Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רואה שום סיבה לעשות איפה ואיפה בין לקוח מזדמן ללקוח קבוע. לקוח מיזדמן שיהיה מרוצה מהשירות ומהמחיר יכול להפוך בקלות ללקוח קבוע ומרוצה. קביעת מחיר של 500 שח לבדיקה פשוטה שלוקחת מספר דקות בודדות רק תדחה את הלקוח מלחשוב על זה אפילו אז גם אני לא ממש מבין ולא ממש מצדיק את תגובתו של אייל.

צודק לגמרי.

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שזה מרגיז ומקומם.

.לדוגמא הייתי בא למוסך למתלונן שהאוטו "מגמגם" והמוכנאי היה אומר שללא ספק זה פלאגים ובשביל להשתמש במפתח פלאגים הוא לוקח 100 שח כי זה כלי מיוחד.

הרי לא ביקשתי דיאגנוסטיקה -באתי עם בעיה שהמוסך לא יודע מהי, ובשביל לדעת עליו להתחבר למחשב.

המחשב לצורך העניין הוא כלי כמו כל כלי עבודה אחר אז מדוע הם גובים כסף על בדיקה ולא על שימוש בפטיש אויר?

התשובה היא כי הם יכולים, וזאת חוצפה ועזות מצח!

פורסם

תראה,

אין בעיה לגבות סכום סימלי על איבחון בעיה וזה גם זמן שהמכנואי משקיע כדי לאתר בעיה אז זה לגיטימי אבל בין סכום סימלי לבין 500 שח על חיבור לסורק זה אכן חזירות..ואתה יודע למה? כי יש את הפראיירים שכן ישלמו בלי להניד עפעף ויאמינו בזה שאין להם ברירות אחרות. אתה במיקרה יצאת לא פראייר אבל על איד לא פראייר קמים 10 פראיירים אחרים.

פורסם

לעניות דעתי..

למה בעצם קיים סורק תקלות? ״להקל״ במציאת תקלות בצורה מהירה בלי לשער אם מדובר בחיישן, חוטי הצתה לצורך העיניין...

אז כן, זה כלי עבודה לכל דבר שבעצם מקל על המכונאי.

נכון זמן עבודה של 5-10 דקות, שימוש במחשב לדעתי לא צריך לעבור את 150₪ הרי בסוף שעתון עבודה נע בין 250-350 בערך לא?

אז על עבודה של 10 דקות מקובל לקחת 100-150₪...

שי.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם (נערך)
לעניות דעתי..

למה בעצם קיים סורק תקלות? ״להקל״ במציאת תקלות בצורה מהירה בלי לשער אם מדובר בחיישן, חוטי הצתה לצורך העיניין...

אז כן, זה כלי עבודה לכל דבר שבעצם מקל על המכונאי.

נכון זמן עבודה של 5-10 דקות, שימוש במחשב לדעתי לא צריך לעבור את 150₪ הרי בסוף שעתון עבודה נע בין 250-350 בערך לא?

אז על עבודה של 10 דקות מקובל לקחת 100-150₪...

שי.

צודק ב 100 אחוז.....לטעמי אם לקוח כבר עושה טיפול אינטרס של המוסך לעשות דיאגנוסטיקה על מנת לבדוק שהאוטו תקין וזה בתור שירות.

זה יכול להראות על מקצועיות של מוסך שבודק גם מעבר לטיפול שכל המערכות תקינות.

שירות זה לא רק אנשי שירות במדי סובארו ,משרדים מצוחצחים....ופקידות חייכניות

אבל אנחנו בישראל וצריך לכייל את רמת הציפיות

( מקסימום רווח במינימום מאמץ)

עריכה אחרונה על ידי dror_ya
פורסם (נערך)
זה בדיוק מה שאמרתי לאיש השירות

שאם זה היה עד 200 שח (כולל מעמ) לא הייתי מתווכח בכלל.

קביעת מחיר של 500 שח לבדיקה פשוטה שלוקחת מספר דקות בודדות רק תדחה את הלקוח מלחשוב על זה אפילו אז גם אני לא ממש מבין ולא ממש מצדיק את תגובתו של אייל.

אני חושב שלא הבנתם את השיטה.

זו שיטה ישראלית (לא רק, התורכים מתים על זה) קלאסית להוציא לקוח מרוצה.

קודם הלקוח שומע מחיר הזוי לחלוטין.

שניה אחרי זה הוא מקבל הנחה מיוחד שרק הוא זכאי לה וחותכים לו חצי במחיר.

מיד הלקוח מרגיש מיוחד, מבסוט מהמוסך ומהמחיר.

חברים אף אחד לא משלם 500, כולם מקבלים את ההנחה המיוחדת ומרגישים מיוחדים.

תקראו שוב בעיון את התגובה של אייל, כולם מקבלים את ההנחה אוטומטית

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
אני חושב שלא הבנתם את השיטה.

זו שיטה ישראלית (לא רק, התורכים מתים על זה) קלאסית להוציא לקוח מרוצה.

קודם הלקוח שומע מחיר הזוי לחלוטין.

שניה אחרי זה הוא מקבל הנחה מיוחד שרק הוא זכאי לה וחותכים לו חצי במחיר.

מיד הלקוח מרגיש מיוחד, מבסוט מהמוסך ומהמחיר.

חברים אף אחד לא משלם 500, כולם מקבלים את ההנחה המיוחדת ומרגישים מיוחדים.

תקראו שוב בעיון את התגובה של אייל, כולם מקבלים את ההנחה אוטומטית

קראתי גם קראתי

ואף את החלק" לעשות טיפול מקיף במרכז ואז לא לשלם על הבדיקה הראשונה."

השארתי אצלהם למעלה מ 1500 שח על טיפול פשוט והחלפת רפידות אחוריות ( לא חריטה ולא נאבות )

וסירבתי לבצע את הבדיקה.

אני לא חסיד השיטה ולא אוהב שמזלזלים בי בקטע של "אני יכול לעשות לך הנחה ל 280 שח לא כולל מעמ"

שאלתי את שלום למה כל כך יקר ? זמן אדם? והוא התחיל להתחמק ....חשבתי שזה לוקח שעה לפי מה שהוא הסביר לי.

אמרתי לו שלפי מה שאני יודע מחברים את המחשב ל cam bus ומקבלים תוצאות אבל הוא אמר לי שזה הרבה יותר מסובך.

בקיצר ישראבלוף כמו שאמרו הגששים.

יאללה .....נזרום הלאה אין לי מה לחפור יותר.

שאייל ימשיך לעשות יחסי ציבור ליפנאוטו מי שרוצה לקנות את זה שיהיה לו לבריאות

• תוכן חדש...