרתי לאיש השירות

שאם זה היה עד 200 שח (כולל מעמ) לא הייתי מתווכח בכלל.

מה שמוזר זו התגובה של אייל שממש לא תואמת את המציאות בשטח וזה מדאיג למדיי.

החברה משקיעה כסף במישהו שיעשה יחסי ציבור וייחצן את החברה אבל הדיבורים בפורום שונים מהמציאות בשטח .....וחבל כי זה מראה שהדאגה היא בעיקר ליחסי הציבור ופחות לקהל הלקוחות.

שוב יכול להיות שאני טועה אבל זו התחושה שלי לאחר מה שאייל כתב אתמול וטרם הגיב על מה שכתבתי.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לעשות איפה ואיפה בין לקוח מזדמן ללקוח קבוע. לקוח מיזדמן שיהיה מרוצה מהשירות ומהמחיר יכול להפוך בקלות ללקוח קבוע ומרוצה. קביעת מחיר של 500 שח לבדיקה פשוטה שלוקחת מספר דקות בודדות רק תדחה את הלקוח מלחשוב על זה אפילו אז גם אני לא ממש מבין ולא ממש מצדיק את תגובתו של אייל.

• תוכן חדש...