Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלטם לכולם , (שברולט קרוז)

קיבלתי שובר של חיישני רוורס + התקנה .

יש לי אפשרות לעשות אותם רק באוטו דיפו ,

הלכתי אליהם על מנת לראות האם אפשר לקחת רק את החיישנים ללא התקנה , מכייון שכבר יש לי חיישנים , והם לא מוכנים .

השאלה שלי אם אני יבקש מהם שיתקינו אותם מקדימה , בתור חיישנים קדמיים האם זה יכול לעבוד כמו שצריך ?

תודה.

פורסם

זה לא משנה איפה שמים את החיישנים.

תכלס אפשר לשים אותם גם על הגג.

תתקין מקדימה אם אתה רוצה זה יעבוד פיקס, אבל זה ישגע אותך בחניות עם צפצופים בכל כיוון:bad-word:

פורסם

חניות זה עוד שטויות, תחשוב מה יקרה לו בנסיעה בעיר או בפקק, אתה תצטרך לשמור חתיכת מרחק מכל אחד כדי שהצפצופים לא יוציאו אותך מדעתך, זה אולי יכול להיות מועיל אם תשים רק צג בלי סאונד.

פורסם

כן אפשרי ..

עכשיו לגבי אוטו דיפו , האם הם חייבים להתקין אותם מקדימה ? ז״א אם אני רוצה שיתקינו אותם מקדימה והם לא רוצים זה חוקי ?

פורסם
חניות זה עוד שטויות, תחשוב מה יקרה לו בנסיעה בעיר או בפקק, אתה תצטרך לשמור חתיכת מרחק מכל אחד כדי שהצפצופים לא יוציאו אותך מדעתך, זה אולי יכול להיות מועיל אם תשים רק צג בלי סאונד.

אני מניח שאוטו דיפו נותנים לליאור את הערכה הזולה ביותר בשוק,

על הצגים הסינים האלה יש למעלה צ'ופצ'יק שמכבה את הציף ציף..

יום טוב גם לך

פורסם

לחבר למתג זה סביר ואפשרי.

ולגבי בפקקים זה לא רלוונטי הרי שהחיישן מתחיל לעבוד רק כאשר משלבים להילוך R

פורסם

תמיד מצחיק אותי שילוב הביטוי "חיישני רוורס מקדימה", אפשר לעקוף את האוקסימורון הזה ב"חיישני חנייה".

ישנם דגמים עם חיישנים מובנים כאלה, מקוריים עם תכנון של היצרן שמקבל מידע גם מחיישן המהירות ומפעיל אותם רק כשצריך. מאחור עניין ההפעלה קל יותר בהתקנה מקומית, פשוט מתחברים לממסר אור נסיעה לאחור.

עם הזמן תגלה שהפעלה מיוחדת זה דבר מעצבן. לפעמים תשכח להפעיל.

פורסם
לחבר למתג זה סביר ואפשרי.

ולגבי בפקקים זה לא רלוונטי הרי שהחיישן מתחיל לעבוד רק כאשר משלבים להילוך R

חיישנים מקדימה עובדים כאשר לוחצים על ברקס, ולא משלבים R.

פורסם
חיישנים מקדימה עובדים כאשר לוחצים על ברקס, ולא משלבים R.

אני ממש לא בטוח במה שאתה אומר אבל יכול להיות שאתה צודק, ואפילו אשמח ללמוד משהו חדש אם תוכיח את זה.

ואני התכוונתי למקרה הספציפי הזה שמדובר בשרשור ולא ב"כללי".

פורסם

חיישני רוורס לא מיועדים להתקנה מקדימה מכיון שרגישות שלהם היא מ 1.5מטר ואין צוך לכך, הם ישגעו אותך.

thebox, בשוק יש הרבה חיישנים אם מוח שונה, יש חיישנים מקדימה שמה שמפעיל אותם זה מעבר בין R ל D והם פועלים עד שמהירות 5 קמש,

ויש כאלו שכל פעם שאתה לוחץ ברקס זה מפעיל אותם.

(כמובן חיישנים מקורים עובדים באלגוריטם קצת שונה, בזמן רוורס יש לך גם חיישים מקדימה שעובדים מהצדדים כמו באאודי)

פורסם

אם תתקין מקדימה זה ישגע אותך כשתיסע בפקק או כשתעמוד ברמזור והולכי רגל קרציות יעברו קרוב לפגוש. וכן, מישהו כתב שזה מצחיק "חישני רוורס מקדימה". זה בערך כמו להגיד "פרונט בק-אקס"

• תוכן חדש...